- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 38
Tabiki giriyorlardır.Geride arkadaşlar alıntılamış, eski konuda konu sahibi “abim bizim aileden ayrılmıyor, gelin de bizim aileye geliyor” demiş. Kök aile nedir, çekirdek aile nedir bu konu sahibine baştan bir ders verilmesi lazım bence. Zihniyet bu olduktan sonra çağırılmadan tatile de peşlerine takılırlar, anahtarı çoğaltıp gizlice evlerine de girerler…
Hiç yapmadığınız bir şey olduğuna inanmıyorum,ilk aklıniza bu geldiğine göreDinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Çok diyen oldu. Kırka tamamlayalım da gerçek olsunNeyse konu sahibi inşallah kendi annen gibi bir kaynanan, aynen kendin gibi de bir gorumcen olur evlenince,der kaçarım:)
Amin inşallah gercek olsun....Çok diyen oldu. Kırka tamamlayalım da gerçek olsun
Genel olarak yazayım :) bazı aileler çok şanslı, saygılı gelin ve damatları oluyor ve buna şükretmek yerine sürekli dert yanıyorlar, düşecekler benim gibi lafa laf karşılık veren birine gelin ne demekmiş görürlerdi.Allah geline de abiye de sabir versin gerçekten. 31 sayfa boyunca okuyamadım pek tabii...
Ben dememiştim dur ben de söyleyeyim.Çok diyen oldu. Kırka tamamlayalım da gerçek olsun
Aynen vallahi..Genel olarak yazayım :) bazı aileler çok şanslı, saygılı gelin ve damatları oluyor ve buna şükretmek yerine sürekli dert yanıyorlar, düşecekler benim gibi lafa laf karşılık veren birine gelin ne demekmiş görürlerdi.
Yok artık ne büyüsü. . Olay aslında düğünde oldu abim eve zırt pırt gelmeyin ben artık tek değilim arayın geliyoruz diyin dedi annemde buna köpürdü işte. ama yemin ederim bir kere olsun girmedik.
Genel olarak yazayım :) bazı aileler çok şanslı, saygılı gelin ve damatları oluyor ve buna şükretmek yerine sürekli dert yanıyorlar, düşecekler benim gibi lafa laf karşılık veren birine gelin ne demekmiş görürlerdi.
Geçen KV aradım açmadı çalışıyor kendisi. Neyse geri döndü telaşlı kızım bir şey mi oldu dedi. Yok bir şey soracaktım dedim. Kadını en son ne zaman aradıysam şaşırmış aradığımaGenel olarak yazayım :) bazı aileler çok şanslı, saygılı gelin ve damatları oluyor ve buna şükretmek yerine sürekli dert yanıyorlar, düşecekler benim gibi lafa laf karşılık veren birine gelin ne demekmiş görürlerdi.
AMİN teşekkür ederim . Evli ama karşı tarafta bezmiş durumda . Kendimde de göre göre normal kaynana görümce böyle olur sanıyorum . İyisini görünce çok şaşırıyorum :)Allah kolaylık versin ya. Kayınvalideleri bir kenara koyuyorum da bu gencecik gorumcelere noluyor onu anlamıyorum. Kendisi de bir aileye gelin gidecek azıcık empati ya. Annesini dizginleyip saçmalama diyeceği yerde....
Ne ölmesi, hiç üzerine bile almadı yazılanları bence, hâlâ abim yalan söyledi, ben kötü olsam annemin tansiyonu çıktı der tatillerini rezil ederim ama kötü değilim kafasında31 sayfa boyunca linc edilmiş bence daha fazla vurmayın ölmüştür:)
Ayıp olmasın diye yalan söylemişler kıyamam:)Genel olarak yazayım :) bazı aileler çok şanslı, saygılı gelin ve damatları oluyor ve buna şükretmek yerine sürekli dert yanıyorlar, düşecekler benim gibi lafa laf karşılık veren birine gelin ne demekmiş görürlerdi.
Ama çoğu gerçekten şanslı, geneline bakıyorum sakin saygılı gelinleri ya da damatları oluyor, sakin ailelerinde eli belinde gelinleriAynen vallahi..
Şöyle cazgır bir geline düşeceklerdi vayyy hallerine
Geride arkadaşlar alıntılamış, eski konuda konu sahibi “abim bizim aileden ayrılmıyor, gelin de bizim aileye geliyor” demiş. Kök aile nedir, çekirdek aile nedir bu konu sahibine baştan bir ders verilmesi lazım bence. Zihniyet bu olduktan sonra çağırılmadan tatile de peşlerine takılırlar, anahtarı çoğaltıp gizlice evlerine de girerler…