Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abi ailesi için yuvasını yıkacak birine benzemiyor ama yengenin canına tak edip sırf bunlardan kurtulmak için ayrılmak isteyebilir, gerçi bu durum da yine kaybeden bu anne kız olur çünkü abi karısından vazgeçmek yerine ailesinden vazgeçmeyi tercih edecek bir karaktere sahip.

Ben konu sahibinin hiçte saf olduğunu düşünmüyorum çünkü birkaç mesajı safça yazılmış kurnazlık içeriyor. Mesela "eve birşey yerlestirmeyiz ama hadi yerleştirdik diyelim nasıl bizim yaptığımız anlaşılır ki" gibi bir söylemi var konu sahibinin ve bu mesaj beni son derece rahatsız etti. Sanki insanları gaza getirip konusturayim aklıma gelmeyen birşey var ise istemeden de olsa yardımcı olsunlar havası sezdim. Çünkü burada sanki annesi tarafından manipüle edilmiş ama içinde zerre kötülük olmayan iyi niyetli kız rolünde, belki de bu ailede baskın olan karakter konu sahibidir ve alttan alta anneyi geline ve abiye karşı dolduruyordur.
Evet o yüzden bunu örneklendirmek istemiyorum dedim. Cin fikirli kadınlarımızın boşluğuna gelir, onların aklına gelmeyen bir şey falan söyler diye çekindim.

Babam yarı ölü gibi biri her şeye nötr gazetecokur bulmaca çözer sokak hayvanlarını besler hiç bir şeye karışmaz
O kadar entrika ile yaşamak yaşlandırmıştır adamı, bezmiştir sizden. Kendini sizin negatifliğinizi nötrlemek için pozitif şeylere vermiş, ne güzel. Abiyle baba şahane 😉

Bunlar çok abartılı olmuş yapmak istesek farklı Bir şeyler koyarız içine kurt düşecek kadar yeterli olur ama yapmıyoruz. Böyle fikirlerinizi de kendinize saklayın
Size ciddi bir şey soracağım. Sizin bir kişiliğiniz, karakteriniz, bir duruşunuz yok mu? "Annem şöyle dedi yaptım, annem böyle dedi yaptım". Cümleleriniz hep "biz"le kurulmuş. Annenizden ayrı bir birey olamıyor musunuz?

Konu sahibi 30 yaşında erkek kardeşim var istanbulda. Tanıştırayım mı sizi?

Yengeye ulaşıp anahtarı haber vermenin başka yolunu bulamadım kızlar kardeşimi feda etmeye karar verdim:olamaz:
Anlık erkek kardeşin :

Google -> Ablamı nasıl reddedebilirim? - > enter

Abi ailesi için yuvasını yıkacak birine benzemiyor ama yengenin canına tak edip sırf bunlardan kurtulmak için ayrılmak isteyebilir, gerçi bu durum da yine kaybeden bu anne kız olur çünkü abi karısından vazgeçmek yerine ailesinden vazgeçmeyi tercih edecek bir karaktere sahip.

Ben konu sahibinin hiçte saf olduğunu düşünmüyorum çünkü birkaç mesajı safça yazılmış kurnazlık içeriyor. Mesela "eve birşey yerlestirmeyiz ama hadi yerleştirdik diyelim nasıl bizim yaptığımız anlaşılır ki" gibi bir söylemi var konu sahibinin ve bu mesaj beni son derece rahatsız etti. Sanki insanları gaza getirip konusturayim aklıma gelmeyen birşey var ise istemeden de olsa yardımcı olsunlar havası sezdim. Çünkü burada sanki annesi tarafından manipüle edilmiş ama içinde zerre kötülük olmayan iyi niyetli kız rolünde, belki de bu ailede baskın olan karakter konu sahibidir ve alttan alta anneyi geline ve abiye karşı dolduruyordur.
Yengem ne biliyor da canına tak edecekmiş ? Her şeyden habersiz

Benim kaynanam da bana bi laf eder, 6 ay sonra duyarım. 😁 İş işten geçmiş olur, ağzının payını almış olur, benden uzakta gazı uçar; ben de o ara muhtemelen yıpranmadan yorulmadan sinir hastası olmadan hayatıma bakıyor olurum. İyi bir eş ne büyük nimet.

Abiniz evine girseniz birşey yerleştirseniz elbet anlar artık her ev her apt kameralı artı zaten bulur bu sefer sizi tamamen siler siz evlenmeyi düşünüyor musun flört falan yokmuş boşver abiyi yengeyi özgüvenin falan yoksa şöyle yol gösteririz..

Nasıl bu kadar eminsiniz yengenin habersiz olduğundan? İstemediğini bilmeyecek kadar saf değildir herhalde. En basitinden abin size iyi tatiller derken yanındadır. Bir de kahkaha patlarmıştır bizim gibi :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X