Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya konuyu gördükçe geyik uzamış diye düşünmüştüm ama konu sahibi hepten cirkinlesip annesinin de kendisinin de kumasini ortaya dökmüş Allah böylelerinden korusun ne kolay yazmış kadının namusuna nasil iftira atabilecegini tiksindim yemin ediyorum:kusmuk:

Isin komik yani bu ana kız Ruhsar dizisindeki kv ve gorumceye cok benzemiyor mu yaa:KK48:
Bir de uyunacak zaman degil diyormuş köh(kaynana ozel harekat) allahim gece gece sinir oldum valla insallah gercek değilsindir ve ondan banlanmissindir

Gerçekten neden banlandığını merak ettim. Ya çift hesabı vardı/kurallara uymadı ya da kendisi kapattırmak istedi.

İkincisi ise neden ki?

Keşke Mune Mune bizlere söylese, gerçi söylemek zorunda da değiller, benimkisi dilek diyelim.

Ya konuyu gördükçe geyik uzamış diye düşünmüştüm ama konu sahibi hepten cirkinlesip annesinin de kendisinin de kumasini ortaya dökmüş Allah böylelerinden korusun ne kolay yazmış kadının namusuna nasil iftira atabilecegini tiksindim yemin ediyorum:kusmuk:

Isin komik yani bu ana kız Ruhsar dizisindeki kv ve gorumceye cok benzemiyor mu yaa:KK48:
Bir de uyunacak zaman degil diyormuş köh(kaynana ozel harekat) allahim gece gece sinir oldum valla insallah gercek değilsindir ve ondan banlanmissindir

Konu sahibi bildiğiniz elinde liste, abime şöyle mi eziyet etsem böyle mi diye sorup durdu.

Hayır fotoyu geçsek başka dahi(?!) fikir bulacak, insanın kalbi kötü olunca iyiyi hayal edemiyor bile.

Abi vallahi iyi kurtarmış kendisini onlardan. 🤦‍♀️ Konu sahibi de yok ayıracağım diye umutlansın bakalım, o kadar yıllık abisi annesini kardeşini tanımaz mı?

Hele biz de diyoruz abi nasıl bu kadar dik duruyor. Dik durmazsa aile kuramayacağını çoktan anlamış, notu baştan vermiş. 👍

Bir iki taktik denerler (gelin torunla gelene kadar sabretmeleri zor), abi kapıyı yüzlerine açmaz, sonra da gelin abimizi götürdü götürdüü diye ağlaşırlar.

Konu sahibi bildiğiniz elinde liste, abime şöyle mi eziyet etsem böyle mi diye sorup durdu.

Hayır fotoyu geçsek başka dahi(?!) fikir bulacak, insanın kalbi kötü olunca iyiyi hayal edemiyor bile.

Abi vallahi iyi kurtarmış kendisini onlardan. 🤦‍♀️ Konu sahibi de yok ayıracağım diye umutlansın bakalım, o kadar yıllık abisi annesini kardeşini tanımaz mı?

Hele biz de diyoruz abi nasıl bu kadar dik duruyor. Dik durmazsa aile kuramayacağını çoktan anlamış, notu baştan vermiş. 👍

Bir iki taktik denerler (gelin torunla gelene kadar sabretmeleri zor), abi kapıyı yüzlerine açmaz, sonra da gelin abimizi götürdü götürdüü diye ağlaşırlar.
Bu kadar kotu olabilmek bir yetenek ancak gerekli zekaya sahip olmadiklari belli yoksa neler yaparlardi o insanlara yazik valla
Bir de ana kiz abiyi cok sevdikleri icin bunlari yapıyorlarmış yuh vallahi yuh o adamin yerinde olsam bunlardan kacabildigim kadar uzaga kacar yerimi sorarlarsa da tam tersi istikameti soylerdim
Allah vicdan akil fikir versin

Fotoğraf çıkarsa düşünmez mi acaba hala unutamadı galiba diye bence her erkek düşünür
Annem sabahın 4 ünde uyandırdı.
Gitmemiz lazım daha işlerimiz var dedi.
Eski eşe ait fotodan medet ummanız.
Vsss...
Yani bazı yazdıklarınıza bakıyorum bakıyorummmm ......bunlar gerçek mi hayal ürünü mü düşünüyorum??

