- 13 Kasım 2019
- 6.282
- 13.206
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk mesajınızı tekrar okudum. Ortada kandırılma gibi bir durum yok kusura bakmayın. Adam ilk teklif ettiğiniz de gelin dememiş üzerine nereye gideceksiniz diye arayıp sormuşsunuz ve bizde geliyoruz demeden alelacele bavulları sirtlayip ana kız gitmişsiniz. Abiniz belki annenizle konuştuktan sonra fikir değiştirip başka bir yere gitmeye karar verdi olamaz mı? Tabi siz abi ile yengenizi basma hevesi ile o kadar gözünüzü kararttiniz ki bizde geliyoruz demek için aramaya lüzum görmediniz çünkü gayette iyi biliyorsunuz ki geliyoruz deseniz abiniz kabul etmeyecekti.
2 hafta önce 1 yıldır gitmek istediğim tatilden vazgeçtim ve hem şehir hemde yapmak istediğim tatil konseptini değiştirdim, başka bir şehirde havuz başında tatil yapacağım şimdi benim ilk planımı bilen biri bana sormadan yollara düşüp tatilime iştirak etmeye çalışırsa sana güle güle, iyi tatiller derim.
Annem hastalandı yalanı da uydurmayin, emin olun abinizde annenizi en az sizin kadar tanıyor. Bu tarz yalanlar sadece abinizin daha çok uzaklasmasindan başka bir işe yaramaz. Ayrıca sonucunda göreceğiniz davranış hayal kırıklığı da yaratabilir sizin açınızdan. Benim eş ailesi de böyleydi. Haftanın 3-4 günü bir bahane ile eşimi çağırıyorlardi sonuç olarak eşim daha fazla dayanamayinca bu isteklerine bana fikrimi bile sormadan 1300 km uzağa taşıdı evimizi. Haftanın 3-4 günü oğlunu görse bile yetinmeyen kv dem şimdi yılda 2 kere ancak görebiliyor onda bile eşim 3 günden fazla durmuyor ailesinin yanında o yüzden bu ucuz numaralara sakın kalkışmayın kaybeden siz olursunuz.
Mantıklı olsalar zaten sorun yaşanmaz. Benim eşi olarak yaptığım paylaşımı annesi yapamaz keza bende eşime annelik yapamam.anneler neden gelinleri ile kendilerini kıyaslar ve kıskanır asla anlamıyorum. insanın annesine duyduğu sevgi ile karısına duyduğu sevgi bir olabilir mi? nedir u oğlumu yar etmem havaları asla aklım almıyor.
bence buradaki abi de en sonunda fenalık geçirip çok uzağa gidecek, görüntülü bile arayamayacaklar.
Mantıklı olsalar zaten sorun yaşanmaz. Benim eşi olarak yaptığım paylaşımı annesi yapamaz keza bende eşime annelik yapamam.
Görüntülü arama konusunda da haklısınız eşim bilir ki ben görüntülü konuşmayı sevmem eşimde sevmez kimseyi de görüntülü aramam o yüzden eşimde bende sadece telefondan konuşur kapatırız
Nasıl haberi yok siz gelinleri ne sanıyorsunuz ? Bizim herşeyden haberim var. Abinizle aynı evi paylaşıyor. Sizin şuan yaptığınız tavıra triplere saçmalıklara kadar biliyordur. Bildiği içinde istemiyor sizi. Çünkü bende istemiyorum. İzin günlerimi takip edip abisine şikayet edip, bana alınan hediyeye kadar kıskandıkları için rahat bırakmadıkları için istemiyorum. Onlarda muhtemelen haberim yok sanıyorlardır ama ciğerlerini biliyorum.Yengemin dünyadan haberi yok ki bu olaylardan olsun
Asıl kendinin dünyadan haberi yok. Anasının dibinden ayrılıp şöyle bi kafasını kaldırıp görememiş dünyayı. Anam da anam. Abim de abim. Konunun başlarında baba rahmetli sandım, adam yok gibi evde. Millet hayatını yaşıyor, o da solup gidecek anasının dibinde, kimseyi küçümseyecek konumda değil.onca kişi bu kadar sayfa yazmış, konu sahibi hala "yengemin dünyadan haberi yok ki" diye küçümseme derdinde.
O yenge umarım farkındadır herşeyin de kapısından sokmaz sizi eve inşallah. Ne kadar çapsızsınız yaYengemin dünyadan haberi yok ki bu olaylardan olsun
Eşim bana sormadan tayin istedi hemde benim memleketime, bir insan evladım benden neden uzak duruyor diye bir durup düşünmesi lazım. Konu sahibinin annesine benzer eş ailesine sahibim. Nereye gitsek peşimizden çıkıp geldiler. Pikniğe gittik, sahile çıktık, akraba ziyaretine gittik hep olduğumuz yere davet edilmeden sürpriz yaptik adı altında geldiler. Gelemeyecekleri yere gittik akşama illa buraya gelin diye saatlerce telefon da taciz ettiler ki ben başka bir ile gezmeye gitmişim ne alaka akşam yemeği. AVM ye gideriz ararlar nerdesiniz diye illa yemeğe gelin e biz yedik zaten o zaman çaya gelin iyide belki sinemaya gideceğim, alışveriş yapacağım. Hayır yani AVM de evimle kv denin evine eşit mesafede tam ikimizin evinin ortasında kalıyor. Artık alışverişe bile gitmek istemiyordum. Evlendikten 1 yıl sonra eşimle tatile gittik kvdem tesadüfen öğrendi niye haber vermediniz dedi, bu kadar beni bunaltmışsın sana haber verir miyim ben. Sonrada oğlun 15 saat uzağa kaçar tabi senden.ondan sonrada kabahatli gelinler oluyor. kimse düşünmüyor ben mi çocuğumun canını sıktım diye.
