abim ve gelinimiz

bence psikolojik yardım alman şart, ailenin eşinle evlendiğin için aldığı tavır en çok seni üzmüş , bilinçaltına yerleşmiş artık onlara bişy diyemediğin için geline, abine , eşine vs takmışsın gibi geldi bana, düşündükçe inandırıyorsun kendini, üstüne bide çocuk meselesi psikolojini çökertmiş bence, sana tavsiyem ailen için eşini ve kendini yıpratma kim ne hali varsa görsün herkesin ailesi evi barkı ayrı , herkes ayrı bi birey, evliliğine mutluluğuna bak, bir de ailenle olan sorunlarını oturup tek tek eşine anlatma , geri dönüşüm gibi gelir sana , işine gelmediği bi durumda zaten ailenlede kötüsün vs diye bel altı vurabilir erkek milleti, o yüzden önce güçlü ol , kendinle barış kendini sev, kimseyi de umursama , ister istemez ilgilerini kıskanabilirsin yalnızlığından dolayı , ama umursamamayı başarırsan kendini toplarsın, ilk işin bi psikoloğa git derim canim, yada bi işe gir, herşeyi çok takıyorsun yazık kendine yuvana !

galiba yanlış alıntılamışım ,
en baştan beri aynı kişi yazıyor sanıyordum , farklı kişiler aynı sorundan dem vurmuş , karışmış cvplar,

yamukprenses arkadaşa ve tripgirl arkadaşlar size yazmıştım, ben tek kişi sanıyordum 2 kişiymiş farklı kişi benzer sorunmuş, kusura bakmayın, neyse tavsiyem aynı takmayın okadar mutluluğunuza bakın arkadaşlar hayat kısa

çocuk mevzusunu anlayamadım ama diğer konularda haklısınız.bu arada ben konu sahibi değilim sadece onun derdine yorum yapayım derken kendi derdimi yazmışım:))siz de karıştırdınız sanırım.

evet karıştırmışım yazılanları , hep aynı kişi yazıyo sandım isme dikkat etmedim yazdıktan sonra farkettim silinmiyorya bi de bunlar kaldı öylece, çocuğum da olmuyor zaten felan demişti ondan dedim, gelinleriyle , abisi babasıyla çok uğraşıyor kafayı çok taktığı için söylemiştim ama durumlar karışmış, o kadar çok dert okuyunca her konu ayrı ayrı arada böyle oluyor

İnşallah en kısa zamanda bır bebeğiniz olur da, onunla yeniden hayat bulursunuz.

Bence sen iyi birisin.Senin ailen bundan böyle kocan,inşallah bir çocuğunuz olur arkadaşım,

olmazsa da evlatlık almayı düşünebilirsiniz.

mutlu olun kocanla.

ayyyyy kıyamam ben sıze ya kendımı sızın yerınıze koydum da yuruyuse cıkıyorum aksam ısıkları yanıyor ama el gıbı gelıp gecıyorum dedınız ya ıste içim burkuldu
ınsan abısının evıne ugramazmı arada sırada abı yenge napıyonuz demek 2 muhabbet etmek ıster bıde yıgen gelıyomus ALLAH yengenızı ıslah etsın.

Son düzenleme:

Merhaba bastan sona okudum su anda durum nasıl ailenizle?

"abim mutlu olsun da gerisi bos" demek bu kadar zor olmamali.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah en kısa zamanda bır bebeğiniz olur da, onunla yeniden hayat bulursunuz.

Abini sevse ve değer verse ailesinede aynı değeri gösterir. Yazdıklarından yola çıkarak abini sevdiğini ve mutlu olduklarını düşünmüyorum. Onun yerinde başkası olsa bitanecik görümcesi var en yakın arkadaşın olur senin. Senin gibi şeffaf birini kazanamadığı için o üzülsün bence. Sen eşinle evinle ilgilen bu kadar takma. Kafana takacağın ve bu kadar önemseyeceğin birisi değilmiş işte

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba bastan sona okudum su anda durum nasıl ailenizle?

aslında çok fazla şeyler oldu ,bizimle değilde kendi aralarında.ama genel olan son durum abim artık ne annem babamla nede bizlerle görüşmüyor.

"abim mutlu olsun da gerisi bos" demek bu kadar zor olmamali.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sizin sivrilmek için yazdığınız anlamsız cümleye cevap bile vermek istemezdim ama ben abimin düşmanımıyım tabiiki mutlu olsun,mutsuzmu olmasını dilemişim yazımda ben neden göremiyorum?soruyorum nerede yazmışım?burada her derdi olanların açtığı başlık gibi bende başlık açıp başımdan geçenleri yazmışım,insan sosyal bir varlık,insan evlenince herkesi unutmaz,kendi kurduğu ailesinin dışında dayıları,amcaları,halaları,teyze,kardeş ve bir de anne babası vardır,anladınız mı?bence cevap bile vermeyin,dikkat çekmek için benim topiğimi kullanmayın.

ben artık herkesi boşverdim,çünkü kendimi biliyorum,Allah ta biliyor,bu bana yetiyor artık.zaten mutlu değiller,keşke olsalar ama mutlu olmaya çalışmak için abim bizim tarafı yok sayıyor artık ama belli bir zaman sonra onu da yediremiyor bir çıkmaza giriyor,bu sefer tekrar sorunlar başlıyor,devirdaim yani.bana ne diyorum artık,kim nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın,bende bundan sonra onları yok saydım.