Yok valla gerçek 😂 yaşlı kadın götür napalim dedim gittiler😂 sevgililer günüydü şimdi insanlar şok olacak ogluma bakıyordu babannesi bizde kalıyordu sevgililer günü yemeğe gidelim diye gelmiş dersaneye eşim ben sınava hazırlanıyorum yanında babannesi 😂 kadın aştı suratını bunun şimdi sevgililer günumu var olmasa olmuyo yani yemeğe getiriyorsun burdaki yosmalar hep karı olmuş yemeğe geliyo vs dedi durdu😂😂😂😂

Burada yazılanlara iyice yükselip gelin hanıma saracaklar. Umuyorum ucundan kıyısından abi bunlara hiç benzemiyordur. Sinek pis, mide bulandırır...

Yok valla gerçek 😂 yaşlı kadın götür napalim dedim gittiler😂 sevgililer günüydü şimdi insanlar şok olacak ogluma bakıyordu babannesi bizde kalıyordu sevgililer günü yemeğe gidelim diye gelmiş dersaneye eşim ben sınava hazırlanıyorum yanında babannesi 😂 kadın aştı suratını bunun şimdi sevgililer günumu var olmasa olmuyo yani yemeğe getiriyorsun burdaki yosmalar hep karı olmuş yemeğe geliyo vs dedi durdu😂😂😂😂
Kıskanmış. 🤣

Neden banlandı ki acaba ? Ne güzel burada abiyi yengeden ayırmak için fikir bulmaya çalışıyordu. Umarım Mune Mune fake olduğunu açıklar. Yoksa cidden bu anne kızın yapacaklarından korkmaya başladım. Fotoğraf koyacakmış bak sen yA ☹️
Eğer gerçekse abiyi bulup bu yazılanları göstermek isterdim
Allah bunlar gibilerin şerrinden korusun 😟
O gelinin yardımcısı olsun Rabbim

Şaka gibi bu kadar kötü olunamaz
Çok şükür abi babaya çekmiş. Konu sahibi de bula bula annesini rol model seçmiş kendine.
Umarım en kısa zamanda evlenirsin ki zannetmiyorum da abin ve yengen de kurtulur sizden
Annen de senin kocanla kayınvalidenle uğraşsın dursun
Tanımadan yengeme dua ettim Allah korusun onu sizden
Bu kadar insan laf söylemiş döner bakar insan kendine hatalimiyim diye
Sen evlenince evinin anahtarını da ver tatile de götür anneni o kocan da boşasın seni ne diyeyim
Eskki eş fotoğrafıyla iftira atmak da ne demek
Atın da görün pır pır abin iyice elinizden uçup gitsin
Sabah sabah sinirim bozuldu ya bulabilsem gidip abiye okutturacagim şunları

Fotoğraf çıkarsa düşünmez mi acaba hala unutamadı galiba diye bence her erkek düşünür
Ne kadar art niyetli kötü kalplisiniz ya hiç mi Allah korkusu yok kadının namusuna iftira atmayı düşünüyorsunuz. Senin gibi görümcen annen gibi kaynanan olsun o zaman kafanı duvarlara vurup durursun biz ne yaptık diye. Çok şey sıralamak istiyorum sana ama banlanmaya değmezsin umarım fakesindir

Kızım sana ne yedirip ne içirdiler de böyle oldun sen? Kadının başından bir evlilik geçmiş, her yerden herşey çıkabilir geçmişe dair. Evlilik değil de bin yıllık sevgililik de olabilirdi. He canım aynen, abin de '' Aaaa karım eski kocasını unutamadı demek. '' diye koştur koştur boşanma protokolü hazırlattıracak avukata. Karısını elin herifi ile yatakta basıp affeden erkekler var, sen nerde yaşıyorsun Allasen.

Kızım sana ne yedirip ne içirdiler de böyle oldun sen? Kadının başından bir evlilik geçmiş, her yerden herşey çıkabilir geçmişe dair. Evlilik değil de bin yıllık sevgililik de olabilirdi. He canım aynen, abin de '' Aaaa karım eski kocasını unutamadı demek. '' diye koştur koştur boşanma protokolü hazırlattıracak avukata. Karısını elin herifi ile yatakta basıp affeden erkekler var, sen nerde yaşıyorsun Allasen.
Bi de hayatında abi ve baba dışında erkek tanımamış, ikili ilişkilere dair zerre fikri yok gelmiş her erkek şöyle her erkek böyle. Yazık hasbelkader biriyle ilişki yoluna girebilirse onu da yürütemez bu.

Ya gören de yedi kocalı hürmüz zanneder
27 yılda eline erkek eli değmemiş, tek erkek girmemiş hayatına
Ama tüm erkeklere genelleme yapıyor
Sana bişi diyim mi? Allah aşkına bu kafayla devam et, sonra da gel olanları konu aç
Senin sonunu okumak çok zevkli olacak

çok hint dizisi izlemiş sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X