Ablalarım, acil okuyun ve yardım istiyorum ? Lütfen yoksa ölücem bu aşk acısından ?

Cidden bir soru soracağım o zaman lütfen cevapla ama.
Neyine aşık oldun? Neyi vazgeçilmez? Nedir yahu bu tanımadan etmeden aşık olduğunuza inandıran sizi.
Bence yasak olması. Yasak bir şeyi elde edilince çok farklı, özel olacaksınız. Eğitmen çevresinde kızlar da ilgileniyor siz elde ederseniz yasak elmayı kapan kadınsınız.
Bu kadar basit bir içgüdüyü aşk sanıyorsunuz bence.
Adamda tip yok diyorum ne Çevresi hey Allahım ya. Of of. Sert olması duruşu na aşık oldum aşkta mantık aramam ben hanfendi !

Sürekli hakaret ettiğinizin farkında mısınız ? Sizin yaşadıklarınızın on katını yaşadım emin olun oturup sidik mi yatıştırcaz ya olan moralimin bir de siz edin teşekkürler. Bu nasıl bir yorum ya. Kadınız nasıl destek bu tmm saçmaladım cahilim bu ne bi Üstünlük taslama. !

Hiç hakaret etmek gibi bir amacım olmadı. Kusura bakmayın öyle algıladıysanız. Sizin bu konunuza çok yorum yazdım ama hala aşığım çok ağlıyorum o olsun tek olsun diyorsunuz, sürekli kim ne derse tek cevap olunca biraz da sertleştim haliyle çünkü takıntılı gibi tek bir cevabı herkese ve her farklı görüşe yazdınız farkındaysanız.
Sürekli ben yine de açılayım, ama o da bana baktı. Takıntı gibi duruyor hep aynı cevap

Adamda tip yok diyorum ne Çevresi hey Allahım ya. Of of. Sert olması duruşu na aşık oldum aşkta mantık aramam ben hanfendi !

Sert duruş da sanırım şu kadınlara gerizekalı demesi. Tek size kibar olup herkese sert(!) olmasını kast ettiniz sanırım.
Aynen devam edin başka bir fikir yada görüş istemiyorsunuz zaten. Kabul da etmiyorsunuz. Kim ne derse yine aynı sözler. Aynen devam edin mutlu olursunuz umarım.

Sert duruş da sanırım şu kadınlara gerizekalı demesi. Tek size kibar olup herkese sert(!) olmasını kast ettiniz sanırım.
Aynen devam edin başka bir fikir yada görüş istemiyorsunuz zaten. Kabul da etmiyorsunuz. Kim ne derse yine aynı sözler. Aynen devam edin mutlu olursunuz umarım.
Tmm kabul ettim tmm. :KK43: ben ne şanssız bi insanım ya neyse hepinize teşekkür ederim..

valla son ıkı sayfayı okudum ama elvan isimli üye cidden haklı kusura bakmayın
yahu benden 2 yaş büyüksünüz de, adamın sizi rastlansılar olarak arkadaşlıktan çıkaramayacağını tahmin mi edemiyorsunuz?
dedkleri gibi gerçekten üstler onun arkadaş listesini mi takip edecek?
yapmayın nolursunuz, mesaj atmayın ona artık hele de niye sildiğini sormasaydınız keşke hiç
tekrar ekle kabul edeyimin ukalalığını sayamıyorum bile..

valla son ıkı sayfayı okudum ama elvan isimli üye cidden haklı kusura bakmayın
yahu benden 2 yaş büyüksünüz de, adamın sizi rastlansılar olarak arkadaşlıktan çıkaramayacağını tahmin mi edemiyorsunuz?
dedkleri gibi gerçekten üstler onun arkadaş listesini mi takip edecek?
yapmayın nolursunuz, mesaj atmayın ona artık hele de niye sildiğini sormasaydınız keşke hiç
tekrar ekle kabul edeyimin ukalalığını sayamıyorum bile..
Ben eklesin diye yazmadım ona bi terbiyesizliğim olmadı ki hem kabul etti hem çıkardı ben bu durumu anlamadım cidden adama yavşamadım ben bakın onun bana tavrı buraya yansıtamadım ama herkes fark etti ya ama varya eğer bana bi tık bi çıt duyiyim umrumda drğil artık kendi bilir görende Brad pit sancak.

Yok zaten koşmam koşmadım da üstüme gelmeyin. Koşmadım ben anlatamıyorum. :KK43: neyse sağolun..

