Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aa hatırladım seni. abini evlilikten vazgeçirmek için konu açmıştın, 100lerce sayfa yazmıştık :)
annen hiç istememişti o kızla evlenmesini. umarım yengen o kızdır. çünkü abin çok netti evlilikte.

muhtemelen bıktığı için cevap verme gereği bile duymamıştır. nasılsa net cevap vermedi diye gelmeyeceğini düşünmüştür annesinin. ama anneniz yollarda bayılıyordu falan oğlu evlenecek diye, demek hala aynı kafada ve oğlu da ondan kaçıyor.

Şaka gibisiniz konu sahibi ... Şimdi geçmiş konulariniza 2019 da açtığınız abimi evlilikten vazgeçirmeye çalışmalarınız ,annemizin sizin tabir ettiğiniz gibi kıskanç olması vs ... Yazık cidden sizin yengeninizin yerinde olmayı asla istemezdim... ! Buna rağmen halen kıskançlık ataklarınız annenizle sizin devam etmekte , birazcık düşünmeyi deneseniz sağlıklı düşünen bireyler olursunuz annenizle siz

Dünden beri açılan bit kaç konu gercekten
Dalga amaçlı diye düşünüyorum.

eğer konu doğruysa, sizin yaptığınız büyük ayıp. İnsanlarin basını dinlemek istemiştir,
Cümbür cemaat ne ısınız var evli çiftin yaninda

Hiç arayıp bişey demeye hakkınız yok siz istediğiniz yere gidin onlarda gitsin peşlerine takılmak istemissiniz onlarda sizi atlatmış

bi oturun oturdugunuz yerde madem o kadar kiymetli abiniz cocugunuz vardi ne diye evlendirdiniz.sizin abiniz cocugunuz diye herseyi birlikte mi yapacaklar,helal olsun laftan anlamayana böyle haddini bildirirler.sende el evine gidince görürüm seni

Şimdi hemen nerede tatilde olduklarını öğrenip sessiz sedasız abinlere baskın veriyorsunuz. Çünkü bu gelin bunu haketti. Resmen abinizi sizden koparmaya çalışıyor. Belki kendine bağlamak için büyü filanda yapmistir . Zaten abinizde zihinsel engelli kendi akliyla hareket edemiyor. Gelin parmağında oynatiyor.Anne abla dururken ne demek sadece eşle başbaşa tatil yapmak ! Bu gelin haddini çok aşmış!

Karı kocayı başbaşa bırakmayan siz, suçlu olan yenge ve abi öyle mi... Belli ki başbaşa kafa dinlemek istemişler. Sizin kendinizi zorla davet ettirmeniz hata. Abiniz geçiştirdiğinde istemediğini anlamanız gerekliydi. Bırakın çiftler rahatça tatil yapsın. Abiniz evlendi ve ayrı bir evi, hayatı, düzeni var. Abiniz diye ömrünün sonuna kadar sizinle yapışık yaşamak zorunda değil.

Tüüüüü bu geline, ne yaptıda bağladı çocugu üzülüyorum kendisi evlenince ne düşünecek, etme bulma dünyası aynı şeyler başına gelince yazar yine.

Neden insanların peşine takılıyorsunuz? Mecbur değiller sizinle gezmeye..

Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…