Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Belki bağıra çağıra sevişecekler.
Sizin yanınızda sevişsinler mi istiyorsunuz ?
Valla abinle yengeni ayakta alkışladım.

Siz de zırt diye dahil olmasaydınız tatile hemen.

Size sizin gibi bir görumce diliyorum ben
Ama o zaman buraya yeteeer diye konu acarken yeni hesap alın yoksa yandınız

Sizin yaptığınız bencillik asıl.
Ama anlayacağınızı hiç sanmıyorum.

Gelininden gizli, onun evinin anahtarını çoğaltan kayınvalideden herşey beklenir. Mecbur mu sizinle vakit geçirmeye?

Odalarında yalnız bırakıyorsunuz demek, ne büyük yücelik.

Onlar akşamı değil bütün zamanı başbaşa geçirmek istemiş, bundan doğal ne var. Bu adam eski komunuzdan da tahmin ettiğim kadarıyla evlenmeden önce de sizden ayrı yaşıyormuş. Neden onun bir hayatı olduğunu kabul edemiyorsunuz. Bekarken arkadaşlarıyla bir yere gittiğinde de arkasından gider miydiniz. Yaşadığınız yerde görüşmüyor musunuz zaten,tatili neden beraber yapıyorsunuz. Oğlunun konuyu geçiştirdiğini farkedince Annenize düşen aslında oğlum siz bu tatile gidin madem önümüzdeki ay da bir hafta sonu beraber kaçalım demekti, o ne öyle zorla kuyruğa takılmak.

Size ne gündüzde yalnız kalmak istiyorlar belki. Ay çok merak ederdim sizin gibilerin akıllarına gelmiyor mu insanlar başbaşa kalmak ister mi düşünmezler mi diye. Millet dediği halde düşünemiyor muşsunuz anladım. Ailesi olmanız sümük misali yapısacağınız anlamına gelmiyor. Ayrıca artık onun ailesi eşi bunu kabullenin. Inş size de sizin gibi görümce ve kayınvalide denk gelir.

Evlerden ırak sizin gibi kayınvalide görümce

Abin evlendi, abinin bir yuvası var sizin yeriniz ayrı eşinin yeri ayrı.. Kıskançsınız fesatsınız ana kız ikinizde işsizsiniz. Sende kendine koca bulamadığın için çatır çatır çatlıyorsun herhalde... Annenin de başında kocası yok galiba ilgilenecek? Sümük müsünüz ayol siz? Mune banlaya bilirsin

Okudukça ben rahatladım ya.

Bence abi ve gelin de hatalı niye tek taraflı bakıyorsunuz. Biz baş başa gideceğiz demek bu kadar zor olmamalı. Şimdi daha mı iyi bir durum oldu? Bence başta siz sonra da abiniz hatalı.

Sizi bilmem ama yalan söylemek,kandırmak gayet ayıp hele ki annesini ailesini kadırmak hiç hoş değil.
Önceki konunuz, annenizin abinizin evinin anahtarını gizlice çoğaltmasına kadar ayrıntı vermeniz, sonra bu konu, bilinçli olarak açıyorsunuz gibi geliyor bu konulari.
Ya da algılarınız da sorun var o da olabilir.

siz de evlenin sizi de göreceğiz :)
bakalım isteyecek misiniz kv görümce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…