Ablalarım, acil okuyun ve yardım istiyorum ? Lütfen yoksa ölücem bu aşk acısından ?

niye sen tekrar ekliyorsun da, o kabul ediyor! o eklesin.hiç oralı olma. fazla üstüne gidersen, böyle bulunmaz hint kumaşı sanarlar kendilerini işte. kaçan kovalanır derler.
hatta bir insana ne kadar ilgisiz ve kötü davranırsan, o derece değerli olursun. benden tavsiye( bu konuda yaralıyım da:) )

niye sen tekrar ekliyorsun da, o kabul ediyor! o eklesin.hiç oralı olma. fazla üstüne gidersen, böyle bulunmaz hint kumaşı sanarlar kendilerini işte. kaçan kovalanır derler.
hatta bir insana ne kadar ilgisiz ve kötü davranırsan, o derece değerli olursun. benden tavsiye( bu konuda yaralıyım da:) )
Yok canım ekler miyim asla.. Rütbeliysede az mütevazi olsun. Ben onlar gibi olmuycam. Havalarını görmen lazım sanki adam müdür..

Yok canım ekler miyim asla.. Rütbeliysede az mütevazi olsun. Ben onlar gibi olmuycam. Havalarını görmen lazım sanki adam müdür..

işte böyle !:) şimdi kendini çekersen,merak edecek "niye ilgilenmiyor" falan diye.
zaman geçsin bakalım, oralı olmazsa da boşverirsin. en azından reddedilmiş konumuna düşmezsin

yaa 15 yaşında ilk aşkımı yaşarkenki hallerimi gördüm varya çoook tatlısın..
ama ne yazıkkı ortam kuzu avlamaya çalışan kurt gibi ..
baştan beri okudum yazdıklarını.. her andan bir pay çıkarmaya çalışmışsın.. ama adamda nasıl olsa bu kız benden hoşlanıyor havasında.. baksana faceden nasıl yanlışlıkla silinirse oda silmiş seni sonrada kendi eklemeyi bilmiyorya beni ekle diyor.. yani sen koş peşimden ...
bizde bir laf var seni tenzih ederek söylüyorum
çirkin sen burda dur güzel buldum buldum bulamadım nasıl olsa sen burdasın...
ağır ol.. hiç pas verme kaçan balık ne yazıkkı büyük oluyor..

yaa 15 yaşında ilk aşkımı yaşarkenki hallerimi gördüm varya çoook tatlısın..
ama ne yazıkkı ortam kuzu avlamaya çalışan kurt gibi ..
baştan beri okudum yazdıklarını.. her andan bir pay çıkarmaya çalışmışsın.. ama adamda nasıl olsa bu kız benden hoşlanıyor havasında.. baksana faceden nasıl yanlışlıkla silinirse oda silmiş seni sonrada kendi eklemeyi bilmiyorya beni ekle diyor.. yani sen koş peşimden ...
bizde bir laf var seni tenzih ederek söylüyorum
çirkin sen burda dur güzel buldum buldum bulamadım nasıl olsa sen burdasın...
ağır ol.. hiç pas verme kaçan balık ne yazıkkı büyük oluyor..
Tatlım :KK49: çok sağol aynen öyle..
Dediğim gibi zaten kimse yakıştırmıyodu ama ben aşık olmuştum işte ☺️
Napalım kendi bilir ben onun bana kibar davranması hassasiyeti var sanıyodum ama aynen kaçıyorum bu saatten sonra.
Çoook tşk ederimmm:KK15:

kimsenin yakıştırmasına gerek yok aşk öle yakıştırmayla falan olacak bişey değil...
haa evet kendi bilir ama lütfen sen çek kendini geri.. zarar görme üzülmede.. bazı tipler herkes etrafımda olsun istiyor işte baktı sende hoşlanmışsın pas atıp çekiliyor geri.. şimdi sıra sende çekil gözünün önünden öle paniklemede sen yanlış bişey yapmadın.. ona kalkıp ilanı aşkta etmedin.. eee ozaman niye kasıyorsun

