Istenmemissiniz ve bunu gurur yapıyorsunuz. Abinizin göbek bağı çoktan kesilmiş bunu hazmedemiyorsunuz. Sorununuz bu.Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak.
Bizim gibi fesat ve size sümük misali yapışan bir aile olduğumuz için senden ve eşinden Annem ve kendim adına özür dileriz. De. Çok güzel yapmış abin. Ellerine sağlık onunHerkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Bu konu sanki ne yazsam da kk guzel bir linc yesem diye acilmis gibi
Sadece onunla kalmıyacak anneside isteyecek o potansiyel var iki konuyada bakınca. Ah gelin için içim yandı bu muhabbetlere 2 yıldır muhatap kalıyor, çok yıpratıcı.Ins
InşAllah kendiside evlendikten sonra hep kaynana ve görümceyle tatile gider
Ne diyelim
Tatile gitmeden de akşamları kendi evlerinde odalarında yalnız kalabilirler zaten. Tatile gitmenin anlamı ne o zaman?Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Sizinle tartışmak istemrmiş gereksiz tartışmaya girmek istememiş bu seferde biz neden gelmeyelim diye söylenecektiniz. Tamam siz evlenince kv görümce ile gidersiniz tatile. Hep birlikte akşam yemekleri yersiniz romantik romantik. Kv yanında öpersin kocanı dudağından yapışa yapışa kur yaparsın kocana kv görümcenin yanında . Başbaşa tatil yapmak istemiş ala ala ne münasebet kuyruk gibi size ne ?Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Kaynana ve görümceyle tatile gitmek yerine eşiyle başbaşa gitmek istemesi normal değil mi. Size hizmet mi edecek tatil mi yapacak. Bu abiniz için de geçerli. Rahat rahat eşiyle takılmak varken senle ve annenle takılıp ne yapacak.Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak.
Sen evlenince kayinvalideni takarsın koluna aynen bu dediklerini yaparsın. Abinin artık bir çekirdek ailesi var. Planlarını da karısıyla yapar. Sizi yanlarında isterlerse arayıp teklif ederler.Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Bakın insanları çok zorlarsanız yalan söylemek zorunda kalırlar. En başta emri vaki ile biz de gelelim dediğinde anneniz, mırın kırın edilmesinden anlaması gerekirdi. Ama istememelerini kibarca belli etmelerine rağmen bunu takmayıp ısrar etmek de bencillik değil midir ?Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Yani oğlanın peşine takilamiyor malum gelin parmağında oynatıyor ogluşunuSadece onunla kalmıyacak anneside isteyecek o potansiyel var iki konuyada bakınca. Ah gelin için içim yandı bu muhabbetlere 2 yıldır muhatap kalıyor, çok yıpratıcı.
Lütfettiğiniz için teşekkür mü etmelilerBurada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Abi beye burdan selamlarimi yolluyorum başarılarının devamını diliyorum kral hareket doğrusuabin 10 numara 5 yıldız bir hareket yapmış
ayakta alkışlıyorum abini ve eşini ,
sizde analı kızlı tatil yapın miletin huzurunu kaçırmayın
Yok odalarına da girinBurada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.