Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de aklımda o soru varkim engelleyebilir ki demiş.Sanki mecbur adam
"Abim bize para vermez,çok darda olmadığımız sürece" ile konuya başlayıp
"bizim ailenin maddi durumu yok,abiminki iyi"diye devam eden konuyu şimdi bitirdim geldim şey gibi olmus, derdimi anlatacak kadar ingilizce biliyorum/derdin ne?/ İngilizce bilmemem.
+Abim bize darda olmadigimiz sürece para vermez
- ne güzel
+ama bizim durumumuz iyi olmadığından hep dardayiz her zaman verir

Bir de tabii ki her ay asgari ücretin yarısından çok kredi karti borcunu ödetiyordu, "ne var bunda" diye . Abim merhametsiz değil,evlense De öder demişti...
Ayni paragöz olmayan aile abi geline yeni eşya alınca kıskanıp salon takımıni yeniletmişlerdi ve krediyi o çektiği için oglanin üstüne olan ev ve yazlık tapusunu evlenmeden kendi ustlerine almak icin atakta bulunmuşlardı
Sahi, madem evde bunaldiniz yazlığa faaln gitsenize, aldirmissiniz cocuga ,öyle boş duruyor. Yazık günah...
Gece 2 yılda siz mezun oldunuz mu? Dilerim alemin enayisi sıfatı abinizden alınıp size verilir, anneniz biraz da sizi sömürür, düğün arifenizde size mutfak dolaplarıni yeniletir (amin)

Biz bir aile olacağız. Abim gitmiyor, ailemize yeni biri katiliyor sadece.

Bu konu bitti artık sıra da tatil yapmaya karışmak var.

Geleceği gören forumumuzun alimi sayın Bissunicole ,
lütfen bu konuya davetlisiniz.

“ Taş yerinde ağırdır” diyen büyüklerimizi buradan tekrar anıyor, evli çifte 404 gibi yapışmanın acı sonuçlarını ibretle izliyoruz.

Demek ki neymiş, evlenince yeni bir yuva kuruluyormuş, insanlara saygı duymak gerekiyormuş. Siz evlenince anneniz de balayınıza kocanızla tatile gelmek isteyecek, işte o zaman şimdi kızdığınız abiden taktik alırsınız.

İnanın fake olduğunu düşünmüyorum. Bende de var aynı görümce yeminle bakın. Memlekete gidicez kurbanda eşime birliktede şuraya gidelim dedim kaynanam atladı geziceksenn alırsın gardaşını ananı öyle gezersin diye. Banada tecrübe oldu vazgeçtik dicem. :)

Değiller. Abi hâlâ onların aileye dahil, gelin eklendi sadece diye düşünüyorlar

o konudan 3 ayrı dizi çıkar her biri 5 sezon sürer :)

Of beeee tokat gibi

Aynen bende üzülüyorum, gelinlerini damatlarını sindiriyorlar o gariplerinde sesi çıkmıyor, kimi insan mizacı gereği aşırı sessizdir, ben şahsen o kadar ezmeye hor görmeye sessiz kalınmasına dayanamıyorum, sonradan iyi arkadaş olduğum bir komşum 17 yaşında gelin olmuş, yıllarca öyle ezmişler ki sonunda psikolojisi kaldırmamıştı, kayınvalidesi hususi iş yapmaya çağırır evin duvarlarını bile sildirirmiş, kayınvalidesini de tanıyorum diliyle döven türden bir kadındı, gelini çağırdığında gitmesin suratı on karış olurdu, çok kızardım sessizliğine, şu hayatta kime olursa olsun hakkını yedirmek istemiyorsan biraz dişini göstereceksin yoksa gelen geçen eziyor, bu kayınvalide olur, akraba olur, eş olur, çocuğun olur, ağzın laf yapacak mutlaka.
Ben diğer konudaki tüm mesajları bilmiyorum tek bir mesaja gözüm takılı kaldı, bu konuda da baba ortada yok etkisiz eleman gibi.

Katılıyorum, birini istememek için yüz kızartıcı bir suç olmalı veya iki aile ve çiftler arasında çok büyük uçurumlar olması lazım, burada öyle bir sorun yok anladığım kadarıyla, gelinin önceden evlenmiş olması istememek için bir sebep olamaz eğer sebep bu ise.

Evladın her yaptığı da geline mal ediliyor, bence abinin kendisine haksızlıktır bu çünkü abi diye ergen birinden bahsetmiyoruz, erişkin otuzlu yaşlarda bir adamdan bahsediyoruz.

Son düzenleme:
Değiller. Abi hâlâ onların aileye dahil, gelin eklendi sadece diye düşünüyorlar

Biz bir aile olacağız. Abim gitmiyor, ailemize yeni biri katiliyor sadece.

Abartılıyor diyenler için konu sahibinin eski mesajını ekliyorum buraya, dediğiniz kelimesi kelimesine doğru.

Bu arada bu konu sayesine KK nın alıntı yapma teknolojisinde çığır açıyorum, mesajına resim eklemeyi yeni öğrenen Whatsapp acemisinin sevincini yaşıyorum.

Bu arada geline ve abiye birşey söylemeye kalkmayın. Ya da söyleyin istersiniz siz kötü olursunuz abinizlede aranız açılır belkide bayramdan bayrama görüşür gelinle iletişimi koparır ele güne rezil olursunuz. Neden küstünüz? Ee bizim gelin başbaşa tatil yapmak istedi. Bakın bu kadar net konuşuyorum küçüğüm hala sınır problemim var burdakiler bilir lakin bana görümcem ya da kayınvalidem bana kalkıpta neden yalam söylediniz fikir değiştirdiniz birlikte tatil yapmadık dese göğsümü gere gere “ kocamla başbaşa tatil yapmak istedim anne sormadan dahil olduğunuz için böyle gerekti bu arada aramızı bozuyorsunuz lütfen biraz daha anlayış gösterin evli çiftlere “ derdim. Gramda umrumda olmazdı. Yahu ben planıma dahil olmadan yeltendiklerinde sinir krizi geçiriyorum böyle bişey yapsalar tatilinde sizinde der o parayı alır keyif yaparım. Hala sinirim geçmedi size.

Offffffff delirmelik gercekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…