Ablalarım, acil okuyun ve yardım istiyorum ? Lütfen yoksa ölücem bu aşk acısından ?

belki facebookta paylaştığın yazdığın bir şey falan hoşuna gitmedi ondan sildi benim aklıma ilk bu geldi. bilemedim. sana iyi, kibar davranması senden hoşlandığı anlamına gelmez ayrıca. herkese öyle olmak zorunda zaten

Bence daha fazla ileri gitme akışına birak o zaten hoşlanıyorsa senden illa ki gelecek yanina
yani yanlışlıkla çıkarmış ta olamaz belki sen beğenince fotoğrafini adamin birinin görmesinden de korkmus olabilir neyse hayırlısı olsun canım

En son kendi resmimi a
belki facebookta paylaştığın yazdığın bir şey falan hoşuna gitmedi ondan sildi benim aklıma ilk bu geldi. bilemedim. sana iyi, kibar davranması senden hoşlandığı anlamına gelmez ayrıca. herkese öyle olmak zorunda zaten[/QUOTE ] en son kendi resmimi arkadaşımla koymuştum bişe paylaşmadım ayrıca bi kız daha eklemişti ama o nişanlı onu çıkarmamış en anlamadım ya

belki facebookta paylaştığın yazdığın bir şey falan hoşuna gitmedi ondan sildi benim aklıma ilk bu geldi. bilemedim. sana iyi, kibar davranması senden hoşlandığı anlamına gelmez ayrıca. herkese öyle olmak zorunda zaten

Kesinlikle katıldığım bir yorum.
İki cinsiyette de aynı şey yaşanıyor ne yazık ki.
Adam güler yüzlü kibar olsa kadına kibar davransa benden hoşlandı oluyor, kadın güler yüzlü kibar bir kadın olsa benden hoşlandı oluyor.
İlla her bakan, her gülümseyeni her selam veren, her kibarlık eden sizden hoşlanıyor olamaz.

Herkese kibar değil kızın birisine gözümün önünde gerizekalı mısın dedi koş koş sallanma sizin Aklınızı alırım diye eğitim veren biri diyorum.

Kesinlikle katıldığım bir yorum.
İki cinsiyette de aynı şey yaşanıyor ne yazık ki.
Adam güler yüzlü kibar olsa kadına kibar davransa benden hoşlandı oluyor, kadın güler yüzlü kibar bir kadın olsa benden hoşlandı oluyor.
İlla her bakan, her gülümseyeni her selam veren, her kibarlık eden sizden hoşlanıyor olamaz.
hay ağzını öpeyim ya, ben de mesela sıcakkanlı güler yüzlü biriyimdir, o zmaan her konuştuğum erkekten hoşlanıyo mu oluyorum :)

hay ağzını öpeyim ya, ben de mesela sıcakkanlı güler yüzlü biriyimdir, o zmaan her konuştuğum erkekten hoşlanıyo mu oluyorum :)
Anlatamıyorum galiba kızın birisine gözümün önünde gerizekalımısın dedi nizama geçin dedi nasıl bağırıyor ya anlamıyosunuz.

Kesin adam evli ve kadin dogumda da karisi dogum yapmis.
Ben boyle anladim. Kendini o kadar kaptirma..
Evli değil diyorum anlamıyosun galiba bekar geçen bişe paylaşmış elektrik almakla ilgili dayısı da sormuş ne o sende durumlar yokmu elektrik diye oda yok dayı dedi Güldü

Evli değil diyorum anlamıyosun galiba bekar geçen bişe paylaşmış elektrik almakla ilgili dayısı da sormuş ne o sende durumlar yokmu elektrik diye oda yok dayı dedi Güldü

Pardon da buraya konu actiysan ya gelecek her cevabi kabul edersin ya da konu acmazsin. Anlamayan sensin bence..
Neyse banane neyse ne!!!

X