- 16 Ağustos 2016
- 3.554
- 8.748
Abinizin ayıbı sizin ayibinizin yanında okyanusta bir damla misali. Ki bence ayıp da değil, başka türlü analı kızlı sizle baş edemeyeceğini anlayınca akıllıca davranmış.Sizi bilmem ama yalan söylemek,kandırmak gayet ayıp hele ki annesini ailesini kadırmak hiç hoş değil.
Bunlar akıllarına gelmiştir. Şimdiye kadar yapmadıysalar adamın aklından ve gazabından korktuklarından diye düşünüyorum. Adam düşünür '' Karım aldatsa gözüme sokar gibi evde mi yapar? '' diye. 30 küsur yıllık anasını tanıyorsa böyle işler peşine düştüğü de aklına gelir yani, e bi zahmet gelsin zaten.Evet ben de abi aldatılıyormuş gibi gösterecekleri bir şeyler koyarlarsa diye düşündüm. Giyilmiş boxer olur, boş prezervatif paketi vs. Beklenmeyecek bir şey değil bu aileden bence. Hiçbir şekilde o anahtarın iyi niyetle çoğaltıldığına inanmıyorum ben.
kızzz karıkocanın yanına ne işinizz varr bırakın gitsin başbaşa yaşasınlarr sizde bi o kaldınız onla gidiyosunuzzzHerkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Ana başa tac imişFakirin yüzü gülür mü
Beni gınayan benim köyneğimi giysin
Evet?2 de uyudum 4 de yola çıktık. Uyumanın zamanı değilmiş.
Hayır anne ben gelmiyorum sen git mi dicektim
Saygı nedir bilseler, Abant diye duyunca gidip kurulmazlar65 sayfa yazılmış , benden önce 18471937 kez söylenmistir ama bunu yazmam gerek.
Sizin ne isiniz var kardesim kari kocanin bas başa çıkacağı tatilde?
Gelin hanım mesaji vermis annen de almistir umarim.
Lutfen sizi samimi bir şekilde biri bir yere davet etmiyorsa biz de gelelim demeyin.
Her seyden once o pozisyona düşmek insanin kendine saygisizlik.
Birde ne zararımız var ki gece odalarında uyuyacaklar diyorduSaygı nedir bilseler, Abant diye duyunca gidip kurulmazlar
Ay gülüyorum ama Allahım esirge ruh sağlığımız için böylesinden
Yani, düşünmüşlerdir mutlaka. İstesem annem rahatsızlandı der o tatili zehir ederim diyen insan mutlaka düşünür bunları. Akıllarına sokmak gibi olmasın diye çok örneklendirmek istemedim en basiti bu dediklerimBunlar akıllarına gelmiştir. Şimdiye kadar yapmadıysalar adamın aklından ve gazabından korktuklarından diye düşünüyorum. Adam düşünür '' Karım aldatsa gözüme sokar gibi evde mi yapar? '' diye. 30 küsur yıllık anasını tanıyorsa böyle işler peşine düştüğü de aklına gelir yani, e bi zahmet gelsin zaten.
Keşke cesaret edip yapsalar da parası ile birlikte tümden gitse adam hayatlarından. Değil tatil, karınlarını zor doyururlar.Yani, düşünmüşlerdir mutlaka. İstesem annem rahatsızlandı der o tatili zehir ederim diyen insan mutlaka düşünür bunları. Akıllarına sokmak gibi olmasın diye çok örneklendirmek istemedim en basiti bu dediklerim
Çok orneklendirmek istemedim derken daha fena ne olabilir kiYani, düşünmüşlerdir mutlaka. İstesem annem rahatsızlandı der o tatili zehir ederim diyen insan mutlaka düşünür bunları. Akıllarına sokmak gibi olmasın diye çok örneklendirmek istemedim en basiti bu dediklerim
Burada yazınca ban alabileceğimiz birtakım faaliyetler yapılabilir.Çok orneklendirmek istemedim derken daha fena ne olabilir kiben mi çok safim.. hiç aklıma bunlar gelmezdi.
Bunlar çok abartılı olmuş yapmak istesek farklı Bir şeyler koyarız içine kurt düşecek kadar yeterli olur ama yapmıyoruz. Böyle fikirlerinizi de kendinize saklayınEvet ben de abi aldatılıyormuş gibi gösterecekleri bir şeyler koyarlarsa diye düşündüm. Giyilmiş boxer olur, boş prezervatif paketi vs. Beklenmeyecek bir şey değil bu aileden bence. Hiçbir şekilde o anahtarın iyi niyetle çoğaltıldığına inanmıyorum ben.
Offfff yüce gönüllülüğün böylesi. Parmak ısırtıyor.Bunlar çok abartılı olmuş yapmak istesek farklı Bir şeyler koyarız içine kurt düşecek kadar yeterli olur ama yapmıyoruz. Böyle fikirlerinizi de kendinize saklayın
Lutfedip yapmıyorsunuz değil, cesaret edemiyorsunuz. Abin akıllı, o numaralarınızı da alır kapının önüne koyar sizi çünkü.Bunlar çok abartılı olmuş yapmak istesek farklı Bir şeyler koyarız içine kurt düşecek kadar yeterli olur ama yapmıyoruz. Böyle fikirlerinizi de kendinize saklayın
Kk'da bazen rastladigim şu kelime grubu tam da buraya uygun "evlerden ırak"Burada yazınca ban alabileceğimiz birtakım faaliyetler yapılabilir.
Yapamazsınız. Yaparsanız abin sizinle görüşmeyi de para musluğunu da keser, yazlığı da satar ööyle kalırsınız ortada. Annenizle ikinizin aklınızın toplamı abinizin aklının çeyreği etmez. Hiç girmeyin o topa.Bunlar çok abartılı olmuş yapmak istesek farklı Bir şeyler koyarız içine kurt düşecek kadar yeterli olur ama yapmıyoruz. Böyle fikirlerinizi de kendinize saklayın
Abim nasıl bizim yaptığımızı öğrenebilir peki?Yapamazsınız. Yaparsanız abin sizinle görüşmeyi de para musluğunu da keser, yazlığı da satar ööyle kalırsınız ortada. Annenizle ikinizin aklınızın toplamı abinizin aklının çeyreği etmez. Hiç girmeyin o topa.