Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözümü açtığımda annem bavulu topluyordu dedim anne kalalım biraz daha dedim dinlemedi beni yapılacak işimiz var uyumanın zamanı değil dedi. Ne yapabilirdim ki daha 2 saatlik uykuyla geldim biraz uyudum
Yapilacak is neymis acaba.abin ve gelinin arkasindan yeni dolaplar cevirmekmi.

Gözümü açtığımda annem bavulu topluyordu dedim anne kalalım biraz daha dedim dinlemedi beni yapılacak işimiz var uyumanın zamanı değil dedi. Ne yapabilirdim ki daha 2 saatlik uykuyla geldim biraz uyudum
Hani evde sıkılmıştıníz ona ne oldu?
Maksat tatil yapmak değil oğulla eşini yalnız bırakmamak çünkü.

Sizde abinizin çeyreği olup bu saatte nereye gidiyoruz diyemiyorsunuz, tebrikler.

E haklı kadın. Gelinin hayatına salça olamayınca tatilin ne anlamı var. İyi yapmışsınız.
Doğru böyle tatsız tuzsuz bi tatil
Tatil mi denir buna insan ne yediğinden keyif alır ne içtiğinden gelin hanımı kızdırıp çatlatmayınca

Yalnız gol büyük 1-0 değil de 5-0 gibi
Aynı derece de atılmayınca zevk vermez
Sıra kayınvalide de

Biz de vardı öyle bir gelin. Ben o zaman 18 yaşında falandim. Kızda benden üç yaş falan büyüktü ama herkese kök söktürdü. Haketmisler miydi? Evet haketmislerdi.

yani niye böyle bir kandırma yapma gereksinimi duymuş anlamadım yalnız gitmek istemeleri de çok normal ama bunu söyleyebilirdi üzücü bir durum
çünkü annesinin huyunu biliyor adam, yalnız gitmek istiyoruz dese ayılır bayılır ah eder vah eder adamın burnundan getirirdi gitse bile asap bozukluğundan tadını çıkaramazdı
böyleee ohhh kafası rahat, çok da iyi yapmış böyle anneye ve kardeşe

Neyin zamanıymış? Savaş hazırlığının mı? sghjfgh

Başta da söyledim konuya inanmadığımı ama gerçekse annenizin çok ciddi problemleri var, farkında mısınız?
Kimsenin sabrı sonsuz değil. Bir gün abinizin canına tak eder, sonra harçlığı, yazlık tapusunu geçtim sesine bile hasret kalırsınız.
Annenizi yardım almaya ikna edin.

65 sayfa yazılmış , benden önce 18471937 kez söylenmistir ama bunu yazmam gerek.

Sizin ne isiniz var kardesim kari kocanin bas başa çıkacağı tatilde?

Gelin hanım mesaji vermis annen de almistir umarim.

Lutfen sizi samimi bir şekilde biri bir yere davet etmiyorsa biz de gelelim demeyin.

Her seyden once o pozisyona düşmek insanin kendine saygisizlik.

Ay koptum büyükbaş diyor yaa

Tatili yarı da bıraktık annem sabah 4 de uyandırdı Istanbul'a döndük bu yüzden de yazamadım şimdi müsait oldum.

2 de uyudum 4 de yola çıktık. Uyumanın zamanı değilmiş.
Hayır anne ben gelmiyorum sen git mi dicektim

Allah saba bu anneyle sabır versin. Bakmsen iyi hatta saf saylabilecek bir insansın, annenin dediklerini sorgulamıyorsun ama o senin gibi değil, uyma ona, birazcık vicdanın da varsa abinin evinin anahtarlarını imha etmenin bir yolunu bul. Annen daha çok başınızı ağrıtacak sizin.

Yerinde olsam buradan yardım alıp annemle mücedele ederdim. Bu gün abine yarın sana bunu sakın unutma

Buyu olsa yine iyi tutmayacak şey ya kadincagizin arkasindan namusuna serefine iftira atabilecek birsey yaparsalar beklerim o anneden
Evet ben de abi aldatılıyormuş gibi gösterecekleri bir şeyler koyarlarsa diye düşündüm. Giyilmiş boxer olur, boş prezervatif paketi vs. Beklenmeyecek bir şey değil bu aileden bence. Hiçbir şekilde o anahtarın iyi niyetle çoğaltıldığına inanmıyorum ben.

Ayyy bu kadar şeytan olmasın o kadın yaaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…