Abim ve nişanlısı...

Bunları yapıyorsunuz ama bir resimden kavga çıkartıyorsunuz, şikayetleniyorsunuz...

şikayet etmemim tek sebebi ,resimci ayarlanırken gelip söylemesi,elbiseni getir deyip resim çekilip ,o resimin çıkmaması .arkadaşım ,genelde nişanlarda hep iki kişinin pozları olur.bu gayet normalde,ama onun bana bu şekilde gelipde resimciye gidip 2 pozdan birini çıkarmaması sinir ediyor beni.madem çıkarttırmıcan niye resim çektiriyorsunki,benim anlamadığı bu.

Hala kız rahat diyorsunuz, size ne yahu size ne????
Rahatsa o rahat size ne????

Çıkarttırmaz çıkarttırmaz, stüdyo pozları çok pahalı oluyor, anne değilsiniz, baba değilsiniz çağırmış kıymet vermiş siz hala başına kakmaya yer arıyorsunuz...
Madem o kadar önemli alırsınız fotoraf cdsinden bir adet istediğiniz kadar çıkartırsınız resimlerden...
Sizin derdiniz üzüm yemek değil bağcı dövmek, bir de hala kendinizi haklı göstermeye çalışmanız da takdire şayan hani...

ama kendisi gelip yardım istiyor arkadaşım,gelip söylemese , sizin fikriniz alayım demese ben gitmem,gerçi beğendim beğenmedim ağzımı dahi açmadım.ben hiçbir zaman aaaa bu olmamış demedim hep sustummm..,konuşmayınca ayy sende söyle december90 ne diyorsun diyor.

ev kurmak zorrr ,ben kolay demiyorum..

canım sen daha ilk günden görümcelik yapmaya başlammışsın maşallah. kız orda kırılma diye fotonu çektirmiş olabilir evet kuzenini istiyo olabilie. sizi kanı gibi görmek zorunda değilki. kuzenini doğduğundan beri ama siziz belki bikaç senedir biliyo keza ailesi içinde aynı şey geçerli. birden annemmm babammm diye boyunlarına mı atlasaydı. hem alacağı mobilyaya bakar bakmaz bırak kullanacakk olan o. gelinlikmiş falan filan bırak o heves etsin etmiyosa kendi bilir.
heee konular direk abini şişirme mpduna girmiş yapmaa kaybedersin bak diyim sana. abinle aran açılır. yapışık geziyolar diyosun abin onu bırakmaz ama snaa haddini bildiriri.
ya bu milletin hayatına karışma hakkını kendinizde nasıl görüyosunuz anlamıyorum. evlenecek olan onlar istediklerini yapsınlar annemisin babamısın sen bak abine hediye al düğünde giycen kıyafete bak. onlarda istediklerini yapsınlar töbe töbeeeee

benim derdim burada kendimi haklı göstermek değil.ben olanı söylüyorumm..

niyetin gerçekten iyidir kimse aksini iddia etmiyor, kaldı ki söz konusu abinin evliliği, eşi.

ama emın olki bu dönemde gelin hanım ve abin herşeye bırlıkte karar verip yalnız dolaşmayı istiyordur.

bende aynı şeyleri yaşadım görümcelerimin hiçbiri gelmeyi teklif dahi etmedi bizde çağırmadık sonra beğendıklerımızı gösterdık.

böyle davranmaları bizi çok memnun etti görümcelerime karşı, sevgi saygım arttı.

sen böyle yapmaya devam edersen gelininz size karşı kin besleyebilir.

ve bu zamanlar hiç unutulmaz bi ömür konuşulur.

ayrıca sizin maddi yardımlarınız, hiçbirşeyi değiştirmez.

ben buraya hep yazdım,daha resim ayarlanırken söyledi,bende peki dedim,ben resim meraklısı değilim.benden fikir isteyen o.tabikide öyle bişey olamaz zaten..ben hayatına karışmak için yapmıyorumki.benim abim deli,kafasına estiği anda yüzüğü çıkarır,bırakır.Kızada söylüyor git bak,gezin diye..benim dediğim alınsın veya o olacak demiyorum ki,beraber koltuk bakmaya çıkıldı dimi,kendi beğendikleri mağazaya götürdüler,ama beğendiği halde neden sessiz onu anlamıyorum.Gelin evi herşeyiyle güzel olsun ,en güzelleri olsun ,istiyorumm ama bunu neden kıskanmak,çekememek konumuna getiriyorlar.

yanlış anlaşılmasın ben maddi destekte bulundum diye de büyüklük yapmıyorum asla olamaz öyle şey,bu her ailede olan birşey el birliği yapılır böyle şeyler.

canım benim abim istiyorki gelin birlikte bakalım diye.kendilerini tek geziyorlarsa gezsinler,biz onlara demiyoruzki niye geziyorsunuz.öyle birşey yok.bende hiç demedim ki bvizde gelicez diye,abim istediği için gittik ki kızın anneside geldi,kız annesinide almış,tabikide onunda annesini olucak bakıcak ,ona sözüm yok kesinlikle.

bence hiç karışmayın zaten mobilya bakmaya niye ailerle gidilir hiç anlamam.
ayrıca rahat diyorsunuz ama sonuçta onun düğünü ne kadar rahat bile gözükse senden daha fazla taktığı kesindir.

yazdıklarınızı okuduktan sonra kendi görümcem yanımda olsa sarılıp teşekkür etmek geldi içimden.
ama gelin hanımı da tebrik ediyorum size karşı bu kadar rahat ve soğukkanlı davranabiliyor ben olsam sana ne oluyor düğün benim eşya benim koca benim der restimi de çekerdim...

