Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşırı haklılar yalnız bırakın yalnız tatil yapsınlar siz de ayrı yapın ne olmuş yani. Aksi olsaydı fenaydı

peki sizin o çiftle gitmeniz doğrumu gidin başka yerde yapın tatilinixi

Her yanınızdan bekarlık akıyor
Allah anneniz gibi masum sevgi pıtırcığı bir kayınvalide versin sizede.

Ya bizi kandırması yada yalan söylemesi hoş mu şimdi ? Tek taraflı yazıyorsunuz.
Sizi çağıran olmamışki zaten oraya gideceklerini ogrenince apar topar koşturup girmissiniz..baktı gordu derdini anlatamiyor artık nasıl bunalttiysaniz insanlari
Oda böyle bişey yapayım dedi belki siz iyice sinirleninki bidaha kendilerini arayıp sormayın diye yapmışta olabilir

Son düzenleme:
Ayy kuyruk gibi takilmissiniz peslerine. Ne guzel ekmisler sizi

Ya bizi kandırması yada yalan söylemesi hoş mu şimdi ? Tek taraflı yazıyorsunuz.
Çok merak ettim otele gidince aynı odayı tutmuyorsunuz dimi? Kötü gelin abinizle yalnız kalmak için ayrı oda tutuyordur çünkü kardeşim tabiki kandırılmanız hoş olmamış ama siz zaten millet gitmeden gidip yerleşmişsiniz. Yemek hazırlanmadan sofraya oturunca aç kalmak çok doğal

Hayir degil. Madem siz kendi basiniza gidebiliyorsunuz neden peslerine takiliyorsunuz. Karı koca basbasa tatil yapmak istemis belli. Gecistirmis sizi zaten ve gitmisler baska yermi yok . Baska care birakmamissiniz . Ayrica niye gelin oglunuzu degistiriyo ki abinizin iradesi yok mu ?

Kız gorumcek öyle herşeye heryere atlarsaniz kalırsınız öyle . Bazen bazı konuların fake olmasını istiyorum yani öyledir diye düşünüyorum bu kadarda olmaz diyorum hem suçlu hem güçlü. Size gelin dememişler ki si ze ge lin de me miş Ler

Siz evlenince hem kendi annenizi hemde eşinizin annesini her yere götürün.
İnsanları yalan söylemeye mecbur bırakmışsınız. Belliki yaşınız küçük. Olaylara sadece kendi pencerenizden bakıyorsunuz. Bu kadar kıskanç ve fesat olmaya devam ederseniz bin misliyle size döner o geline yaptıklarınız.

Buradaki kadınların tepki vereceğini biliyorsunuz o yüzden mi açtınız konuyu?

Başta da geçiştirmiş abiniz, niye ısrarla nereye gideceksiniz diye peşlerine düşüyorsunuz? Sizinle gitmek isteyen kendi teklif eder zaten.

Bundan sonraki şuraya gideceğiz buraya gideceğiz diye önden haber vermeseler bari.

Söylettirmeseydiniz, size beraber gidelim diyen olmamış ki, biz başbaşa gideceğiz deseler kıyamet kopacakmış belli ki, onlar da kıyameti tatil sonrasına ertelemiş

Ya bi salın milleti.
Valla annen iyi kayınvalidecilik oynamaya başlamış. Bir de oğlunu değiştirmiş miş baak bak jajdjsj
Evli insanların yanında sizin işiniz ne yani? Adam geçiştirmiş, siz hala ısrarla gitmek istemişsiniz. Ayıp.

Ee söylettirmeseydiniz?
Adam başından gönülsüz konuşturup geçiştirmiş sizi, anlayacağınızı düşünmüş ama anlamamışsınız. İyi yapmışlar valla anne kız tatilde çekirdek eşliğinde gelinin dedikodusunu yaparsınız.

Yani bende evliyim bende yerinde olsam aynısını yapardım ne işiniz var karı kocanın tatilinde ya çok ayıp birşey sizde başka biryere gidin anne kız ne var bunda gelinle abinizin arasını bozmayın bence kızcağızı düşünemiyorum deli olmuştur!

Abiyi tebrik ediyorum, iyi yapmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…