Bu ne sinir ya Allah Allah.Pardon da buraya konu actiysan ya gelecek her cevabi kabul edersin ya da konu acmazsin. Anlamayan sensin bence..
Neyse banane neyse ne!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ne sinir ya Allah Allah.Pardon da buraya konu actiysan ya gelecek her cevabi kabul edersin ya da konu acmazsin. Anlamayan sensin bence..
Neyse banane neyse ne!!!
Tmmcok basit seyler yasamissin unutabilirsin gözünde cok büyütmüssün karsi tarafi oysa onu hic tanimiyorsun
Canım haklısın ama adamda tip yok :) yani şimdi herkes beni eleştircek ama adamı görmeniz lazım kimse yakıştırmıyor ama ben aşık oldum işte yani ego değil ama ben bu adamı çözemedimrütbesinden dolayı muhtemelen biraz havalı...
bu havada başınızı döndürmüş,
sizde komiser olmak üzereymişsiniz; heeey bende sendenim aslında beni de fark et gibi bir çabanız olmuş sanki...
insan gerçekten ilgilendiği birisini yanlışlıkla silmez..
bu her şeye bir cevap bana göre...
aklında birisi olması büyük ihtimal...
siz sadece etrafında koşuşan hayran hayran bakan kızlardan birisi olabilirsiniz o adamın gözünde...
Canım bak cidden ayağıma geldi konuşmaya çalıştı bilmiyorum bişeyler dönüyo ama artık bişe yapmam zaten.. teşekkürlerCanım, bence hemen fazla kapılmışsın.
Üstelik maalesef adamın da senden hoşlandığına dair hiçbir ipucu göremedim
Bence senin ilgini anladı kendini geri çekti, umut vermek istemedi. Facebooktan silmesi falan bu sebepten diye düşünüyorum.
Sen üstüne gitme bir bakalım kendini geri çek, merak edecek mi.
ah ahÖncelikle yeni üye oldum ve hepinizi kocaman öpüyorum
24 yaşındayım.
Ben bir komiserden hoşlanıyorum, daha doğrusu aşık oldum galiba
Ama bakın durum şu ilk karşılaşmamız bi gezide oldu ben kapalı birisiyim normalde bana bakışları süzmesi Gözlerini hiç ayırmadı. (Geç kalmıştım nasıl geldin diye sordu)
Normalde herkese bağırır ve bana aşırı kibar davranıyo Eğitimlerde.
Neyse ben bunu faceden ekledim kabul etti.
Sonra dersle ilgili bişe sordum sorulmaz arz edilir dedi ve göz kırptı
2 gün sonra bu ben yemek yerken dolanmaya başladı normalde hiç yapmaz. Erkeklere bi kaç soru sordu, sonra bizim masaya geldi ben şok oldum. Açık halimi nasıl tanıdı şaşırdım. Eğitimlerde açıyorum.
Neyse sonra moraller bozuk galiba dedi konuşmaya başladı ama ben çok yandım buyrun komiserim diyebildim sadece
Sonra yine gözlerime baktı unutamıyorum..
Sonraki gün bu gecenin bir Yarısı yer bildirimi yapmış hastanede diye nasıl panikledim ama mesaj attım hemen.
Geçmiş olsun falan filan dedim sonra teşekkürler bir sorun yok hassasiyetin için ayrıca teşekkür ederim dedi. Bende korktum Bir an dedim bana bir sorun yok ziyarete geldim dedi peki iyi geceler dedim güldüm bişe demedi.
1hafta sonra kafetaryadayım açacak arıyodum bir anda Karşımda gördüm bana uzattı al burda dedi böyle Bahçeye geçti yalnız bi Dolandı bişede almamış anlamadım. Bende kızlar geldi gittim.
Sonra dün bi baktım ark çıkarmış beni facede Ağladım Ağladım yıkıldım bi resim paylaşmıştı 2 gün önce onu beğendim sadece acaba ondan diyemi düşündüm.
