Ablalarım, acil okuyun ve yardım istiyorum ? Lütfen yoksa ölücem bu aşk acısından ?

Ben de kadinimizda ki su mantigi anlamiyorum. Herkese ilgisiz ama bana karsi cok ilgili, herseye tutumlu ama bana gelince comert, cevresine cok sinirli ama bana karsi cok ince davranisli vs vs...
Yaw bir adam genelde nasil davraniyorsa bu onun karakteridir. En saglikli gozlemleme sansinizdir cevresiyle iliskisi.
Sadece size farkli davraniyorsa ben ozelim diye sevinmeyin; adam bana oynuyor diye uyanin.
Tmm..

Cok fazla mesaj atmissin bu kadar cok mesaj atma
Hatta artik hic atma bence biraz beklemeye gec
Adam da boş değil gibi, hayirlisi olsun

Yok daha atmam ama nereden anladınız ? Herkes abartmışsın diyo ama cidden ondan Işık görmesem yapmam böyle..
Şöyle ki sürekli etrafinda dolanmasindan bu ilgili hareketlerinden sizi tanimasindanv s ilgilenmese bile dikkatini çektiğiniz bariz. Umarim gonlune gore olur her sey canim. Kendini yipratma

Tam flörtleşen erkek rolünde ilerliyormuş. Mesajının sonlarında bana açılmıyo yada ben açılamıyorum utanıyorum vs yazacaksın diye düşünmüştüm ama faceden silmesine şaşırdım baya. Bence sen zaten onun olabilecek olan ilgisine karşı bi adım atmışsın. Onun ne yaptığı belli değil şuan. Sen onla flörtleşme yani ilgini pek belli etme bakalım napıcak. Kaçan kovalanır zaten, senin az da olsa ilgini gördükten sonra biraz geriye çekilirsen seni merak edebilir hem.

Acaba rütbe farkından falan mı çıkardı? Biri çıkar demiş falan olabilir mi? Yanlışlıkla ark çıkarmak zor gibi geliyor bana. Belkide profilinde girdi yanlışlıkla çıkardı öyle de olabilir ama düşük bir ihtimal gibi..

Şuda ayrı bir ironi neden mesajıma cevap versin ve ekleyin kabul ediyim desin ben hangi kafayı yaşıyo anlamadım :/
o cevabı verecek tabi ne diyecek? sen beni silmişsiniz diye mesaj atınca mahcup olmuş ne diyeceğini bilememiş.. bana da sildiğim biri mesaj atsa böyle bişeyler gevelerim.. bi erkek seni faceten siliyosa durduk yere, onun için hiçbişey ifade etmiyosun demektir bana göre..

Tam flörtleşen erkek rolünde ilerliyormuş. Mesajının sonlarında bana açılmıyo yada ben açılamıyorum utanıyorum vs yazacaksın diye düşünmüştüm ama faceden silmesine şaşırdım baya. Bence sen zaten onun olabilecek olan ilgisine karşı bi adım atmışsın. Onun ne yaptığı belli değil şuan. Sen onla flörtleşme yani ilgini pek belli etme bakalım napıcak. Kaçan kovalanır zaten, senin az da olsa ilgini gördükten sonra biraz geriye çekilirsen seni merak edebilir hem.

Acaba rütbe farkından falan mı çıkardı? Biri çıkar demiş falan olabilir mi? Yanlışlıkla ark çıkarmak zor gibi geliyor bana. Belkide profilinde girdi yanlışlıkla çıkardı öyle de olabilir ama düşük bir ihtimal gibi..
Belkide bilmiyorum ama çözemiyorum aynen bu. Süreçte susucamsessizce... Çok sağolun :)

