- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
evet canım haklısın kesinlikle sonuçta 4 atanın 4 ü bir tutulmalı derler doğru olanda budur...karşılıklı saymak sevmek lazım aileleri hep bana hep bana olmaz ne yazıkkii...Allah yengenizle abinize doğru yolu göstersin inşallahh....ama unutma herkes ettiğini bulur ben inanırım buna oda kayınvalide olacak bigün...Mevlam neylerse güzel eyler
işte tamda demek istediğim bu,kimse kimseyle sıkı fıkı olmak zorunda değil ama aile diye birşey vardır,herkes eşit olmalı,onun anne babası varsa eşininde var,onun kardeşleri varsa abiminde kardeşleri var,bir taraf yok sayılırsa bu normal değildir anormaldir.ama burada bazı arkadaşlar beni anlamamakta ısrar ediyor,resmen gelini kıskanan görümce oldum,çünkü toplumda böyle bir önyargı var.
keşke onlar mutlu olsa ama aile yok sayılıp hayat normal akışında gitmiyor,dediğim gibi ben zaten 2 seneden fazla zamandır abimin eşini arayıp sormuyorum sırf birşey olurda kavga ederler diye korkuyorum,ailem bile aman bizim yüzümüzden tartışırlarmı diye evlerine gidemiyor korkularından,bunlar normal şeyler değil,çünkü ortada herhangi bir polimik birşey yok,Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyeyim ama annem ve babam şuan çok üzgün,günah ya.