• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarım başıma büyük bela aldım. Çok korkuyorum.

Bugün ayrılmazsan yarın hiç ayrılamıcaksın
Yapacak olan adam asarım keserim demez. Bunları sen gitme diye diyor.
Bugün sen yarın başka kıza aşık olacak merak etme
Bırak gitsin 2 gün tehdit eder 3. Gün unutur

Bana konu acayip geldi ne bileyim picak takmak falan. Her öneriye şöyle böyle diye mazeret buluyorsunuz. Ne diyelim takılmaya devam o zaman.
Bazı konular sırf çözüm bulamasınlar, bulmak için çırpınsınlar da, ekran başında okuyup eğleneyim diye açılıyor bence. Gerçekten çözüm arayan insan, kestirip atmak yerine, nasıl olur, acaba olur mu kısmını eşeler çünkü.
O picak lafi bana da toaf geldi. Ailesi acayip tutumlu ama böyle birini bulup takilmaya kadar serbest? Ailesi hic mi süphelenmiyor bu disari cikarken.Psikopat görse hemen birakmiyordur ki. Bise telefonu hep acik. Bence bütün hikaye biraz "karadeniz" gibi.
Bir de o var tabii, böyle manyakların kancasına takılanlar büyük ihtimalle ailesinden çok korkarlar ve asla onlara söyleyemeyecek olurlar. Eee ailen bile sana yardım edemeyecekse, biz klavye başından ne edelim?

Bu bela ile ne kadardır birliktesiniz? Kaç yaşındasınız? Bir arkadaş demiş ailenin gücünü hafife alıyorsunuz diye, çok hoşuma gitti.

Birlikte olduğunuz kişinin ciddi ruhsal bozuklukları var. Uzun vadede birlikte ya da ayrı, canınızı epey sıkabilir. Madde bağımlılığı da vardır kesin. Siz bir ayrılın bakalım ne tepki verecek? Sebep olarak da ondan ne kadar korktuğunuzu, güvende hissetmediğinizi, bu işlerle uğraşan biriyle nasıl evlenip çocuk sahibi olacağınızı, yanıldığınızı, ailenizin onu kabul etmeyeceğini, onları da hiçbir şekilde kıramayacağınızı bir anlatın bakalım. Böyle kork kork nereye kadar. Olmadı mı? Hayatına birini sokun, yakalamış gibi yaparsınız. Olmazsa kadınlara ilgi duyduğunuzu söylersiniz. Olmadı merhaba emniyet güçleri. Savcılık kararı çıkınca nereye bıçak takıyor görürüz. En küçük taşkınlığında içeride. Ona takmasınlar da:)

Bu bela ile ne kadardır birliktesiniz? Kaç yaşındasınız? Bir arkadaş demiş ailenin gücünü hafife alıyorsunuz diye, çok hoşuma gitti.

Birlikte olduğunuz kişinin ciddi ruhsal bozuklukları var. Uzun vadede birlikte ya da ayrı, canınızı epey sıkabilir. Madde bağımlılığı da vardır kesin. Siz bir ayrılın bakalım ne tepki verecek? Sebep olarak da ondan ne kadar korktuğunuzu, güvende hissetmediğinizi, bu işlerle uğraşan biriyle nasıl evlenip çocuk sahibi olacağınızı, yanıldığınızı, ailenizin onu kabul etmeyeceğini, onları da hiçbir şekilde kıramayacağınızı bir anlatın bakalım. Böyle kork kork nereye kadar. Olmadı mı? Hayatına birini sokun, yakalamış gibi yaparsınız. Olmazsa kadınlara ilgi duyduğunuzu söylersiniz. Olmadı merhaba emniyet güçleri. Savcılık kararı çıkınca nereye bıçak takıyor görürüz. En küçük taşkınlığında içeride. Ona takmasınlar da:)

Diyelim ki hikaye dogru. Adamin hayatina birisini sok derken baska bir kizi demiyorsunuzdur insallah. Birini kurtaralim derken digeri yanar.

Yurtdışına kaçsam bile bulur beni demişsin,bence sen çok gözünde büyütmüşsün bu adamı Yok efendim evlenirsen bir tane sağ can bırakmazmışta omuz atana bıçak saplıyomuşta sende yedin mi tüm bunları omuz atana bıçak saplayan eski kız arkadaşını bıçaklayan adamın dışarda işi ne benim bir tanıdığım kız arkadaşını bıçaklamaktan 17 yıl hapis cezası aldı adam seni ben manyağım diye elinde oynatıyor sende kanıyorsun yeme kızım bu ayakları git ailenle konuş kimseye bir şey yapamaz

Bence çok abartıyorsun. Yok yurtdışına gitsen seni bulur falan. Hiçbirsey yapamaz mafya mı bu çocuk? Git savcılığa suç duyurusunda bulun tehdit ederken sesini kaydet ya da mesajı falan varsa onu göser delil olsun.