kimsenin yakıştırmasına gerek yok aşk öle yakıştırmayla falan olacak bişey değil...
haa evet kendi bilir ama lütfen sen çek kendini geri.. zarar görme üzülmede.. bazı tipler herkes etrafımda olsun istiyor işte baktı sende hoşlanmışsın pas atıp çekiliyor geri.. şimdi sıra sende çekil gözünün önünden öle paniklemede sen yanlış bişey yapmadın.. ona kalkıp ilanı aşkta etmedin.. eee ozaman niye kasıyorsun
Kesinlikle.. Çok teşekkür ederim..

Davranışlarının nedeninin senin düşündüklerinin olmaması ihtimali bile canını sıkıyor ve kabul edemiyor olabilirsin. Yalnız unutma, sen hislerinden sıyrılıp asla objektif bakamazsın o kişiye. O yüzden burada yazılanlara kırılma ve güven. Seven adam dalga geçer gibi davranmaz. Ayrıca anlattıklarına bakarak maço, anlayıştan uzak ve kendini beğenmiş bir kişilik gibi duruyor. Kimsenin öğrencilerine gerizekalı gibi hakaretlerde bulunma lüksü yok. Edep yahu..

Davranışlarının nedeninin senin düşündüklerinin olmaması ihtimali bile canını sıkıyor ve kabul edemiyor olabilirsin. Yalnız unutma, sen hislerinden sıyrılıp asla objektif bakamazsın o kişiye. O yüzden burada yazılanlara kırılma ve güven. Seven adam dalga geçer gibi davranmaz. Ayrıca anlattıklarına bakarak maço, anlayıştan uzak ve kendini beğenmiş bir kişilik gibi duruyor. Kimsenin öğrencilerine gerizekalı gibi hakaretlerde bulunma lüksü yok. Edep yahu..
Artık objektifim çok Haklısınız..

Öncelikle yeni üye oldum ve hepinizi kocaman öpüyorum ☺️
24 yaşındayım.
Ben bir komiserden hoşlanıyorum, daha doğrusu aşık oldum galiba
Ama bakın durum şu ilk karşılaşmamız bi gezide oldu ben kapalı birisiyim normalde bana bakışları süzmesi Gözlerini hiç ayırmadı. (Geç kalmıştım nasıl geldin diye sordu)
Normalde herkese bağırır ve bana aşırı kibar davranıyo Eğitimlerde.
Neyse ben bunu faceden ekledim kabul etti.
Sonra dersle ilgili bişe sordum sorulmaz arz edilir dedi ve göz kırptı
2 gün sonra bu ben yemek yerken dolanmaya başladı normalde hiç yapmaz. Erkeklere bi kaç soru sordu, sonra bizim masaya geldi ben şok oldum. Açık halimi nasıl tanıdı şaşırdım. Eğitimlerde açıyorum.
Neyse sonra moraller bozuk galiba dedi konuşmaya başladı ama ben çok yandım buyrun komiserim diyebildim sadece
Sonra yine gözlerime baktı unutamıyorum..
Sonraki gün bu gecenin bir Yarısı yer bildirimi yapmış hastanede diye nasıl panikledim ama mesaj attım hemen.
Geçmiş olsun falan filan dedim sonra teşekkürler bir sorun yok hassasiyetin için ayrıca teşekkür ederim dedi. Bende korktum Bir an dedim bana bir sorun yok ziyarete geldim dedi peki iyi geceler dedim güldüm bişe demedi.
1hafta sonra kafetaryadayım açacak arıyodum bir anda Karşımda gördüm bana uzattı al burda dedi böyle Bahçeye geçti yalnız bi Dolandı bişede almamış anlamadım. Bende kızlar geldi gittim.
Sonra dün bi baktım ark çıkarmış beni facede Ağladım Ağladım yıkıldım bi resim paylaşmıştı 2 gün önce onu beğendim sadece acaba ondan diyemi düşündüm.
Dayanamadım mesaj attım komiserim yine rahatsız ediyorum ama bir hatam olduysa özür dilerim listeden çıkarmışsınız ben sadece emniyette yeniyim ve paniğim biraz ondan soru sordum dedim. Bana özür dilencek bişe yok Gözümden kaçmış olabilir ekle kabul ediyim yeniden dedi bende mahcup oldum kusura bakmayın neyse dedim oda estağfurullah dedi. Sustum ben bişe demedim eklemedimde. Ama bu ne demek oluyo
Bu arada güzel alımlı Çevresinde çok kişi olan birisiyim o öyle yakışıklı felan değil küçümsemek için değil detayı bilin diye yazıyorum. Ama deli gibi aşık oldum.. Ne yapmalıyım ? Bu arada bir dipnot: hastahane kadın doğummuş ben fark etmedim :KK70: sonra o yer bildirimini kaldırmış. ya bide silen bi adam neden ekleyin de kabul edeyim der ki ?
Amma üstüne düşmüşsün. Yok hastanede, yok arkadaşlıktan çıkarttı. 3 gündür tanıdığın biri ve kendini ezerek, hatam mı oldu, affet. Yanlış bence ya.. ilk görüşte hoşlandıysa bile bu kadar çabuk üstüne düşmeyi sevmemiş olabilir. Üstüne düşmeden ağırlığınla bekle, hoşlanıyorsa gelir. Ekle bir daha kabul edeyim nedir yani..

