- 3 Mayıs 2015
- 13.224
- 48.477
Garibim sanıyor ki, abisinin şüphesi geçtiği an karısını boşar. Öyle olsa ortada evlilik kalmazdı.Karısı aldatsa bile affeden o kadar çok erkek var ki, yani şimdi böyle olunca ne bileyim. Üzülüyorum, 27 yaşına gelmiş bir kadın, bu kadar yaşı fanusta almış sanki.
Keşke fanusta alsaymış en azından saf kalırmış. Maalesef ki anasının fitnelikleri arasında almış.Garibim sanıyor ki, abisinin şüphesi geçtiği an karısını boşar. Öyle olsa ortada evlilik kalmazdı.Karısı aldatsa bile affeden o kadar çok erkek var ki, yani şimdi böyle olunca ne bileyim. Üzülüyorum, 27 yaşına gelmiş bir kadın, bu kadar yaşı fanusta almış sanki.
Diyorum ya anneyle ikisinin toplamı abinin çeyreği etmez. Hala bi entrikalar bi çabalamalar. Olan kendilerine olacak eninde sonunda.Ben artık inanmıyorum 27 yaşında olduğuna
Ya da normal bir mental seviyesi olduğuna
Yumuşatarak saf demek istiyorum
Başka türlüsü mümkün değil
Neden?Benim erkek arkadaşım olmadı hiç
Annesi izin vermemiştir.Neden?
Ay soyletmeyın benıNeden?
Bende yazmayayım yazmayayım diyorum dayanamıyorumOkumiyim okumiyim diyorum ay dayanamıyorum bi bakıp çıkıcam diyorum, yok tüm msjları okumusum kac gündür. Hamile hamile aksiyon oldu bana bile
22 yorumum olmuş burada. Ben bu kadar yazan biri değildimBende yazmayayım yazmayayım diyorum dayanamıyorum
Bazı insanlara dayanamıyorumbunlar yuzunden kırışıcam yaşlanıcam
Bende yazmayayım yazmayayım diyorum dayanamıyorum
Bazı insanlara dayanamıyorumbunlar yuzunden kırışıcam yaşlanıcam
Valla gecenin dördünde kızını uyandırıp uyumanın zamanı mı diye soran kadından beklerim sanki kurtuluş savaşının ortasında ingilizlerle savaşıyor düşmanla cenke tutuşmuş belki kadına fırsat verseler sevecekler oğullarıyla mutlu mesut geçinecekler ama allah büyük teyzenin bu yanlışları kızından çıkarAyyy bu kadar şeytan olmasın o kadın yaaaa
Abim nasıl bizim yaptığımızı öğrenebilir peki?
Yapacağımizdan değil merak edip soruyorum
Savaşa gidiyor tabi teyzem. Hazır ev boşken artık muska neyim mi saklar, ara bozacak deliller mi koyar bişiler yapar. Kaç gün ev boş sonuçta, at koşturur.Valla gecenin dördünde kızını uyandırıp uyumanın zamanı mı diye soran kadından beklerim sanki kurtuluş savaşının ortasında ingilizlerle savaşıyor düşmanla cenke tutuşmuş belki kadına fırsat verseler sevecekler oğullarıyla mutlu mesut geçinecekler ama allah büyük teyzenin bu yanlışları kızından çıkar
Hayır kaç erkek karısının dolabındaki farklı erkek eşyasını bulup kendisininkinden ayırt edebilir ki hem? Adamlar kendi donlarından habersizlerCevaplayayım: Çok rahat öğrenir, öğrendiğinde de sizleri silip atar, bir daha yüzünü göremezsiniz. 3 hafta küsüp barışmaktan bahsetmiyorum, annenizin mezarına bile gelmez. Haberiniz olduğu için sizi de silip atar, şimdiki gibi köşede saklanamazsınız.
Biraz kalbiniz kırılabilir ancak insan ilişkilerinde saflık durumunuz var. Yaşınızı ısrarla belirtmemin nedeni buydu aslında.En büyük şansınız eyleme geçmemeniz.
Abiniz ise tabiri caizse zehir gibi.
Dolabına erkek eşyası koydunuz diyelim. Eşi inkar edince, abiniz de karım bana nasıl yapar değil, bunu buraya kim koydu diyecek kadar akıllı.
Ondan sonrası tutarsızlıkları takip edip izi size kadar sürmeye kalıyor. Kameralardan tut komşulara kadar bir sürü yöntemi var.
Aklınızı kullanıp annenize uymamanızı şiddetle öneririm. Bu forumda bu tip taktikleri deneyen çok kaynana gördük, daha başarabilen yok.
Erkek eşinin arkasında duruyorsa iş bitmiştir, nokta.
Ben artık inanmıyorum 27 yaşında olduğuna
Ya da normal bir mental seviyesi olduğuna
Yumuşatarak saf demek istiyorum
Başka türlüsü mümkün değil
Kaç kere 94 doğumlu dedim.
Abiyi anneyi falan bırakıp sosyal çevrenin genişlemesi lazım, annenin peşinde takılırsa bütün kabusları gerçek olacak haberi yok.