Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayıp olan sizin yaptığınız. Anneniz bir kere söylemiş abiniz de geçiştirmiş. Demek ki baş başa gitmek istemişler. Buna rağmen anlamazlıktan gelip ısrarla peşlerine takılmak istemeniz çok abes. Çok iyi yapmış abiniz bence.

Allahım ilerde oğlum ve gelinimin pesine takılmaktan uzak tut beni :)))

Abim 1 hafta önce evlenmek istediğini söyledi,sevindik. fakat evlenmek istediği kişiyi annemle ben istemiyoruz Abimle 1 yıldır sevgililermiş neyse annem ve ben istemediğimizi söyledik. abim çıldırdı,

Son durum abimler balayindan geldiler. Annem abimlerin anahtarını çogaltmis. Bir tek bana söyledi. Hic bir şey söylemedim .
Umarım anneniz gibi bir kayınvalideniz, sizin gibi de bir görümceniz olur. Resmen kafayı onlarla bozmuşsunuz. Tatile huzurlarını kaçırmak için gitmek istiyorsunuz sanırım. Allah akıl fikir versin.

Onlar geçmişte kaldı.Abim anahtarları çoğaltırmadı

1. Davet edilmeden biz de gelelim demişsiniz
2. Abi geçiştirmesine rağmen anlamamkta ısrar edip tekrar sormuşsunuz
3. Asla anlamadığınızı düşünmüyorum. Büyük ihtimalle ördek ailesi gibi gideriz canım ne olacak başbaşa kalmasalar diye düşündünüz
4. Abi ve yenge size çekirdek aile nedir, başbaşa tatil nedire dair güzel bir ders vermiş ama hala aralarını bozmak için uğraşıyorsunuz

Burada yazan dertli gelinlerin görümcesi ve kv si sizmişsiniz demek ki. Evlerden ırak ikinizde

Abiye de helal olsun.

Sizin yaptığınız ayıp ne olacak ? Niye yapışıyorsunuz evli çifte siz iki ayrı ailesiniz kendi ailenizle yapın işte tatilinizi

Anneniz kendisini ve sizi resmen zorla davet ettirmek istemiş çok ayıp bişey bu ..size beraber gideceklerini söylemişler siz bizde gelelim demişsiniz belliki istemiyorlar ki gecistirmisler bunun üzerine anneniz neden ısrarla arayıp nereye gideceksiniz diye soruyor allahallah..birde abinizi arayıp hesap mı soracaksınız hayret bişey ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…