- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Kız bunlara Ruhsar gibi gelin lazımRuhsaaaar Ahahahaha
Bunle bile melek yanlarında.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bunlara Ruhsar gibi gelin lazımRuhsaaaar Ahahahaha
Bunle bile melek yanlarında.
"Abim bize para vermez,çok darda olmadığımız sürece" ile konuya başlayıpBenim de aklımda o soru varkim engelleyebilir ki demiş.Sanki mecbur adam
Biz bir aile olacağız. Abim gitmiyor, ailemize yeni biri katiliyor sadece.
Bu konu bitti artık sıra da tatil yapmaya karışmak var.
Ya inşallah gerçektir nsjshs tüm kv ve görümcelerden intikam alınmış gibi hissettim huzur buldumKusura bakmayın ama o kadar güldüm ki konuya. İnşallah gerçek değildir
İnanın fake olduğunu düşünmüyorum. Bende de var aynı görümce yeminle bakın. Memlekete gidicez kurbanda eşime birliktede şuraya gidelim dedim kaynanam atladı geziceksenn alırsın gardaşını ananı öyle gezersin diye. Banada tecrübe oldu vazgeçtik dicem. :)Bana konu fake geldi. Burda hepimizin sinirini oynatmak için açılıyor sürekli konuları. Yoksa bir insan bu kadar süzme fesat olamaz sanırım. Sanki kendisi ve ailesine sinir olup saydirmamizi ister nitelikte mesajları. Daha önce de böyle konular açan üye vardı sonra fake olduğu çıkmıştı ortaya
Değiller. Abi hâlâ onların aileye dahil, gelin eklendi sadece diye düşünüyorlarAbiniz ve yengeniz evli, ayrı bir yuvaları var. Yani onlar artık ayrı bir aile. Bunun bilincinde misiniz. Hayır yani başbaşa gitmek istemis olamazlar mi. Size söz verende olmamış. Böyle yapmayın. Yazık günah ya. 1 yıllık evliyim kayinvalidemdende eşimin ablasindan da soğudum. İnsanların hayatlarını böyle zorlastirmayin.
"Abim bize para vermez,çok darda olmadığımız sürece" ile konuya başlayıp
"bizim ailenin maddi durumu yok,abiminki iyi"diye devam eden konuyu şimdi bitirdim geldim şey gibi olmus, derdimi anlatacak kadar ingilizce biliyorum/derdin ne?/ İngilizce bilmemem.
+Abim bize darda olmadigimiz sürece para vermez
- ne güzel
+ama bizim durumumuz iyi olmadığından hep dardayiz her zaman verir
Bir de tabii ki her ay asgari ücretin yarısından çok kredi karti borcunu ödetiyordu, "ne var bunda" diye . Abim merhametsiz değil,evlense De öder demişti...
Ayni paragöz olmayan aile abi geline yeni eşya alınca kıskanıp salon takımıni yeniletmişlerdi ve krediyi o çektiği için oglanin üstüne olan ev ve yazlık tapusunu evlenmeden kendi ustlerine almak icin atakta bulunmuşlardı
Sahi, madem evde bunaldiniz yazlığa faaln gitsenize, aldirmissiniz cocuga ,öyle boş duruyor. Yazık günah...
Gece 2 yılda siz mezun oldunuz mu? Dilerim alemin enayisi sıfatı abinizden alınıp size verilir, anneniz biraz da sizi sömürür, düğün arifenizde size mutfak dolaplarıni yeniletir (amin)
Of beeee tokat gibi"Abim bize para vermez,çok darda olmadığımız sürece" ile konuya başlayıp
"bizim ailenin maddi durumu yok,abiminki iyi"diye devam eden konuyu şimdi bitirdim geldim şey gibi olmus, derdimi anlatacak kadar ingilizce biliyorum/derdin ne?/ İngilizce bilmemem.
+Abim bize darda olmadigimiz sürece para vermez
- ne güzel
+ama bizim durumumuz iyi olmadığından hep dardayiz her zaman verir
Bir de tabii ki her ay asgari ücretin yarısından çok kredi karti borcunu ödetiyordu, "ne var bunda" diye . Abim merhametsiz değil,evlense De öder demişti...