Ben 19 yaşındayım. Biriyle tanıştım. Hiç iyi biri olmadığını bile bile bana zararı olmaz deyip devam ettim. Bı süredir ilişkimiz var. İlk günlerden anladım ne denli psikopat olduğunu. Ama baştan beni tehdit etti bırakmaya kalkarsan hayatımı mahvedeceğini çevremdeki herkese teker teker sıkacağını. Aklınıza gelebilecek her türlü kötü işi yapıyor. En pis şeyleri bile yapmış. Sicili suç dolu. Mahkemeleri devam ediyor. Bı kız sevmiş kız bunu bırakınca gitmiş saplanmış kıza bı tane. Ve yanındakilere de. Ben bırakırsam bana daha daha fenasini yapacak. Korkudan en ufak kötü bir şey söyleyemiyorum. Sinirleniyor. Hep huyuna gittim. Bana aşırı bağlandı. Yarım saat sesimi duymadan yapamıyor. Kafayı yiyor. Mecbur geceleri telefonu açık bırakıyorum. Özleyince delirmesin diye. Öyle dinliyor. Ya benimsin ya benim diyor. Benim en küçük üzülmemde kafayı yiyor. Üzene yapmadığını koymuyor. Öyle bir hale geldim ki inanın bana yapacaklarından artık hiç korkmaz oldum. Ama aileme bir şey yapsın ben mahvolurum. Eğer ki başkasıyla evlenmeye kalk o düğünde bir tane sağ can bırakırsam neyim diyor. Aileme asla söyleyemem. Kalpten gider. Benim bunla savaşmaya gücüm yok. Hayatımda bu kadar acımasız bir insan görmedim. Ne olursunuz bana bir fikir verin
Bı de bana en ufak elime bile dokunmasına izin vermedim. Deliriyor benim için. Her dakika istiyorum da istiyorum. Kacira
napalım gidip kulağını mı çekelim. polise gitmekten başka çaren yok.
Haklısınız, benim ondan
Pıçak takmak nedir yav? Sokak ağzıyla mı yazıyorsun, dalga mı geçiyorsun anlayamadım.
Sunduğumuz her çareyi, onu yapamam, bunu yapamam diyerek, çıkmaza sokacaksın belli ki. Eee o zaman ne diyelim? Kır dizini, kulu kölesi ol, hayatını mahvet mi diyelim? Yurt dışına kaçsan bulurmuş, bir lafına bakarmış... Bence ya sen ya o fazla mafya dizisi seyretmişsiniz. Sicili kabarık diye, tüm dünya emirlerini beklemiyor herhalde bu sorunlu ergenin. Azıcık mantıklı ol. Havladığının yarısı kadar ısıramayacak tipler bunlar. Savcılığa gitmiyorsan, başka ne denebilir? Sen söyle bakalım, başka ne yapılabilir?
Haklısın, üslubun falan etkiliyor beni kusura bakma. Gözümün önünde her şeyi yapmış bir insan. Ne yapayım korkuyorum. Ve yine haklısınız en iyisi aileme anlatmak. Burada insanların benle dalga geçeceğini düşünemedim

Yurtdışına kaçsam bile bulur beni demişsin,bence sen çok gözünde büyütmüşsün bu adamı Yok efendim evlenirsen bir tane sağ can bırakmazmışta omuz atana bıçak saplıyomuşta sende yedin mi tüm bunları omuz atana bıçak saplayan eski kız arkadaşını bıçaklayan adamın dışarda işi ne benim bir tanıdığım kız arkadaşını bıçaklamaktan 17 yıl hapis cezası aldı adam seni ben manyağım diye elinde oynatıyor sende kanıyorsun yeme kızım bu ayakları git ailenle konuş kimseye bir şey yapamaz
Gerçekten hapismiş polismiş bu konular hakkında en ufak bir bilgim yok. Bana bu şekilde anlattı. Hep böyle tehdit etti. En iyisi ben bir şekilde onu suçlu olduğu bir konudan ayrılacağım. Belki bu şekilde delirmez. En iyisi de aileme anlatmak doğru. Teşekkürler. Ben ceza almaz diyordum. Rahatladım biraz

Anlamadım ki önceki sevdiği kıza ve yanındakilere saplamış derken bıcaklamıs mı yani? Öyleyse nasıl dısarda su an?
18 yasında veletten bahsediyorsun ne abarttın ya yok bi lafına bakarmıs da yurtdısında bile bulurmus :işsiz:
Ben gerçekten neyin ne olduğunu bilmiyorum. Korkmuyum diye birçok şeyi anlatmıyor. Tek bildiğim gece kötü işler yaptığı. İnsanlara el koyuyoruz falan diyor ama anlamadım. Bir işte çalışmamasına rağmen aşırı derecede parası var. Maddeden kazanıyor ama gece yaptığı bir iş daha var. İşte kız bunu dava etmiş. Mahkemesi hala sürüyormuş. Çok yatmam dedi. Çocuk olduğum için sıyrılırım dedi.

