seninle aynı durumdayım ağustosda düğünüm var ben halen kime zarar vericek diye hoca hoca geziyorum suç dosyası kabarık esrarcı.beni aramak ister misin tatlım belki sen bana bende san ayardımcı olmaya çalışırımBen 19 yaşındayım. Biriyle tanıştım. Hiç iyi biri olmadığını bile bile bana zararı olmaz deyip devam ettim. Bı süredir ilişkimiz var. İlk günlerden anladım ne denli psikopat olduğunu. Ama baştan beni tehdit etti bırakmaya kalkarsan hayatımı mahvedeceğini çevremdeki herkese teker teker sıkacağını. Aklınıza gelebilecek her türlü kötü işi yapıyor. En pis şeyleri bile yapmış. Sicili suç dolu. Mahkemeleri devam ediyor. Bı kız sevmiş kız bunu bırakınca gitmiş saplanmış kıza bı tane. Ve yanındakilere de. Ben bırakırsam bana daha daha fenasini yapacak. Korkudan en ufak kötü bir şey söyleyemiyorum. Sinirleniyor. Hep huyuna gittim. Bana aşırı bağlandı. Yarım saat sesimi duymadan yapamıyor. Kafayı yiyor. Mecbur geceleri telefonu açık bırakıyorum. Özleyince delirmesin diye. Öyle dinliyor. Ya benimsin ya benim diyor. Benim en küçük üzülmemde kafayı yiyor. Üzene yapmadığını koymuyor. Öyle bir hale geldim ki inanın bana yapacaklarından artık hiç korkmaz oldum. Ama aileme bir şey yapsın ben mahvolurum. Eğer ki başkasıyla evlenmeye kalk o düğünde bir tane sağ can bırakırsam neyim diyor. Aileme asla söyleyemem. Kalpten gider. Benim bunla savaşmaya gücüm yok. Hayatımda bu kadar acımasız bir insan görmedim. Ne olursunuz bana bir fikir verin. Bı de bana en ufak elime bile dokunmasına izin vermedim. Deliriyor benim için. Her dakika istiyorum da istiyorum. Kaçıracağım az kaldı falan. Uyuyamıyorum