Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki giriyorlardır.
Yoksa girmeyeceği evin anahtarını neden yaptırsınlar ki ?

Boyle ruh hastasi kv ile gorumce bende de var..Kizi evlenene kadar "gelin kimdir nedir orasi oglumun evi istedigimi yaparim kalirim karisirim "diyen kv gorumce terorist grubu ..is kendi kizi evlenmeye gelince "kv neden gelinin evine gidecek otursun oturdugu yerde"diyen canli turune donusmustu..Allah bu gorumceye boyle ruh hastalari nasip etsin

Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Hiç yapmadığınız bir şey olduğuna inanmıyorum,ilk aklıniza bu geldiğine göre

Allah geline de abiye de sabir versin gerçekten. 31 sayfa boyunca okuyamadım pek tabii...
Genel olarak yazayım :) bazı aileler çok şanslı, saygılı gelin ve damatları oluyor ve buna şükretmek yerine sürekli dert yanıyorlar, düşecekler benim gibi lafa laf karşılık veren birine gelin ne demekmiş görürlerdi.

Aynen vallahi..
Şöyle cazgır bir geline düşeceklerdi vayyy hallerine

Yok artık ne büyüsü. . Olay aslında düğünde oldu abim eve zırt pırt gelmeyin ben artık tek değilim arayın geliyoruz diyin dedi annemde buna köpürdü işte. ama yemin ederim bir kere olsun girmedik.

Kocasına şunu dedirtebilmek için bir sürü konu açan kadın var KK da
Abinizi nasıl yetiştirdiniz? Ne yedirdiniz? Biraz anlatır mısınız? Nasıl oldu da annenize rağmen böyle olabildi?
Kamu spotu gibi abi

Katılıyorum abla.
Bende senin gibiyimdir lafımı hiç çekmem.
Kv de görümceler de daha bana dil uzatamamışlardır.

Çata çat veririm laflarını

Geçen KV aradım açmadı çalışıyor kendisi. Neyse geri döndü telaşlı kızım bir şey mi oldu dedi. Yok bir şey soracaktım dedim. Kadını en son ne zaman aradıysam şaşırmış aradığıma
Bu arada yüz yüze daha çok görüşüyoruz

Allah kolaylık versin ya. Kayınvalideleri bir kenara koyuyorum da bu gencecik gorumcelere noluyor onu anlamıyorum. Kendisi de bir aileye gelin gidecek azıcık empati ya. Annesini dizginleyip saçmalama diyeceği yerde....
AMİN teşekkür ederim . Evli ama karşı tarafta bezmiş durumda . Kendimde de göre göre normal kaynana görümce böyle olur sanıyorum . İyisini görünce çok şaşırıyorum :)

Ayıp olmasın diye yalan söylemişler kıyamam:)

Aynen vallahi..
Şöyle cazgır bir geline düşeceklerdi vayyy hallerine
Ama çoğu gerçekten şanslı, geneline bakıyorum sakin saygılı gelinleri ya da damatları oluyor, sakin ailelerinde eli belinde gelinleri
Ne'ydi, el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanır gibi bir söz vardı sanki, şöyle okkalı bir gelin olacak of of of.

Hep söylerim, yine söylüyorum Allah herkesi kendi gibilerle karşılaştırsın. Konu sahibinin de aynı kendi annesi gibi bir kaynanası, kendi gibi de bir görümcesi olsun. Verdiği cevaplar içler acısı, hala savunuyor ya, şaka gibi. Bir de başka zaman gideriz deseydi diyor. Yok başka zaman falan, herkes başının çaresine baksın, kendi tatil planını kendi yapsın. Ve herkese böyle damat nasip etsin. Bravo valla.

Ay o benim
Ben alıntıladım
İşsiz gibi eski konuyu didikledim
Konu sahibini anlamaya çalıştım
Daha da beter oldum

Hayat bilgisi dersinde öğretilmeli bu kavramlar
En temelden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…