Asıl sizin yaptınız ayıp değil mi karı koca baş başa tatile gitmek istemiş siz de gitmek istiyorsanız başka yere gidin niye onlarla gitmek zorundasınız ki . En küçük olayda gelin oğlunu değiştirdi oluyor asıl siz düşüncesizlik ettiniz için oğlunuz aklını kullanmışHerkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Yengemin dünyadan haberi yok diye kendini avutuyor konu sahibi. İnsan aynı evi paylaştığı adamı bilmez mi? Kocası yeterli tepkiyi verdiği için karışmıyordur gelin hanım.Asıl kendinin dünyadan haberi yok. Anasının dibinden ayrılıp şöyle bi kafasını kaldırıp görememiş dünyayı. Anam da anam. Abim de abim. Konunun başlarında baba rahmetli sandım, adam yok gibi evde. Millet hayatını yaşıyor, o da solup gidecek anasının dibinde, kimseyi küçümseyecek konumda değil.
Eşim bana sormadan tayin istedi hemde benim memleketime, bir insan evladım benden neden uzak duruyor diye bir durup düşünmesi lazım. Konu sahibinin annesine benzer eş ailesine sahibim. Nereye gitsek peşimizden çıkıp geldiler. Pikniğe gittik, sahile çıktık, akraba ziyaretine gittik hep olduğumuz yere davet edilmeden sürpriz yaptik adı altında geldiler. Gelemeyecekleri yere gittik akşama illa buraya gelin diye saatlerce telefon da taciz ettiler ki ben başka bir ile gezmeye gitmişim ne alaka akşam yemeği. AVM ye gideriz ararlar nerdesiniz diye illa yemeğe gelin e biz yedik zaten o zaman çaya gelin iyide belki sinemaya gideceğim, alışveriş yapacağım. Hayır yani AVM de evimle kv denin evine eşit mesafede tam ikimizin evinin ortasında kalıyor. Artık alışverişe bile gitmek istemiyordum. Evlendikten 1 yıl sonra eşimle tatile gittik kvdem tesadüfen öğrendi niye haber vermediniz dedi, bu kadar beni bunaltmışsın sana haber verir miyim ben. Sonrada oğlun 15 saat uzağa kaçar tabi senden.
Konu sahibi annenizle ikinizde emin adımlarla abinizi soğutmak için uğraşıyorsunuz az kaldı o da birgün basıp gidecek
Eşim bana sormadan tayin istedi hemde benim memleketime, bir insan evladım benden neden uzak duruyor diye bir durup düşünmesi lazım. Konu sahibinin annesine benzer eş ailesine sahibim. Nereye gitsek peşimizden çıkıp geldiler. Pikniğe gittik, sahile çıktık, akraba ziyaretine gittik hep olduğumuz yere davet edilmeden sürpriz yaptik adı altında geldiler. Gelemeyecekleri yere gittik akşama illa buraya gelin diye saatlerce telefon da taciz ettiler ki ben başka bir ile gezmeye gitmişim ne alaka akşam yemeği. AVM ye gideriz ararlar nerdesiniz diye illa yemeğe gelin e biz yedik zaten o zaman çaya gelin iyide belki sinemaya gideceğim, alışveriş yapacağım. Hayır yani AVM de evimle kv denin evine eşit mesafede tam ikimizin evinin ortasında kalıyor. Artık alışverişe bile gitmek istemiyordum. Evlendikten 1 yıl sonra eşimle tatile gittik kvdem tesadüfen öğrendi niye haber vermediniz dedi, bu kadar beni bunaltmışsın sana haber verir miyim ben. Sonrada oğlun 15 saat uzağa kaçar tabi senden.
Konu sahibi annenizle ikinizde emin adımlarla abinizi soğutmak için uğraşıyorsunuz az kaldı o da birgün basıp gidecek
Söylediler güzelim söyledir. İnan duymasam kocam beş para etmez derdim. İzin günüm yorgunum bak evde dinlenicem. Oturuyoruz yarın izinlimisin dedi görümcem birine hayırlı olsuna gidilecek. Eşimde gitmicek biyere oturcak evde yorgun kız dedi. Kaynanamın bağırışına görmen lazım. Karışmıyorsun bana dedi. Konuşcaz senle dedi eşime. Eşimin beni savunmasına asla tahammül edemiyorlar. Ertesi gün noldu ilk eşimi aramışlar eşim sinirli aradı ya mevzu yapıcam şimdi kavga çıkıcaz siz gidiceksinz gidin ne dahil edyorsunuz kafanıza göre işi var kızın demiş. Yok anlamamış kadın beni aradı hazırlan geliyorum diyor. İşim var gelemem diyemedim. Sinirden kudurdum. Eşim genelde kendi bildiğimizi istediğimi yaparız diyor lakin böyle birşey olsaydı ne olurdu bilmiyorum. Benzeri oldu kızdığım için eşim iptal etmişti ayıp olcak diye vicdan yaptım gelsinler dedim. Bende salağım.
ördek ailesi degılsenız bırlıkte gıtme sacmalıgında neden bulunuyorsunuzHerkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Bende baktı ki ailesinin davranışları yüzünden evde huzuru kalmıyor, evliliği tehlikeye girdi o yüzden mesafe koydu arasınaeşinizi tebrik ettim