• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarım başıma büyük bela aldım. Çok korkuyorum.

ağzının ortasına bir çarparım görür gece millete el koymayı. bu andaval büyük ihtimalle geceleri sokak köşelerindeki parklarda millete kabadayılık yapan salağın tekidir. ailesi duysa eminim korkar. daha 18 yaşında velet yurt dışını ne bilecek onun vizesi bile yoktur. ha bak ben bunları gerçek olduğunu düşünerek yazdım ama bence sen çok fazla wattpad okuma.

bulmuş saf kızı sallıyor işkembeden.
sarıgöl tiplerinden biri canlandı gözümde.. sokak arası uyuşturucu satıcısı belliki.

Bana o kadar çok şey anlattı ki gerçekten psikolojimi bozdu. Başta yok artık diyordum ama bir süre sonra mantıklı düşünemez hale geldim. Her dediğine inanır oldum. Bir de kimseye anlatmayıp mantıklı bir şeyler duyamayınca mecbur inanıyorsun her şeye. Mantıklı olanını siz yapıyorsunuz anlattıklarım gerçek ama tabiki canı sıkılmış gelmiş goy goy yapıyor diye düşünebilirsiniz

olur öyle tipler. kendini bir halt zanneder ama yaşadığı mahalleden çıkınca tir tir titrer. sedat peker hepsinin dayısıdır mesela, kabadayıdır hepsi. salla geç ailene anlat, gerekirse ailen ailesiyle konuşsun 18 yaşında çocuğun gücü senin ailene mi yetecek? ailen nüfuzlu bir aile olmasa bile bu devletin vatandaşı her türlü hakkını kullanır.

Üff amma korkutmuş seni havlayan köpek ısırmaz derler.
Denetimi var demissin bir şikayetine bakar içeri attirman korkma. Sepetle gitsin o ne oyle.

Bu ne çelişki?
Hem zarar veririm diyor hem sana kıyamıyor bla bla bla.
Bu adam madde kullanıyorsa ne yapacağı belli olmaz hala madde mi ben mi diyeceğim madde diyecek ben senin yanındaydım sen onu seçtin diyip ayrılma kafalarındasın. Saçma saçma taktikler yapma ayrıldığını söyle ona ve ailene de herşeyi anlat bu yaşta da olgunlaşmadan aklını başını almadan bir ilişkiye başlama.
Başta sadece madde bağımlısı olduğunu biliyordum. Karakteri düzgündü konuştuğuna göre.
olur öyle tipler. kendini bir halt zanneder ama yaşadığı mahalleden çıkınca tir tir titrer. sedat peker hepsinin dayısıdır mesela, kabadayıdır hepsi. salla geç ailene anlat, gerekirse ailen ailesiyle konuşsun 18 yaşında çocuğun gücü senin ailene mi yetecek? ailen nüfuzlu bir aile olmasa bile bu devletin vatandaşı her türlü hakkını kullanır.
Ailem hiç onun ailesi gibi değil işte. Ailemdeki herkes kariyer sahibi insanlar. Olaylar bilmem neler hiç yaşanmaz. Kimse de benden beklemezdi böyle bir şey. Bı anlık boşluğuma geldi işte. Sürüklendim sonra da. Duysalar anında çıkarırlar beni bu olaylardan ama utanıyorum işte. Laf getirmek olayları falan var. Ve o kadar güveniyorlar ki bana. Ama anlatacağım bişey olduktan sonra öğrenmeleri daha çok üzer onları.

Asla yatışmaz. Çok iyi tanıyorum. Bana kıyamaz bişey söylerken kıracağım diye korkuyor ama çevremdeki herkesi bitirir. Yurt dışına bile kaçsam bulur beni. Her türlü işi yapıyor çünkü. Bir lafına bakar.

Fazla dramatikleştirmiyor musun konuyu? Bir tane esrarkeşi fazla büyütüyorsun gözünde. Nereden bulacak seni Allah aşkına sanki Interpol'den kırmızı bülten mi çıkartacak sana?

