- 31 Temmuz 2019
- 64
- 85
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya adam kimle evlenirse evlensin parasini harcayacak mecbur, alisveris de yapılacak gerekirse boya badana tadilat da.. Zihniyet iyice anlasildi; kizoglankiz biriyle (bana şunu da söylettiniz ya ne diyeyim ben), elalemin eleştirmeyeceği bi evlilik de yapsa annen rahat durmayacakti, bu kez de "oğlumun parasini yiyor, oglumu avcuna aldi" diye ayilip bayilacakti.. Sorundan, kaostan beslenen, başkalarının huzurunu bozma haddini kendinde gören kafa yapısı işte.. Allah firsat vermesin, ne diyeyim..Annemle konustum onun derdi elalem ne der. Bir de abimin evi komple tadilata alması, parasını harciyor oluşu. Bunlari abime asla söyleyemez tepkisinden korkar . Abim anneme seveceksin saygi da duyacaksin seviyorum onu dedi ve gitti. Anneme dediklerinizi de soyledim ama hic oralı değil
Ayrılacağı evliliği niye mi tercih etti? Pes..Evlenip ayrılma mevzusunudaha şimdi gördüm . Tabi olumsuz bir tecrübesi varsa soru isareti bırakır zihinlerde , yani niye ayrıldı veya ayrılacağı evliliği niye tercih etti , o zaman bu tercihi de mi kontrolsuz acaba diye
Ama tek sebep buysa cidden kıza şans verin , bu kişiliği için tek belirteç değil . Belki psikopat bir adama denk geldi
Ayrılacağı evliliği niye mi tercih etti? Pes..
Dmi, neden neden nedennnNeden geleceği göremedi, neden medyumlara falcılara gidip sordurmadi geleceğini
Dmi, neden neden nedennn
Ya diyecek cok sey var da hem değişmez zihniyetler icin yorulmaya degmez hem de terbiye ve forum kurallari malum :)Belki psikopata denk gelmiştir diye de bir firsat verin diye lütfetmiş sonunda, Allah razı olsun
Ya diyecek cok sey var da hem değişmez zihniyetler icin yorulmaya degmez hem de terbiye ve forum kurallari malum :)