Yok daha atmam ama nereden anladınız ? Herkes abartmışsın diyo ama cidden ondan Işık görmesem yapmam böyle..
off kıyamam yaa çok fena aşık olmuşsun sen
sakın sakın arama adamı
umursamıyormuş gibi davran
face'te falan paylaşımlarına prim verme beğenme sakın
sabret azıcık merak etsin seni
sen hemen yelkenleri suya indirmişsin
belli etme belli edersen seni kazanmak istemez
başta ilgileniyormuş senle dolanmış biraz
sen 10 adım gidince ona
sanki hevesi kaçmış gibi biraz kaybol gözünün önünden

o cevabı verecek tabi ne diyecek? sen beni silmişsiniz diye mesaj atınca mahcup olmuş ne diyeceğini bilememiş.. bana da sildiğim biri mesaj atsa böyle bişeyler gevelerim.. bi erkek seni faceten siliyosa durduk yere, onun için hiçbişey ifade etmiyosun demektir bana göre..
:'( ama ağlıyorum zaten üstüme geliyosunuz :KK43:

off kıyamam yaa çok fena aşık olmuşsun sen
sakın sakın arama adamı
umursamıyormuş gibi davran
face'te falan paylaşımlarına prim verme beğenme sakın
sabret azıcık merak etsin seni
sen hemen yelkenleri suya indirmişsin
belli etme belli edersen seni kazanmak istemez
başta ilgileniyormuş senle dolanmış biraz
sen 10 adım gidince ona
sanki hevesi kaçmış gibi biraz kaybol gözünün önünden
Tmm.. Ben ama onun hareketlerinden. Dolayı bu cesareti edindim cidden abartmıyorum teşekkürler :KK43:

Canm hayırlısı olsun olmazsa yapcak bişi yok seni üzmek istemem suan aşık olduğun birine olmazsa boşver demem bile seni uzebilir biliyorum çünkü suan hassasin ve üzülmen normal.
Ama eger gerçekten bilmeyerek sildiyse ve hoşlanıyor olsa o seni eklerdi faln yada gerçekten yanlışlıkla sildiğini anlatmak için ugrasirdi.
Ama biraz bekle artık bi mesafe koy arama ekleme muhabbet etmeye çalışırsa bile normal hiç tinlamiyo gibi davran ilgileniyosa bu sefer o ugrasacsktir ama ilgilenmiyorsa sende daha fazla baglanmamis olursun canm.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun..

Ey ask... Bunlar guzel duygular, kendinizi kaptırmadan keyfini cikarin. Ama daha fazla birsey yapmayin adam anlamis artık ayan beyan.

Çok üstüne düşmüşsün, çok belli etmişsin. Adamın ilgisi olsa silmezdi. Umutlanma kesinlikle.
Benim de samimi bir arkadaşım kaç ay bakıştık selamlaştık, ay bana farklı gülümsedi, kimseye öyle bakıp afiyet olsun demezdi bana dedi durdu. Netice de bilmem kaç ay boşu boşuna umutlandı. Çünkü zaten sohbet etme imkanının olduğu bir adam hoşlanıyorsa bakışıp beklemez bir adım atar. Ona bunu defalarca söyledim. Ortamınız yakın, selam sabah var bir şekilde belli ederdi diye. Neticede ne yazık ki haklı çıktım.
Sizin durumunuzda da önce sizin eklemeniz, hastanede bir check ine hemen aramanız endişelendim demeniz çok abartılı kusura bakmayın. Adam sevgiliniz değil samimi arkadaşınız değil bu kadar telaşlanıp endişelenip bunu belli etmeye gerek yok. O sürekli bahane arayıp irtibat kurmak ortada bir şey yokken çok belli eder hislerinizi.
Doğruyu söyleyeyim sizin mesajlarınız daha netmiş. Adam sizi ekleyebilirdi facebooktan, bi bahane de bulabilirdi rahatlıkla o arayabilirdi değil mi. Bakışmak, kantinde açacak vermek gayet sıradan şeyler. Herkesin gözü birine takılır bakabilir yada bende elimde açacak varsa tanımasam bile isteyene veririm. Bir işaret değil bu. Ama hastanedeymişsin noldu çok endişelendim demek senden hoşlandım demektir. O kendini açık etmeden siz çok belli etmişsiniz.
Netice de adamın da ilgisi olsaydı siz belli ettikten sonra adım atardı bırakın silmeyi. Kusura bakmayın ama hiç umut yok. Bir daha bu kadar kimsenin üstüne düşmeyin bence.

X