Ah be canım bile bile nasıl bulaştın sen buna...
Neyse olan olmuş bulaşmışsın madem çözüm odaklı yaklaşmak gerek.
Öncelikle ailene durumu bir bir anlat. Ne denli tehlikeli biri olduğunu, sicilinin çok kirli olduğunu, tehtitle seni yanında tutmaya çalıştığını anlat. Sakin olmaları gerek ailen fevri bir hareket yapmamalı böyle biri karşısında. Asla o şahısla yüz göz olmasınlar pisliğin ne yapacağı bellisiz çünkü.
Ailenle bir olup yapmanız gereken şey polis korumasını devreye sokana kadar o şahsın suyuna gitmek ve ilk fırsatta izinizi kaybettirmek.
Taşınmak kolay değil ama senin ve ailenin canı söz konusuysa yapacak bir şey yok.

Fazla dramatikleştirmiyor musun konuyu? Bir tane esrarkeşi fazla büyütüyorsun gözünde. Nereden bulacak seni Allah aşkına sanki Interpol'den kırmızı bülten mi çıkartacak sana?
Bilmiyorum ilk defa bir yere, bir kimseye anlattım. Benim çevrem hep doğru düzgün insanlar. Maddeyi bırak sigara kullanan arkadaşlarım bile yok. Yanlış birine rastlarım diye toplu taşıma bile kullandırtmadılar. Hep iyiyi gördüm. Saf olduğumu kabul ediyorum.

Zaten mahkemesi varsa sicili bozuksa yaralama falan da varmış tabii ki polise gideceksiniz zaten bu kadar kabarık suçu olan bir insana cezai işlem uygulanır hiçbirşey yapamaz. Eğer konu doğruysa nereden buluyorsunuz bu psikopatları anlamıyorum sizim sınav falan çalışmanız lazım değil mi bu yaşta yani

Başta sadece madde bağımlısı olduğunu biliyordum. Karakteri düzgündü konuştuğuna göre.

Ailem hiç onun ailesi gibi değil işte. Ailemdeki herkes kariyer sahibi insanlar. Olaylar bilmem neler hiç yaşanmaz. Kimse de benden beklemezdi böyle bir şey. Bı anlık boşluğuma geldi işte. Sürüklendim sonra da. Duysalar anında çıkarırlar beni bu olaylardan ama utanıyorum işte. Laf getirmek olayları falan var. Ve o kadar güveniyorlar ki bana. Ama anlatacağım bişey olduktan sonra öğrenmeleri daha çok üzer onları.

yemişim onun çulsuz ailesini onlar önce çocuklarını sokaktan toplasınlar. söyle ailene onlar seni bir tane kekonun elinde esir ol diye yetiştirmediler. korkma yanında olurlar.

Ah be canım bile bile nasıl bulaştın sen buna...
Neyse olan olmuş bulaşmışsın madem çözüm odaklı yaklaşmak gerek.
Öncelikle ailene durumu bir bir anlat. Ne denli tehlikeli biri olduğunu, sicilinin çok kirli olduğunu, tehtitle seni yanında tutmaya çalıştığını anlat. Sakin olmaları gerek ailen fevri bir hareket yapmamalı böyle biri karşısında. Asla o şahısla yüz göz olmasınlar pisliğin ne yapacağı bellisiz çünkü.
Ailenle bir olup yapmanız gereken şey polis korumasını devreye sokana kadar o şahsın suyuna gitmek ve ilk fırsatta izinizi kaybettirmek.
Taşınmak kolay değil ama senin ve ailenin canı söz konusuysa yapacak bir şey yok.
Aileme anlattıktan sonra zaten olaylar çözülür sanıyorum. Bı arabamızın kızı yanlış şeyler yapmış. Çocuk tehdit etmiş. Annesi ağlayarak bize gelmişti. Abim de çözmüştü çevresiyle falan. Üzüldüğüm konu ailem o kızı yaptıklarından dolayı o kadar yadırgamışlardı. Ama başta düşünmedim. Şimdi aileme üzülecek vakit değil. Anlatacağım artık