Yanlis anlama canim kostun demedim genelleme yaptim. Birinin pesinden koşmak sadece ego sisirir onu demek istedim. Ben seni gayet iyi anladim merak etme. Ama karsindaki adami anlayamadım o yuzden uzulmeni istemem bundan dolayı da dikkat et diyorum. Hoşlanti yada sevgi adi her ne olursa olsun yasadigin güzel heyecanli ve platonik oldugu icin de can sıkıcı bir duygu ayni zamanda da. Yıpratma kendini. Sen elinden geleni yapmissin artik tek yapman gereken ona sadece komiserin olarak bakmak. Orali olmamak. Zaten icinde varsa bir sey gelir. Gelmiyorsa da kendi.bilir yipratma kendini... insallah her sey gönlünce olur.

Yanlis anlama canim kostun demedim genelleme yaptim. Birinin pesinden koşmak sadece ego sisirir onu demek istedim. Ben seni gayet iyi anladim merak etme. Ama karsindaki adami anlayamadım o yuzden uzulmeni istemem bundan dolayı da dikkat et diyorum. Hoşlanti yada sevgi adi her ne olursa olsun yasadigin güzel heyecanli ve platonik oldugu icin de can sıkıcı bir duygu ayni zamanda da. Yıpratma kendini. Sen elinden geleni yapmissin artik tek yapman gereken ona sadece komiserin olarak bakmak. Orali olmamak. Zaten icinde carsa bir sey gelir. Gelmiyorsa da kendi.bilir yipratma kendini... insallah her sey gönlünce olur.
Çok teşekkür ederim canım çok sağol aynen dediğin gibi. İşte bu ya !

Ya bir arkadasimin vardi etrafinda bu tip..muhtemelen muhtemelen degil kesin senin ona ilginin farkinda..:110: keske o kadar aramasaydin..hele beni silmissiniz kismi kotu olmus..artik faceten bayagi bayagi takip ettigini de anlamis oldu..sana tavsiyem bundan sonra herkese davrandigin gibi davran..ters davranirsan ilgisizligime sinir oldu basbayagi bana abayi yakmis imaji olusur o yuzden ne eksik ne fazla..:stop:

Aha benim kafadan biri daha :) biz akillanmayiz nileda :)) Allah yardimcimiz olsun :) ben de durusuna aldanip asik oldum o atandi ben hala sinava çalışıyorum yalniz basima :) bende de mantik iptal oluyor asik olunca ne yazikki :KK43:

Aha benim kafadan biri daha :) biz akillanmayiz nileda :)) Allah yardimcimiz olsun :) ben de durusuna aldanip asik oldum o atandi ben hala sinava çalışıyorum yalniz basima :) bende de mantik iptal oluyor asik olunca ne yazikki :KK43:
Aynen canım normalde tipe bakarım bak çok kîşi oldu ama ben laylaylom istemiyorum artık yani bundan baba olur drdik oda fos çıktı koptuk :KK70:

Ya bir arkadasimin vardi etrafinda bu tip..muhtemelen muhtemelen degil kesin senin ona ilginin farkinda..:110: keske o kadar aramasaydin..hele beni silmissiniz kismi kotu olmus..artik faceten bayagi bayagi takip ettigini de anlamis oldu..sana tavsiyem bundan sonra herkese davrandigin gibi davran..ters davranirsan ilgisizligime sinir oldu basbayagi bana abayi yakmis imaji olusur o yuzden ne eksik ne fazla..:stop:
Ayyy şaka gibi :KK70: canım ondaki hödüklük bak hiç sohbetimiz olmadı onla ben ekledim kabul etti daha ilk o gezide GÖRDÜ düşün ne alaka ben olsam kabul etmem ve arkadaşlarım nasıl kabul eder sert biri diye şaşırdı ki bence süzme "öküz" birisi ya abi ben kaldırdım bi tarafını kendi kaybetti ben değil şuan sayenizde çok iyiyim yaşasın kadın Dayanışması :)

canım bak gercekten cok güzelsin, önüne daha kimler kimler çıkacak, bugünleri gülümseyerek hatırlayacaksın, keşke o kadar üzülmeseydim diyeceksin emin ol..
Hepimiz güzeliz canım benim teşekkür ederim ama zafer brnim olcak hissediyorum artık o kapıdaki köpekten bir farksız . Çok sağolun :KK70:

Ay kötümü düşünmüş olcam bilmiyorum ama,kız arkadaşı olmasın? Bu ne alaka ya diye faceinden silmiş veya sildirmiş olabilitesi? Benim aklıma direkt bu geliyoda yani o_O

Ay kötümü düşünmüş olcam bilmiyorum ama,kız arkadaşı olmasın? Bu ne alaka ya diye faceinden silmiş veya sildirmiş olabilitesi? Benim aklıma direkt bu geliyoda yani o_O
Canım ben bir sorun olduysa özür dilerim kusura bakmayın dedim bana özür dilemene gerek yok gözden kaçırmış olabilirim yeniden ekle kabul ediyim dedi ..
Düşün sonra ben mahcup oldum dedim oda Estağfurullah dedi ama eklemedim eklemem.

X