- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.952
- 39
Adam kendini resmen güç tasarrufu moduna almış.
Buna deminden beridir kahkahalarla gülüyorum harikasınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam kendini resmen güç tasarrufu moduna almış.
Bir şey yapmadık sakin olun
Burada çok güzel fikirler edindim bazı fikirleri filtreledim herkese teşekkür ederim dolaylı yoldan yardım edenlere deYapamazsın zaten. Bir de bir şey yapmadık diyor lütfedermiş gibi. Hadsize bakın hele. Annenin de senin de kalbin kötü. Bildiğin kötü insanlarsınız. Umarım abinin mutluluğu daim olur sizin gibiler yüzünden bozulmaz ne diyim.
Evet önceki konusunda kendi yazmış birde annem anahtarları çoğalttı bende abime söylemedim sessiz kaldım diye burada abide suç var sen ananı kardeşini biliyorsun balayına çıkarken ne diye anahtar veriyorsun orada biraz afallamış abide
HastasınBurada çok güzel fikirler edindim bazı fikirleri filtreledim herkese teşekkür ederim dolaylı yoldan yardım edenlere de
Abi boşanırsa diye sıraya girdi bizim kızlar76 sayfa yazacak ne buldunuz bu konuya
Hani kim girdi, ben evliyim.Abi boşanırsa diye sıraya girdi bizim kızlar
Şu konuya yapılabilecek tek yorum. Amin!!!Buraya bir dilek icin girdim. Insallah senin de annen gibi bir kayınvaliden olur ve kendin gibi görümcen...
Boşanırsa ara beni yazanlar var yükseldim diyenler var.. abiye yükselen yükseleneHani kim girdi, ben evliyim.
Burada çok güzel fikirler edindim bazı fikirleri filtreledim herkese teşekkür ederim dolaylı yoldan yardım edenlere de
Hayatı çay kahve ütüden ibaret sanmanHiç de zor geçmedi yemeği çayı kahvesi hiç eksik olmadı bugüne kadar ütüsüz dışarıya adımını atmadı gayette güzel geçiyor hayatı sen bizi ne sanıyorsun
Şaka ?Esime çocuğu bırakıp sinemaya gidelim dedim eşimin babannesi sinemami hadi gidelim dedi giyindi eşimle sinemaya gittiler ben cocukla evde kaldim oğlan uyanıklık yapmış kurtulmuş anasından aferin
76 sayfa yazacak ne buldunuz bu konuya
sırf o ''adam guc tasarrufuna almıs kendısını ''yorumunu okumak ıcın esıme konunun kendısını okudumBuna deminden beridir kahkahalarla gülüyorum harikasınız
acil şifa diliyorumBurada çok güzel fikirler edindim bazı fikirleri filtreledim herkese teşekkür ederim dolaylı yoldan yardım edenlere de
konunun dunden beri 1k oldugunu gorunce gireyim dedim baya heyecanliymis bi istegim olacak umarim yapabilecek biri cikar. biri guzel bi ozet gecse ya
Mini konu özeti:
Herşey 1994 doğumlu (25 yaşındaydı o zaman evet, şimdi 27 yaşında ) konu sahibinin abimi sevdiği kızdan nasıl ayırabilirim annemle ben o kızı istemiyoruz yardım edin temalı mesajı ile başlar.
- Çok geçerli sebebimiz var tabi : Kız daha önceden evlenip boşanmış... evet sadece ama sadece bu
- Parayla ilgisi yok : Her ay abimden 1200 tl alıyorum, arabam var, kredi kartımı ödüyor. Evlenince kesilirse ben yapacağımı bilirim.
- Parayla asla ilgisi yok : Abim ortak kullanılan yazlık için kredi çekmişti onu ödüyor, o yüzden tapu onda, evlenmeden önce tapuyu almaya çalışıyoruz
Gelinin ailesine sadece bir üye olarak eklendiğini iddia ettiği noktada umutlarımızı kaybetmek üzereydik.
Ancak...
Konu sahibinin hakkını da yemeyeyim, kendisi abiye birşey de söylemedi. Hele neden boşandığını kıza dümdüz sorsam olmaz mı diyince ve toplu linç gelince sormaktan vazgeçti, vallahi birşey demiyor kendisi.
Abisini kaybetmekten korkuyordu, bu gerçekleşmedi, gayet sakin de cevap veriyor, sabırlıdır.
Sonuçta anne vazgeçirmeye çalıştı, abi çıldırdı, anne geri adım attı, düğün bir şekilde yapıldı. Geline yeni eşya alınca salondaki takımlar da yenilendi.
Öngörülü bir üyemizin o zaman dediği gibi “düğün bitti şimdi sıra tatile karışmaya geldi”.
Konu sahibinin sakince çayını içmekten ve çıldırmış anneyi sakinleştirmekten başka çaresi yok. Artık tatiller ayrıldı, net.