evet maalesef siz kızı feci şekilde kıskanıyorsunuz hatta çatlamak üzeresiniz.sizi ilgilendirmez onun gelinliği, eşyaları, nişanlığı size ne siz mi evleniyorsunuz? 'hanfendi' demeniz bile kıskançlığınızı ortaya sermiş...kendinizi geri çekin lütfen sizi ilgilendirmeyen konulara ay ben onun iyiliğini düşünüyorum diyerek atlamayın...bu o kızın düğünü sizin değil.bıkıldı artık herşeyin içine atlayan ailelerden. o kıza da helal olsun sizi umursamayışı takdire şayan.
resim konusunda da kıza sorabilirdiniz eğer kıskanıyor olmasaydınız.x benım çektirdiğimfotolar nerede ben merak ettim diyebilirdiniz ama fesatlıktan direkt gidip anneye şikayet etmişsiniz cesaretiniz varsa açık açık gidip kıza sorun.kusura bakmayın abiniz o kızla evlenecek sizle değil!
bence en kısa zamanda sizde bir koca bulun yoksa o kıza çok çektirirsiniz

bence hiç karışmayın zaten mobilya bakmaya niye ailerle gidilir hiç anlamam.
ayrıca rahat diyorsunuz ama sonuçta onun düğünü ne kadar rahat bile gözükse senden daha fazla taktığı kesindir.

bak ben kendi adıma söylüyim ben nişanlı olsam aileleri istemem ,ilk başlarda iyice gezer araştırma yapar,beğenilen bikaç yerlere aileler götürülür ,bakılır ben bunun kanaatındayım .sırf abim çağırdı diye gidiyoruz ki,kızda annesi olmadan gitmiyor.
belkide öyle gözküyor olabilir haklısın.

Ben onu sıkmıyorum ki,ee bu sefer ne bulacak son ay ,herşeyide beğnmiyorki..

ay nereden biliyorsunuz sıkmadığınızı basbaya hıkboğma yapmışsınız kızı size ne abiniz beğendirsin size mi düşüyor müstakbel kocası düşünsün

sizin şu yorumunuza o kadar çok gülldüm ki.arkadaşım ben evlenmiyorum evet.tabikide soracaktım ,ancak o klasördeki o resimleri görünce kendimi geri çektim ,sonuçta abimin dediği ben istedim demesi ile hı tamam belki onlar o şekilde istedi dedim ama o kalsörde görmeyince kızın o resimde istemediğni anladım.
aileler herşeyin en güzeli olsun isterler,ama kimi gelinler maşşallah hiçç umursamıyorlar bile.işte bu yüzden hep oluyor , fikir verin dediğinde verirsin beğenmez.ya da benim eşimin ailesi hgiç sormöadı bile derler,bir orta yolu bulunsa bunlar olmaz.

ay nereden biliyorsunuz sıkmadığınızı basbaya hıkboğma yapmışsınız kızı size ne abiniz beğendirsin size mi düşüyor müstakbel kocası düşünsün

gidilen yerde ben yorum dahi yapmıyorumki sadece bakıyorum bu mu sıkboğaz etmek.???

Şu yazdığınız cevaplara karşılık tek bir cevap var...
Size ne????
Ağabeyiniz çağırmışmış, o çağırdı diye hemen gitmişsiniz siz de kız da destek kuvvet olarak annesini getirmiş...
Ağabeyiniz hiç de öyle çat diye yüzüğü atacak gibi gelmedi akatardıklarınızdan, sadece sizin fazla her işe müdahil olmanızdan bıkmış gibi geldi...
Rahat bırakın artık evlenecek çifti...
İsterlerse bir şilte bir perde kuru evde otuturlar isterse saray yavrusu gibi ev dayayıp döşerler....
Size ne???

sanane abinlerin mob,lyasından niye gidiosunki onlarla
biraz rahat bırak
yoksa her hareketi batıcak sana ki batıo zaten gördüğüm kadarıyla

Bende nişanlı biri olarak empati kurulması taraftarıyım ben nişanlığımdan yüzüğüme fotoğraf çekimine kadar hep nişanlım ve en yakın arkadaşımla karar verdim..Böyle zamanlarda insanın gözü kimseyi görmüyor iyi niyetli olabilirsin ama o zaten beğendiği bir şey olursa alır kimseye ve kimsenin görüşüne ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum..Böyle durumlarda akıl hocası çok olur görüşlerinizi bence kendinize saklayın başınıza gelmeden anlamazsınız..Size ihtiyacı olduğunda zaten arar sorar, Bende nişan albümüme sadce nişanlımla fotoğraflarım olsun istedim ki haklı bence yengen de eskide kalmış aile pozları..Bir gün yaşarsanız anlarsınız..Daha anlayışlı olmayı denemelisiniz mutlaka

Bende nişanlı biri olarak empati kurulması taraftarıyım ben nişanlığımdan yüzüğüme fotoğraf çekimine kadar hep nişanlım ve en yakın arkadaşımla karar verdim..Böyle zamanlarda insanın gözü kimseyi görmüyor iyi niyetli olabilirsin ama o zaten beğendiği bir şey olursa alır kimseye ve kimsenin görüşüne ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum..Böyle durumlarda akıl hocası çok olur görüşlerinizi bence kendinize saklayın başınıza gelmeden anlamazsınız..Size ihtiyacı olduğunda zaten arar sorar, Bende nişan albümüme sadce nişanlımla fotoğraflarım olsun istedim ki haklı bence yengen de eskide kalmış aile pozları..Bir gün yaşarsanız anlarsınız..Daha anlayışlı olmayı denemelisiniz mutlaka

ay size ne bundan ? çok iyi niyetliymişsiniz valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…