Korkunun ecele faydası yok ailem bilmesin diyorsun da ya bu adam sana birşey yaparsa. Ya kaçırıp ırzına geçerse. Ya da ne bilim ailene zarar verirse... Daha kotu olur. Git polise. Korkuyorum tehdit ediliyorum ölümle desene.

Sürekli kaçıracağını söylüyordu. Dün anlattım hiçbir şekilde kaçamayacağımı, okumam gerektiğini falan. Bir de iyi bir bölümde okuyorum bu yüzden kabul etti. İsteriz dedi. Vermezler dedim. Bu şekilde biraz da olsa kabullendi. En azından ya benimsin ya da benim düşüncesi yıkıldı. Kızlardan hoşlanmak düşüncesi hiç gelmemişti aklıma. Bir de ya ben ya uyuşturucu dedim. Uyuşturucuyu seçsin de beni bıraksın diye. Şimdiye kadar dayandı ama sanmıyorum dayanabileceğini. Bu şekilde sen seçimini yaptın ben hep yanındaydım deyip ayrılacağım. Eğer olmazsa peşimi bırakmazsa mecbur aileme anlatırım artık. Teşekkür ederim yardımınız için

Gerçekten hapismiş polismiş bu konular hakkında en ufak bir bilgim yok. Bana bu şekilde anlattı. Hep böyle tehdit etti. En iyisi ben bir şekilde onu suçlu olduğu bir konudan ayrılacağım. Belki bu şekilde delirmez. En iyisi de aileme anlatmak doğru. Teşekkürler. Ben ceza almaz diyordum. Rahatladım biraz
E devletten açsın göstersin bakalım sicilini davalarını :) gelme bu oyunlara bu kadar da saf olma tamam bizde saftık ama kötü tecrübelerle uyandık mevzulara :) sen bari erken uyan tatlı kıs

E devletten açsın göstersin bakalım sicilini davalarını :) gelme bu oyunlara bu kadar da saf olma tamam bizde saftık ama kötü tecrübelerle uyandık mevzulara :) sen bari erken uyan tatlı kıs
Ne bileyim ya. Şimdiye kadar bı sevgilim olmadı. Bu da baktım çok seviyor başta da nasıl karakterli bir insan ama. Bir şans vereyim dedim. Herkes gibi bir ilişkim olacak sandım. İlk seferde de böyle olunca da inanıyorum tabi her dediğine. Neyse artık bir daha asla kanmam her seviyorum diyene

ağzının ortasına bir çarparım görür gece millete el koymayı. bu andaval büyük ihtimalle geceleri sokak köşelerindeki parklarda millete kabadayılık yapan salağın tekidir. ailesi duysa eminim korkar. daha 18 yaşında velet yurt dışını ne bilecek onun vizesi bile yoktur. ha bak ben bunları gerçek olduğunu düşünerek yazdım ama bence sen çok fazla wattpad okuma.

Biriyle tanıştım. Hiç iyi biri olmadığını bile bile bana zararı olmaz deyip devam ettim. Bı süredir ilişkimiz var. İlk günlerden anladım ne denli psikopat olduğunu
Bu da baktım çok seviyor başta da nasıl karakterli bir insan ama. Bir şans vereyim
Bu ne çelişki?
Hem zarar veririm diyor hem sana kıyamıyor bla bla bla.
Bu adam madde kullanıyorsa ne yapacağı belli olmaz hala madde mi ben mi diyeceğim madde diyecek ben senin yanındaydım sen onu seçtin diyip ayrılma kafalarındasın. Saçma saçma taktikler yapma ayrıldığını söyle ona ve ailene de herşeyi anlat bu yaşta da olgunlaşmadan aklını başını almadan bir ilişkiye başlama.

ağzının ortasına bir çarparım görür gece millete el koymayı. bu andaval büyük ihtimalle geceleri sokak köşelerindeki parklarda millete kabadayılık yapan salağın tekidir. ailesi duysa eminim korkar. daha 18 yaşında velet yurt dışını ne bilecek onun vizesi bile yoktur. ha bak ben bunları gerçek olduğunu düşünerek yazdım ama bence sen çok fazla wattpad okuma.
Bana o kadar çok şey anlattı ki gerçekten psikolojimi bozdu. Başta yok artık diyordum ama bir süre sonra mantıklı düşünemez hale geldim. Her dediğine inanır oldum. Bir de kimseye anlatmayıp mantıklı bir şeyler duyamayınca mecbur inanıyorsun her şeye. Mantıklı olanını siz yapıyorsunuz anlattıklarım gerçek ama tabiki canı sıkılmış gelmiş goy goy yapıyor diye düşünebilirsiniz

Back