- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 30
- Konu Sahibi Maariftakvimi
KokosıtarAlırım hangisi olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KokosıtarAlırım hangisi olsun..
Böyle üste can kurban. Adam ters bi tepki koysaydı ne olurdu dusunemiyorumBen de buna güldüm. İşyerindesin, aranda samimiyet dahi olmayan adamdan sizli bizli konuşarak çikolata getirmesini istemek bi de üstün...
arkadaş olmak mı ?
adama değil yürümek koşmuşsunuz. o da her seferinde nazik salvolarla geri çevirmiş.
hala da inatla hediye gönderme peşindesiniz. sizin duygularınız tabi gönderin isterseniz de, bence umduğunuz karşılık gelmez.
açık açık "çocukluğunuzu tanımak isterim" gibi birşey demişsiniz. ben 3 yıllık sevgilime bu yürüyüşü yapmadım daha ayol.
moraliniz bozukken çikolata istemişsiniz falan.
önce evet ben bu adamdan hoşlanıyorum ve tavlamak istiyorum fikrini kabullenin derim.
ama adamda size karşı ilgi olsa zaten muhabbetiniz farklı şekilde ilerlerdi.
bence daha tanımadığınız zamanlardan kendinize bir hayal dünyası kurmuşsunuz ve onun içindesiniz.
%70 bitterden aşağısı kurtarmaz yanına da costa rica filtre kahve isterim. Çikolata kahvesiz öksüz kalır...Kokosıtar
Yaw günaydın dedik diye kendine çıkma teklif ettiğimizi sanan erkekler var bu ülkede.
Ben neşeli gülen bir insanımdır. Bana bu kadar güleç yüzlü olma karşındaki senin ondan hoşlandığını düşünür diyenler var.
Kaldı ki çocukluğunu tanımak istiyorum, çikolata istiyorum diyeceksin ve senin ondan hoşlanmadığını düşünecek. İmkansız
Zaten nazikçe reddetmiş. Geri çekilin artık. Gönlü olsa o size halleyle değil çikolata fabrikasının tapusu ile gelirdi
Not: erkekler üstüne alınmasın diye gülmekten korkuyoruz memlekette bana güldün hadi nikah kıyalım diyecek tipte adam dolu
Konudan uzaklaşma nolur kuzum...korkirem söz verdiydinKokosıtar
Şimdi siz erkek olsaydınız böyle düşünmez, böyle yorum yapmazdınız. Kadın olduğunuz için kıyamet kopuyor ama erkek olsanız çok basit bir mevzu olarak görürdünüz. Kadın kadının düşmanı işte hıh
Hayal aleminde yaşıyorsunuz gerçekten,içim şişti. Bu olaylardan büyük bir aşk çıksın istiyorsunuz ama çıkmaz, emin olun. Bana da Halley alan çok oldu, hala bekarım
Eti Cin'e geçtim, bekliyorumMarkayı değiştir. Belki markadandır
Size pahalıya patlamayim dedim ama bak nelerle karşılaştınız%70 bitterden aşağısı kurtarmaz yanına da costa rica filtre kahve isterim. Çikolata kahvesiz öksüz kalır...
Hemen terk ediyorum buralari hocamKonudan uzaklaşma nolur kuzum...korkirem söz verdiydin
Hemen terk ediyorum buralari hocam
Misket yapıp yapıp firlatiyorumSakince elini burnundan çek bakim. . Profil resminden gözümü alamıyorum yaws