Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah o gelinin yardımcısı olsun çok üzüldüm, abinizi canı gönülden tebrik ediyorum karısının arkasında olduğu için

Tatili yarı da bıraktık annem sabah 4 de uyandırdı Istanbul'a döndük bu yüzden de yazamadım şimdi müsait oldum.
bak annenin zihniyeti buradan bile anlayabilirsin annenin derdi tatil yapmak falan değildi
gelininin huzuruna keyfine çomak sokmaktı yapamayınca da tatili neylesin
keşke buna maşa olmasan

Tatili yarı da bıraktık annem sabah 4 de uyandırdı Istanbul'a döndük bu yüzden de yazamadım şimdi müsait oldum.
Annenizin uzantısı gibi yaşamanız çok acı. Keşke doğru yanlışın bilincinde olup bunu ona da söyleyebilseniz. Yazık tatilin keyfini anne kız çıkaramamışsınız. Ben sizin yerinizde olsam anneme bozulurdum benimle tatil yapmaktan zevk almıyor yalnızca abimi istiyor diye

Bizim sanssizliğimiz tek oglan olmalarından mı

2 de uyudum 4 de yola çıktık. Uyumanın zamanı değilmiş.
Hayır anne ben gelmiyorum sen git mi dicektim
evet tam da bunu diyecektin ya da nereye gidiyorsun tatilimizin devamlılığı abime mi bağlı
yahu 27 yaşındasın bu kadarcık tepki bile veremiyor musun annene

Bizim sanssizliğimiz tek oglan olmalarından mı
Alakası yok canım... Eden ediyor benim kvnin 2 oğlu var hiç kızı yok . Eşim de bende bekardık 6 sene sevgililik dönemini geçirdik annesi "beni oğluna layık görmediği için " eşim diretmeseydi ,evi başlarına yıktığını komşuları bana dedi düşünün artık ... Yoksa bir 12 sene olurdu evlenmemiz vs . Sonrası mi , nişanlılık dönemim + evlilik hep bir kıskanma hep bir absürt haller . Kayınpederim ve iki oğlu yüzüme karşı dediler ki arkadan da yüzüne karşıda seni kiskaniyor... Anormal hep anormal ve birsuru yapılan kötülük

evet tam da bunu diyecektin ya da nereye gidiyorsun tatilimizin devamlılığı abime mi bağlı
yahu 27 yaşındasın bu kadarcık tepki bile veremiyor musun annene
Gözümü açtığımda annem bavulu topluyordu dedim anne kalalım biraz daha dedim dinlemedi beni yapılacak işimiz var uyumanın zamanı değil dedi. Ne yapabilirdim ki daha 2 saatlik uykuyla geldim biraz uyudum

Neyin zamanıymış?
Algı probleminiz mi var sizin?
Daha sabah olmamış kargalar zıkkımlanmamış deli mi dürttü yat aşşa uyu diyemediniz mi?
Mantıksız haksız hadsiz herşeyi söyleyebiliyorsunuz abinize ama annenize gelince tık yok
Adalet çok mühim adalet

Evelndikten sonra onun ailesinin parcasi oluyor esi sen tatile gidince kaynani goturursun görümceni nede olsa aksam tek kalirsiniz esinle gelinin isi gucu yok heryerde kaynana gorumce olacak zaten heryerde varsiniz varsin olmayin tatilde bencil olan abin degil bence sizsiniz abin yalan soylemiyor deseydi baska yere gittiklerini söylemez di madem yerlesmitiniz gitmeseydiniz eve amac rahat birakmamak tatil degil

Gözümü açtığımda annem bavulu topluyordu dedim anne kalalım biraz daha dedim dinlemedi beni yapılacak işimiz var uyumanın zamanı değil dedi. Ne yapabilirdim ki daha 2 saatlik uykuyla geldim biraz uyudum
peki sormadın mı ne işiniz varmış bu saatte
ya da abinizle gitseydiniz tatile yine bu işiniz olmayacak mıydı

Tabii daha oğluyla gelinini boşatacak size iş çoook

Allah iyilerle karşılaştırsın
Ne kötü insanlar var
ölüm var ya böyle yapılırmı

Abin akıllı adam, hayatını yaşıyor, yolunu kendi çiziyor. Az onu örnek alsan sen de kendi kararlarını verebilecek hale gelirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…