- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
- Konu Sahibi sinirliyimcok
babani dovuyorsa baban versin polise, seni takmazlar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abilerinden mümkün olduğunca uzak durmaya çalış. Onların evde olduğu saatlerde kütüphanede kafede veya bi arkadaşının evinde ders çalış. Az vaktin kalmış sık dişini. Kazasız belasız o evden kurtulursun umarım.Annem diğer abim ve babam duydu. Yalanlayacaklarını düşünmüyorum. Eğer yalanlarlarsada ses kaydı alırım birdahakine.
Kulak tıkacını geçen sene denedim bir işe yaramıyor yada ben beceremiyorum. Mutfağada gitmek istemiyorum sonuçta orayada gelecek su içmeye falan ve ben onun yüzünü görmek istemiyorum bunca hakaretten sonra. S*lak ap*tal gibi şeyler dediğini mi düşünüyorsunuz?Biraz ses konusunu abartıyorsunuz gibi. Ben ünv hazırlanırken 2 odaliydi evimiz, tv olan odada çalışırdım. Kulak tıkacı filan alabilirsiniz. Abin ceza alsa ne olacak ki almaz zaten. Yarın onur gün ellere karışınca çok ararsın abini
Yani bence şuan bi adım atacaksan ölçüp biçip at. Bi hışımla eve gelip sana zarar vermesi, hakaret etmesinden kötü emin ol. Şuan belkide yapman gereken köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek.h
hakaretlerini duyacağıma ölmeyi tercih ederim
Cidden çok komiksiniz. Polise şikayetin ne demek olduğunun gayet farkındayım. Her küçük bir olayda tehditler savurup üzerimize geliyor. Şimdi anlıyorum Türkiye'deki kadınlar sadece susmaktan anlıyor. Ailevi değer mi beni üniversiteye hazırlayacak? Abim kendi ağzıyla "Benim psikopat olduğumu bilmiyorlar" diyor. Ülkenin kanunlarıyla aynı düşünceye sahipsiniz. Ölünce iyi ki varsın falan yazarsınız artık :))Eger abiniz ileri derece bir manyak degilse, hic vukuati yoksa sizi oldurme ihtimalide yok demektir. Damarina bastiginiz bi anda agzindan cikmis olabilir. Klasik bir kardes kavgasi. Polise sikayet etmek ne demek farkinda misiniz siz? Polis bir sey yapmazda abiniz icin tamamen bitersiniz. Aile baglarinuz bu kadar mi degersiz? Yasiniz kucukte, dusunceleriz yasinizdan daha cocuk.
peki bana şiddet uygularsada mı polis bir şey yapmaz? Kanunlara göre tehdit ve hakaret suç.
çok teşekkür ederim anladığınız içinAbilerinden mümkün olduğunca uzak durmaya çalış. Onların evde olduğu saatlerde kütüphanede kafede veya bi arkadaşının evinde ders çalış. Az vaktin kalmış sık dişini. Kazasız belasız o evden kurtulursun umarım.
Hayır, ileride uygularsa diye sormuştum.Uyguladı mı hiç? Yani ülkemizde çoğu şey suç ama yaptırım uygulayan yok.
Sorunda o ya gidebilecek bir yerim yok ve aileme söylediğimde babam sadece gitti uyardı. Abim onada kapa çeneni falan dedi.Ben de polisin bir şey yapacağını sanmam. Şiddet varsa darp raporu alıp şikayet edebilirsin. Karakola gitsen sonrasında daha beter acısını çıkarabilir. Arkadaşların dediği gibi başka bir yer bul kendine çalışacak. Allah yardımcın olsun.
Siz bu "ozgur kadin, guclu kadin" olayini cok yanlis anlamissiniz. Orda sizden bahsedilmiyor. Evde siddet mi gordunuz? Evlendirilmeye mi calisiyorsunuz? Okuldan alindiniz ise mi veriyorlar sizi? Nedir? Evde ses varmis. Abisi psikopatim demis. Asil komik olan sizin maneviyattan haberinizin olmamasi. Gider okulda calisirsin, kutuohanede calisirsin. Alirsin bi kulaklik konularini internetten dinlersin. Onlarca secenek var. Benim sizin gibi kardesim olsa bir an once okulu kazanip evden gitmesi icin elimden geleni yapardim. 2 gun sonra bir olay yasadiginizda aglaya aglaya abinizi ararsiniz.Cidden çok komiksiniz. Polise şikayetin ne demek olduğunun gayet farkındayım. Her küçük bir olayda tehditler savurup üzerimize geliyor. Şimdi anlıyorum Türkiye'deki kadınlar sadece susmaktan anlıyor. Ailevi değer mi beni üniversiteye hazırlayacak? Abim kendi ağzıyla "Benim psikopat olduğumu bilmiyorlar" diyor. Ülkenin kanunlarıyla aynı düşünceye sahipsiniz. Ölünce iyi ki varsın falan yazarsınız artık :))
Hayır, ileride uygularsa diye sormuştum.
