Çok üstüne düşmüşsün, çok belli etmişsin. Adamın ilgisi olsa silmezdi. Umutlanma kesinlikle.
Benim de samimi bir arkadaşım kaç ay bakıştık selamlaştık, ay bana farklı gülümsedi, kimseye öyle bakıp afiyet olsun demezdi bana dedi durdu. Netice de bilmem kaç ay boşu boşuna umutlandı. Çünkü zaten sohbet etme imkanının olduğu bir adam hoşlanıyorsa bakışıp beklemez bir adım atar. Ona bunu defalarca söyledim. Ortamınız yakın, selam sabah var bir şekilde belli ederdi diye. Neticede ne yazık ki haklı çıktım.
Sizin durumunuzda da önce sizin eklemeniz, hastanede bir check ine hemen aramanız endişelendim demeniz çok abartılı kusura bakmayın. Adam sevgiliniz değil samimi arkadaşınız değil bu kadar telaşlanıp endişelenip bunu belli etmeye gerek yok. O sürekli bahane arayıp irtibat kurmak ortada bir şey yokken çok belli eder hislerinizi.
Doğruyu söyleyeyim sizin mesajlarınız daha netmiş. Adam sizi ekleyebilirdi facebooktan, bi bahane de bulabilirdi rahatlıkla o arayabilirdi değil mi. Bakışmak, kantinde açacak vermek gayet sıradan şeyler. Herkesin gözü birine takılır bakabilir yada bende elimde açacak varsa tanımasam bile isteyene veririm. Bir işaret değil bu. Ama hastanedeymişsin noldu çok endişelendim demek senden hoşlandım demektir. O kendini açık etmeden siz çok belli etmişsiniz.
Netice de adamın da ilgisi olsaydı siz belli ettikten sonra adım atardı bırakın silmeyi. Kusura bakmayın ama hiç umut yok. Bir daha bu kadar kimsenin üstüne düşmeyin bence.