Ben 19 yaşındayım. Biriyle tanıştım. Hiç iyi biri olmadığını bile bile bana zararı olmaz deyip devam ettim. Bı süredir ilişkimiz var. İlk günlerden anladım ne denli psikopat olduğunu. Ama baştan beni tehdit etti bırakmaya kalkarsan hayatımı mahvedeceğini çevremdeki herkese teker teker sıkacağını. Aklınıza gelebilecek her türlü kötü işi yapıyor. En pis şeyleri bile yapmış. Sicili suç dolu. Mahkemeleri devam ediyor. Bı kız sevmiş kız bunu bırakınca gitmiş saplanmış kıza bı tane. Ve yanındakilere de. Ben bırakırsam bana daha daha fenasini yapacak. Korkudan en ufak kötü bir şey söyleyemiyorum. Sinirleniyor. Hep huyuna gittim. Bana aşırı bağlandı. Yarım saat sesimi duymadan yapamıyor. Kafayı yiyor. Mecbur geceleri telefonu açık bırakıyorum. Özleyince delirmesin diye. Öyle dinliyor. Ya benimsin ya benim diyor. Benim en küçük üzülmemde kafayı yiyor. Üzene yapmadığını koymuyor. Öyle bir hale geldim ki inanın bana yapacaklarından artık hiç korkmaz oldum. Ama aileme bir şey yapsın ben mahvolurum. Eğer ki başkasıyla evlenmeye kalk o düğünde bir tane sağ can bırakırsam neyim diyor. Aileme asla söyleyemem. Kalpten gider. Benim bunla savaşmaya gücüm yok. Hayatımda bu kadar acımasız bir insan görmedim. Ne olursunuz bana bir fikir verin. Bı de bana en ufak elime bile dokunmasına izin vermedim. Deliriyor benim için. Her dakika istiyorum da istiyorum. Kaçıracağım az kaldı falan. Uyuyamıyorum
Ailece tası tarağı toplayıp gideceksin savcılığa verirsen yine bir avukata sor yeni adresinle tebliğ gidiyor o konuda çok kötü ben adliyeye demiştim beni saran bir sapık vardı adamın adresi bana geldi aynı tebliğ ona Ardahan a kaçan bir öğretmen i de öyle bulmuştu sapık biri canına kıymıştı.
Bir gece kaybolacaksınız başka çaresi yok

Asla yatışmaz. Çok iyi tanıyorum. Bana kıyamaz bişey söylerken kıracağım diye korkuyor ama çevremdeki herkesi bitirir. Yurt dışına bile kaçsam bulur beni. Her türlü işi yapıyor çünkü. Bir lafına bakar.

Nasıl bir lafına bakıyor yahu, nasıl da korkutup sindirmiş seni. Aileni arkana al ve yol yakınken kurtul bu manyaktan. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış yok mu tanıdık arkası sağlam bir dayın

Zaten mahkemesi varsa sicili bozuksa yaralama falan da varmış tabii ki polise gideceksiniz zaten bu kadar kabarık suçu olan bir insana cezai işlem uygulanır hiçbirşey yapamaz. Eğer konu doğruysa nereden buluyorsunuz bu psikopatları anlamıyorum sizim sınav falan çalışmanız lazım değil mi bu yaşta yani
İşte sınav stresi yüzünden başlamıştım buna da. Bir kere sordum hadi seni şikayet edersem korkmuyor musun falan diye de zaten denetimdeyim bir şey yapamazsın dedi. Benle falan konuşurken hergün polisler geliyor. Karakola gidip imza atıyormuş.

Nasıl bir lafına bakıyor yahu, nasıl da korkutup sindirmiş seni. Aileni arkana al ve yol yakınken kurtul bu manyaktan. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış yok mu tanıdık arkası sağlam bir dayın
Biz de öyle asarım keserim kimse yok. Ama savcılık falan o konuda sağlam arkam

Elini çabuk tut daha ufacıksın karşındaki insandan sana her dakika şer bulaşır, korkma sakın ne kadar güçlü olursan o kadar kolay kurtulursun

Gazetelerde boy boy fotoğrafları çıkan mafyaları tanıdım.Seninki gibi çoluk çocuk değil kelli felli en az 40 küsür yaşlarında hapiste yatmış tiplerdi.Uzunca bi zaman tanıdım böyle insanları.Devamlı peşlerinde sivil cinayet, asayiş,organize vs polisleri gezerdi gittikleri her yerde.

Bu tür insanlar karşılarındakileri sindirmeyi, kendilerini korkusuz göstermeyi çok iyi bilirler. Ama hepsi de polisten hapisten Allah gibi korkarlar.Blöf yaptıklarına hiç bakma sen git şikayet et.

Back