Son düzenleme:

umarim bu sorunlarini cozmeden cocuklari olmaz.

umarim bu sorunlarini cozmeden cocuklari olmaz.

dünyalar tatlısı bir yeğenim oldu ama geçen sene ayrılmanın eşiğinden döndüler,üzüldük,aralarını yaptık ama kıymet bilinmiyor,amaannn neyse artık,bizim iyi niyetimizi anlamayanı sadece ayıplıyor ve Allaha bırakıyorum artık.

yegenin adina cok uzuldum, cunku huzursuz bir ortamda buyuyecek hersey boyle devam ederse. Yengenin deyisecegini de sanmiyorum, sadece iyi bir kotegi hakettigini dusunuyorum, ama yese bile deyisecegini sanmiyorum cunku bence onun ayarlari bastan bozukmus. Allah abine (yengene de, cunku onun gozunde de sizin aile sorun) sabir versin, cunku kendi ailesiyle gorusmemek buyuk bir imtihan. Keske insanlar evlilikleri tam yayina oturmadan cocuk yapmasalar.

yazik olmus.

bende aynen sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum,cidden gelinimiz problemli bir insan,birazda sonradan görme dediklerinden,o nedenle tavırları böyle,eee içindede varmış...oysa kimse ona gık bile demedi yemin ederim.ama onu artık o kadar umursamıyorum ama üzüldüğüm abim,anlatmadığım o kadar çok şey varki geçmiş 2 sene boyunca...şimdi abim tüm aileye sırtını çevirmiş durumda,ne yapmaya çalıştığını kimse anlamıyor,en çok anneme babama üzülüyorum.o kadar yıl besle büyüt okut sonrada evladın hiç yoktan küssün sana,içimdekileri anlatamam sana.

iyide ortada elle tutulan gözle görülen emin olduğunuz bi durum yok hepsi hissiyat ve tahmin yani halada yengen hakkında kız diye bahsediyosun yenge bile demiyosun bence seninde masum olmadığın yerler vardır

ha bide varsınlar onlar mutlu olsun yuvası daim olsunda sanada gelmeyiversinler ağbi
yi arayıpta hemen doldurur gibi şikayet etmek nedir yani

Son düzenleme:

belki yengen abine bir cok sey anlatti yalan dolan ailen hakkinda. Ne olursa olsun abin de de kabahat var, abin vefasizmis. Ne olursa olsun o aile onu okuttu, buyuttu, besledi.

Kendi cocugu da gun gelir ona sirtini cevirir.

artık gülüyorum böyle yorumlara,elle tutulur gözle görünür şeyi söyleyeyim size,ne oldu da bu yazdıklarımdan 2 sene sonra abim tüm aileyle konuşmuyor şuanda,evlenmeden önce birgün abimle tartıştıklarında tam 1 saat 50 dakika benimle telde konuştu,şimdi neden kimse aranmıyor,şuan evleneli 3 sene olmuş neden benim evime sadece 1 kere gelindi,kız tarafının anne babasına 10 kere gidilip benim anne babamın yanına 2 kere zorla geliniyorsa(artık oda yok)annem hastalandığında yenge hazretleri bir kere bile annemin yanına gelmiyorsa vs....demek sadece hissiyat benimkisi öylemi

demekki ben uzayda yaşıyorum.ben abimi nasıl doldurmuşum acaba merak ettim yazında aydınlanayım.ben zaten abimin mutlu olmasını isterim,niye ailesiyle görüşünce mutsuzmu olunuyor?sizde evlenince mutlu olmak için oğlan tarafıyla görüşmeyin o zaman,yada evliyseniz....

Son düzenleme:
belki yengen abine bir cok sey anlatti yalan dolan ailen hakkinda. Ne olursa olsun abin de de kabahat var, abin vefasizmis. Ne olursa olsun o aile onu okuttu, buyuttu, besledi.

Kendi cocugu da gun gelir ona sirtini cevirir.

evet zaten benim şuan üzüldüğüm abim,en büyük sorun abimde zaten ama işin ilginci ortada bir sorun yok,olaylar kendi kendine böyle gelişti.aman kendi çocuğu aynısını yapmasın asla bunu dilemem.

Cok uzuldum sizin adiniza, cunku tam olarak insanlarla arasindaki negatiflikten beslenen biri abinizin esi...
Yani siz kanatsiz melek olsaniz da, ona sopasini saklatsaniz da sonuc degismez, o gene o negatifligi yaratmak zorunda, o ondan besleniyor...
Fakat ben olsam dinsizin hakkindan imansiz gelir derdim, o 5 dakikalik eve en azindan bir sure hadi ben geliyorum cay koyun diye gider dururdum, o sizin iyi niyetli adiminiza hala burun kivirarak yaklasiyorsa, bir de diger yuzunuzu gosterin...
Laf arasinda da abimin evi 5 dakika mesafe, siz evde bunalirsiniz kimseler yok diye, 2 saat yol gitmenize gerek yok ben suraciktaydim geliverdim diyiverin, abi buyuk ihtimalle anlamaz ama yenge anlar, bir iki daha sirt kabartma ile en azindan biraz da olsa kendine gelir...
Hem anne, baba, kardes ne varsa atalim ama olmaz benim aileyi alalim, sonar da takilalim, oldu yavrucugum...
Hadi oyle denk geldi deseniz, bir insanin faceden eklememesi icin cidden aranmasi, kriz aramasi, sorun istemesi lazim, ustelik uyarmaniza ragmen...
Dusunsenize abinizin nisan fotograflarini hatunun abinizi eklemesi ile goruyorsunuz, ben burdan sinir oldum...
Lutfen bu kadar uysal olmayin, iyi niyetinizi sadece hakeden insanlara verin ve abinize de derdinizi daha net ifade edin, anlamiyor belli ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…