Cidden çok komiksiniz. Polise şikayetin ne demek olduğunun gayet farkındayım. Her küçük bir olayda tehditler savurup üzerimize geliyor. Şimdi anlıyorum Türkiye'deki kadınlar sadece susmaktan anlıyor. Ailevi değer mi beni üniversiteye hazırlayacak? Abim kendi ağzıyla "Benim psikopat olduğumu bilmiyorlar" diyor. Ülkenin kanunlarıyla aynı düşünceye sahipsiniz. Ölünce iyi ki varsın falan yazarsınız artık :))
Ben bu durumu tipik abi-kardeş kavgasi olarak görmedim hiç. Benim de abim var ve çok sık kavga ederiz. Birbirimize vurmuşluğumuz da var ama konu tatlıya bağlanır hep. Senin durumun farklı. Anne ve babaya bile şiddet uygulayan belalı bi tip abin. Normal biri olmadığı ortada. Bu tip sorunlu insanlar maalesef yakınlarına da zarar verebiliyorlar. O yüzden dilerim bi an önce o evden kurtulursun.çok teşekkür ederim anladığınız için
Kadınları telefonla taciz eden ve onları aşağılayan bir abiyi abi olarak görmüyorum. Kolumu bacağımı kesseler aramam. Telefon numarası bile yok rehberimde. Umarım anlarsınız.Siz bu "ozgur kadin, guclu kadin" olayini cok yanlis anlamissiniz. Orda sizden bahsedilmiyor. Evde siddet mi gordunuz? Evlendirilmeye mi calisiyorsunuz? Okuldan alindiniz ise mi veriyorlar sizi? Nedir? Evde ses varmis. Abisi psikopatim demis. Asil komik olan sizin maneviyattan haberinizin olmamasi. Gider okulda calisirsin, kutuohanede calisirsin. Alirsin bi kulaklik konularini internetten dinlersin. Onlarca secenek var. Benim sizin gibi kardesim olsa bir an once okulu kazanip evden gitmesi icin elimden geleni yapardim. 2 gun sonra bir olay yasadiginizda aglaya aglaya abinizi ararsiniz.
Kanunları ve hükümleri okumadığımı mı sanıyorsunuz? 6 aydan 2 yıla kadar hapis var. Evden uzaklaştırmada olabilir korumada talep edebilirsiniz. İstediği yere babası göndermedi diye yurda giden kız biliyorum ben. Sanki müebbet yada idam edevekler dedim. İkincisi ben yapacağımı yaparım öte yandan ölürsem ya bu dünyada ya öteki tarafta çeker cezasını. Kimsenin yüzüne bakamaz. Bu bile benim için çok şey demek.Canim ulkenin kanunuyla ayni kafadan olmazsan oluyorsun :) yani abini sikayet edeceksin ne olacagini saniyorsun? Muebbet ya da idam mi edecekler? Ifadesi alinip salinacak peki sonra sana ne olacak? Yani bu kadar siddet goren kadinlar saf mi sikayet etmiyor? Serbest kalinca seni koruyacak kimse var mi etrafinda?
Sna tavsiyem oku ve uzaklas o evden, kisa vadede yapilacak cok birsey de yok maalesef..
Abinizin kotu huylarini konunuzu duzenleyerek en bastan anlatin o zaman. Nasil bi insanmis bilelim. Size yaptigi bir sey yok suanda. Darp raporu olmadan polis bir sey yapamaz. Hakaret icinde iceri alacaklarini ve abinizin size bulasmaktan vazgececegini sanmiyorum. Bu kadar nefret ediyorsaniz evde durmamaya calisin. Univeristeyide disarida okuyun.Kadınları telefonla taciz eden ve onları aşağılayan bir abiyi abi olarak görmüyorum. Kolumu bacağımı kesseler aramam. Telefon numarası bile yok rehberimde. Umarım anlarsınız.
Kanunları ve hükümleri okumadığımı mı sanıyorsunuz? 6 aydan 2 yıla kadar hapis var. Evden uzaklaştırmada olabilir korumada talep edebilirsiniz. İstediği yere babası göndermedi diye yurda giden kız biliyorum ben. Sanki müebbet yada idam edevekler dedim. İkincisi ben yapacağımı yaparım öte yandan ölürsem ya bu dünyada ya öteki tarafta çeker cezasını. Kimsenin yüzüne bakamaz. Bu bile benim için çok şey demek.