Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abim nasıl bizim yaptığımızı öğrenebilir peki?
Yapacağımizdan değil merak edip soruyorum
Adam karısına güveniyor, karısının arkasında. Yemez o numaraları. Bak benim evimde dolaptan adam çıksa kocam kim koymuş bunu buraya der, bana sormaz bile. Abin de böyle bir adam. Sizi de avucunun içi gibi biliyor. Azıcık, miniminnacık aklın varsa attığın her adımı dikkatli atarsın. Şu son yediğiniz golden sonra ilişkiniz pamuk ipliğiyle bağlı zaten.

Abim nasıl bizim yaptığımızı öğrenebilir peki?
Yapacağımizdan değil merak edip soruyorum
Abin seni 27 yıldır, anneni de 30 küsur yıldır tanıyor yavrucuğum. Ve kendisi akıllı ve uyanık bir adam. Sizi ekme şeklinden belli. Aklını kullanan adamlara bayılıyorum.

Abin seni 27 yıldır, anneni de 30 küsur yıldır tanıyor yavrucuğum. Ve kendisi akıllı ve uyanık bir adam. Sizi ekme şeklinden belli. Aklını kullanan adamlara bayılıyorum.
Suya götürür susuz getirir bunları ama ana kız hala hinlik peşinde. Aslında yapsalar bişiler de adam toptan kurtarsa kendini şunlardan.

Adam karısına güveniyor, karısının arkasında. Yemez o numaraları. Bak benim evimde dolaptan adam çıksa kocam kim koymuş bunu buraya der, bana sormaz bile. Abin de böyle bir adam. Sizi de avucunun içi gibi biliyor. Azıcık, miniminnacık aklın varsa attığın her adımı dikkatli atarsın. Şu son yediğiniz golden sonra ilişkiniz pamuk ipliğiyle bağlı zaten.
Sen kendini kandırıyorsun her erkeğin içine kurt düşer

Suya götürür susuz getirir bunları ama ana kız hala hinlik peşinde. Aslında yapsalar bişiler de adam toptan kurtarsa kendini şunlardan.
Ah bilsen, ben de bi hata etsinler de adam fırsat bu fırsat bunlardan kurtulsun diye dua ediyorum şu an. 😂

Şu konuya yorum yazmak için üye oldum vallahi. İlk mesajdan itibaren okudum hepsini.

Öncelikle ziyadesiyle kızdım güldüm değişik duygular içerisine büründüm. Enteresan bir deneyim oldu benim için.

Ve şunu söyleyebilirim ki abin sizi yeterince tanımış ve çoktan o evin kilidini değişmiştir bile.

Benim erkek arkadaşım olmadı hiç
Annenin aklına uyup da bi işler yapmaya kalkışma sakın, onun hırstan gözü dönmüş sağlıklı düşünemiyor sen de insan tanımıyorsun. Siz kaybedersiniz. Karşınızda aptal yok, bütün damarlarınızın yerini de biliyor. Yerinde olsam abimi kazanmaya bakarım, kendi haline bırakırım anneyi.

Sen kendini kandırıyorsun her erkeğin içine kurt düşer

Çok mutlu olursun değil mi abinle kızın arası bozulursa
Zevkten dört köşe olursun
Çıldıra çıldıra koşarsın etrafta
Zevkin doruklarına çıkarsın
Tüm dünya nimetlerinden tatmış gibi olursun

Değil mi?

Niye?
Sizce anlamaz mı? Abin o kadar akıllı ki, siz daha yapmadan niyetinizi anlar merak etme
Garibim sanıyor ki, abisinin şüphesi geçtiği an karısını boşar. Öyle olsa ortada evlilik kalmazdı. 😂 Karısı aldatsa bile affeden o kadar çok erkek var ki, yani şimdi böyle olunca ne bileyim. Üzülüyorum, 27 yaşına gelmiş bir kadın, bu kadar yaşı fanusta almış sanki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X