Dayanamadım mesaj attım komiserim yine rahatsız ediyorum ama bir hatam olduysa özür dilerim listeden çıkarmışsınız ben sadece emniyette yeniyim ve paniğim biraz ondan soru sordum dedim. Bana özür dilencek bişe yok Gözümden kaçmış olabilir ekle kabul ediyim yeniden dedi bende mahcup oldum kusura bakmayın neyse dedim oda estağfurullah dedi. Sustum ben bişe demedim eklemedimde. Ama bu ne demek oluyo
Bu arada güzel alımlı Çevresinde çok kişi olan birisiyim o öyle yakışıklı felan değil küçümsemek için değil detayı bilin diye yazıyorum. Ama deli gibi aşık oldum.. Ne yapmalıyım ? Bu arada bir dipnot: hastahane kadın doğummuş ben fark etmedim sonra o yer bildirimini kaldırmış. ya bide silen bi adam neden ekleyin de kabul edeyim der ki ?
Üzüldüm Allah daha iyisini çıkarıcaktır dua edicem..ah ah
beni sevgilim terketti 5 aylık
ne diyorsun kuzum:)
olanla ölene çare yok
olursa olur olmazsa boşver..zor ama akışına bırakmak en güzeli..
gerçekten miÜzüldüm Allah daha iyisini çıkarıcaktır dua edicem..
TmmFazla kaptırmışsın kendini, azıcık frene bas
Yeterince belli etmişsin kendini, bundan sonrasını ona bırak
Gelir ya da gelmez fikrini ona sabitleme, kendine üzüntü yaratma
Canım haklısın ama adamda tip yok :) yani şimdi herkes beni eleştircek ama adamı görmeniz lazım kimse yakıştırmıyor ama ben aşık oldum işte yani ego değil ama ben bu adamı çözemedim
Evet buda bir ihtimal ama neden ekleyin kabul edeyim desinki çok saçma ben olsam attığım mesaja cevap bile vermem..belki de bu sebeple bu tipime rağmen benimle ilgilenen birisi var diye adamda ego tavan yapmıştır ?
siz adamdan daha güzelmişsiniz, eee böyle güzel kız bana bakıyorsa herkes bakar diye hepten havalanmış olabilir...
bariz bir şekilde ilgilendiğini hissetiniz madem, ilgilenmiş de olabilir.. ancak bu ilginin sebebi ney? önemli olan burası....
sizin ilginizden hoşlandığı için olabilir, birisi peşimde koşsun diye boncuk dağıtmış olabilir...
gerçekten hislerinize cevap verecek gibi değil...
bir de hani demişsiniz ya , face de elektrikle ilgili paylaşım diye, belki orada birisine gönderme yapmış olabilir mi ?
yani o arkadaş listesinde bir xxxx kişisi vardır...
flörtüm yok mesajları onadır, ya da arası limoni olan birisine gönderme olabilir...
bu durumda düştüğü duygusal boşluğu sizinle tatmin etmek istemiş bu sebeple size boncuklar dağıtmıştır..
daha sonra da o xxxxx kişisiyle işi tatlıya bağlanmış olabilir, o kızdan bir sinyal almış ve listesini temizleme gereği duymuş olabilir...
Çok tuhaf.. Bari engelle görmiyim hiç anlamadım bende bide ekle yeniden kabul edeyim istersen diyoyanlışlıkla arkadaşlık isteği göndereni gördüm de yanlışlıkla arkadaşlıktan çıkaranı hiç görmedim nasıl yapmış onu?
Evet buda bir ihtimal ama neden ekleyin kabul edeyim desinki çok saçma ben olsam attığım mesaja cevap bile vermem..
Başta kapalıydı benim sonra açtım o ekleyin diyince. Ama eklemedim eklemem o eklesin ki sanmıyorum nasıl bir ego onuda çözemedim..arkadaş eklemelerine siz kapalı mısınız ?
o ne sebeple eklemiyor ? da sizin eklemeniz gerekiyor ?
Başta kapalıydı benim sonra açtım o ekleyin diyince. Ama eklemedim eklemem o eklesin ki sanmıyorum nasıl bir ego onuda çözemedim..
Pekisonradan açmış olduğunuzu fark etmemiş olabilir...
yalnız itiraf etmeniz gerek artık bu gerçeği kendinize,
gerçekten size karşı bir ilgisi olsa profilinizden çıkmazdı... arkadaşlık isteğini açtığınızı gördüğü anda eklerdi ve nileda sen eklemedin ben ekleyeyim dedim şeklinde bir mesajla size geri dönerdi diye düşünüyorum
o an mesajınıza karşılık ekle tamam yanlışlıkla olmuş dedi geçti gitti muhtemelen...
devamını getirmedi.. aklına da gelmemiş olabilir