Ayni paragöz olmayan aile abi geline yeni eşya alınca kıskanıp salon takımıni yeniletmişlerdi ve krediyi o çektiği için oglanin üstüne olan ev ve yazlık tapusunu evlenmeden kendi ustlerine almak icin atakta bulunmuşlardı
Sahi, madem evde bunaldiniz yazlığa faaln gitsenize, aldirmissiniz cocuga ,öyle boş duruyor. Yazık günah...
Gece 2 yılda siz mezun oldunuz mu? Dilerim alemin enayisi sıfatı abinizden alınıp size verilir, anneniz biraz da sizi sömürür, düğün arifenizde size mutfak dolaplarıni yeniletir (amin)
Gelin tam bi hanımefendi olduğu için başına bunlar geliyor. Aaah Ruhsar gibi olsa ağızlarını açamazlardı.Kız bunlara Ruhsar gibi gelin lazım
Aynen bende üzülüyorum, gelinlerini damatlarını sindiriyorlar o gariplerinde sesi çıkmıyor, kimi insan mizacı gereği aşırı sessizdir, ben şahsen o kadar ezmeye hor görmeye sessiz kalınmasına dayanamıyorum, sonradan iyi arkadaş olduğum bir komşum 17 yaşında gelin olmuş, yıllarca öyle ezmişler ki sonunda psikolojisi kaldırmamıştı, kayınvalidesi hususi iş yapmaya çağırır evin duvarlarını bile sildirirmiş, kayınvalidesini de tanıyorum diliyle döven türden bir kadındı, gelini çağırdığında gitmesin suratı on karış olurdu, çok kızardım sessizliğine, şu hayatta kime olursa olsun hakkını yedirmek istemiyorsan biraz dişini göstereceksin yoksa gelen geçen eziyor, bu kayınvalide olur, akraba olur, eş olur, çocuğun olur, ağzın laf yapacak mutlaka.Ben çok üzülüyorum sessiz kendi halinde olan insanların böyle ailelerin oğulları kızlarıyla evlenmelerine
Bu tür ailelere kendi ailesinden ayrı nefes alamayan damatlar, eli belinde tüm sülaleyi birbirine katan çaçaron gelinler lazım
Ben diğer konudaki tüm mesajları bilmiyorum tek bir mesaja gözüm takılı kaldı, bu konuda da baba ortada yok etkisiz eleman gibi.evet o konudada babadan sanki evdeki süs eşyası gibi bahsedilmişti. belki adam da baş edemediği için saldı artık. bilemeyiz.
eğer gelin/damatta gerçekten toplumsal ayıp kabul edilecek (hırsızlık, madde bağımlılığı gibi) şeyler yoksa sırf keyfi için istemem diyen ana babanın verdiği emeğe de ebeveynliklerine de inanmıyorum ve samimi bulmuyorum ben.
bir insan yavrusunun mutluluğunu ister her şeyden önce.
kk da herkesin - konu sahibi dışında - hem fikir olduğu nadir konulardan :)
böyle bir birleşme her zaman nasip olmaz hehe
Değiller. Abi hâlâ onların aileye dahil, gelin eklendi sadece diye düşünüyorlar
Biz bir aile olacağız. Abim gitmiyor, ailemize yeni biri katiliyor sadece.
o konudan 3 ayrı dizi çıkar her biri 5 sezon sürer :)
Yaaa konu çok heyecanlıydıOf beeee tokat gibi
Offffffff delirmelik gercektenİnanın fake olduğunu düşünmüyorum. Bende de var aynı görümce yeminle bakın. Memlekete gidicez kurbanda eşime birliktede şuraya gidelim dedim kaynanam atladı geziceksenn alırsın gardaşını ananı öyle gezersin diye. Banada tecrübe oldu vazgeçtik dicem. :)
Bir de gelini düşünsenize zevkten dört köşe olmuştur hagahagagYa inşallah gerçektir nsjshs tüm kv ve görümcelerden intikam alınmış gibi hissettim huzur buldum
ya olivia ahahahahhahaha,kahkaha attımAyağının tozuyla geldiğin gibi gidicen hissediyorum