Öncelikle yeni üye oldum ve hepinizi kocaman öpüyorum
24 yaşındayım.
Ben bir komiserden hoşlanıyorum, daha doğrusu aşık oldum galiba
Ama bakın durum şu ilk karşılaşmamız bi gezide oldu ben kapalı birisiyim normalde bana bakışları süzmesi Gözlerini hiç ayırmadı. (Geç kalmıştım nasıl geldin diye sordu)
Normalde herkese bağırır ve bana aşırı kibar davranıyo Eğitimlerde.
Neyse ben bunu faceden ekledim kabul etti.
Sonra dersle ilgili bişe sordum sorulmaz arz edilir dedi ve göz kırptı
2 gün sonra bu ben yemek yerken dolanmaya başladı normalde hiç yapmaz. Erkeklere bi kaç soru sordu, sonra bizim masaya geldi ben şok oldum. Açık halimi nasıl tanıdı şaşırdım. Eğitimlerde açıyorum.
Neyse sonra moraller bozuk galiba dedi konuşmaya başladı ama ben çok yandım buyrun komiserim diyebildim sadece
Sonra yine gözlerime baktı unutamıyorum..
Sonraki gün bu gecenin bir Yarısı yer bildirimi yapmış hastanede diye nasıl panikledim ama mesaj attım hemen.
Geçmiş olsun falan filan dedim sonra teşekkürler bir sorun yok hassasiyetin için ayrıca teşekkür ederim dedi. Bende korktum Bir an dedim bana bir sorun yok ziyarete geldim dedi peki iyi geceler dedim güldüm bişe demedi.
1hafta sonra kafetaryadayım açacak arıyodum bir anda Karşımda gördüm bana uzattı al burda dedi böyle Bahçeye geçti yalnız bi Dolandı bişede almamış anlamadım. Bende kızlar geldi gittim.
Sonra dün bi baktım ark çıkarmış beni facede Ağladım Ağladım yıkıldım bi resim paylaşmıştı 2 gün önce onu beğendim sadece acaba ondan diyemi düşündüm.
Dayanamadım mesaj attım komiserim yine rahatsız ediyorum ama bir hatam olduysa özür dilerim listeden çıkarmışsınız ben sadece emniyette yeniyim ve paniğim biraz ondan soru sordum dedim. Bana özür dilencek bişe yok Gözümden kaçmış olabilir ekle kabul ediyim yeniden dedi bende mahcup oldum kusura bakmayın neyse dedim oda estağfurullah dedi. Sustum ben bişe demedim eklemedimde. Ama bu ne demek oluyo
Bu arada güzel alımlı Çevresinde çok kişi olan birisiyim o öyle yakışıklı felan değil küçümsemek için değil detayı bilin diye yazıyorum. Ama deli gibi aşık oldum.. Ne yapmalıyım ? Bu arada bir dipnot: hastahane kadın doğummuş ben fark etmedim
sonra o yer bildirimini kaldırmış. ya bide silen bi adam neden ekleyin de kabul edeyim der ki ?[/QUOTE
Ay ne karmaşık duygular..her ana bi anlam yüklemece ..bence geri durun..cunkü karsi taraftan bi adım yok günlük olaylara fazla anlam yuklemissiniz