Amma üstüne düşmüşsün. Yok hastanede, yok arkadaşlıktan çıkarttı. 3 gündür tanıdığın biri ve kendini ezerek, hatam mı oldu, affet. Yanlış bence ya.. ilk görüşte hoşlandıysa bile bu kadar çabuk üstüne düşmeyi sevmemiş olabilir. Üstüne düşmeden ağırlığınla bekle, hoşlanıyorsa gelir. Ekle bir daha kabul edeyim nedir yani..
Bilmem öyle dedi ama ben eklemedim tabiki..
Onda ilgi görmesm böyle hareketlere girmezdim. Zaten artık ne yapıyosa yapsın umurcamıyorum..

Bilmem öyle dedi ama ben eklemedim tabiki..
Onda ilgi görmesm böyle hareketlere girmezdim. Zaten artık ne yapıyosa yapsın umurcamıyorum..
Umursasan da çaktırma :) Üniformayı karizmatk sanıyor bir de komiserler genelde.. Yani mesleği..
Çok naifsin belli, o üstüne düşsün. Umursamaz olacağım diye trip atma deli gibi hastayım sana gibisinden.
Hayırlısıysa olsun, değilse beri dursun. :KK66:

Umursasan da çaktırma :) Üniformayı karizmatk sanıyor bir de komiserler genelde.. Yani mesleği..
Çok naifsin belli, o üstüne düşsün. Umursamaz olacağım diye trip atma deli gibi hastayım sana gibisinden.
Hayırlısıysa olsun, değilse beri dursun. :KK66:
Yok yok aynen :KK70: ahaha çok güldüm bencede çaktırmadan tavrımı belli ettim kendi bilir dediğim gibi. Brni görünce eline telefonu alıyo saçma sapan hareketlere giriyo ama dediğim gibi öyle umursamıyorum artık..
Kendi bilir kiii ☺️

Yok yok aynen :KK70: ahaha çok güldüm bencede çaktırmadan tavrımı belli ettim kendi bilir dediğim gibi. Brni görünce eline telefonu alıyo saçma sapan hareketlere giriyo ama dediğim gibi öyle umursamıyorum artık..
Kendi bilir kiii ☺️
resmen sen ondan uzak dur diye telefonu eline alıp başka şeylerle ilgileniyo.. ben de istemediğim birini gördüğümde teli elime alırım ve sankı telefonla uğraşıyomuş gibi yaparım.. adam kaçıyo senden üzgünüm..

X