• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abim ve gelinimiz

evet canım haklısın kesinlikle sonuçta 4 atanın 4 ü bir tutulmalı derler doğru olanda budur...karşılıklı saymak sevmek lazım aileleri hep bana hep bana olmaz ne yazıkkii...Allah yengenizle abinize doğru yolu göstersin inşallahh....ama unutma herkes ettiğini bulur ben inanırım buna oda kayınvalide olacak bigün...Mevlam neylerse güzel eyler

işte tamda demek istediğim bu,kimse kimseyle sıkı fıkı olmak zorunda değil ama aile diye birşey vardır,herkes eşit olmalı,onun anne babası varsa eşininde var,onun kardeşleri varsa abiminde kardeşleri var,bir taraf yok sayılırsa bu normal değildir anormaldir.ama burada bazı arkadaşlar beni anlamamakta ısrar ediyor,resmen gelini kıskanan görümce oldum,çünkü toplumda böyle bir önyargı var.

keşke onlar mutlu olsa ama aile yok sayılıp hayat normal akışında gitmiyor,dediğim gibi ben zaten 2 seneden fazla zamandır abimin eşini arayıp sormuyorum sırf birşey olurda kavga ederler diye korkuyorum,ailem bile aman bizim yüzümüzden tartışırlarmı diye evlerine gidemiyor korkularından,bunlar normal şeyler değil,çünkü ortada herhangi bir polimik birşey yok,Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyeyim ama annem ve babam şuan çok üzgün,günah ya.

demekki samimiyeti sevmeyen birisi ta baştan hatalısın bence çok hassassın aslında ayn benim gibi:DDD ne var faceye eklememişse???ya ad kusura bakma kendi sayfasına istedği resmi koyar yani bunu sorun etmen bana saçma geldi..ben olsam ben de kendi faceme istediğim koyarım kimse de bunu eleştiremez..yeni evliler bırak gezsinler tozsunlar abin zaten yoğunmuş e kız da çalışıyormuş ve hamile;doğal olarak bi,rbirlerine vakit ayıracak romntik ya da eğlenceli başbaşa ortaölar isterler sık sık birbirlerini fazla göremediğinden..kusuara bakma canım ama bu konuda görümceliğin tutmuş...:D alınma ...
ailesine gitmesini eleştiremezsin onlar ailesi kızın istediği kadar gider tabi bi kere olsun gelse iyiymiş ama kimse yeni bir gelinin ailesine gitmesini eleştirmesin lütfen yenievliyken hakikaten sık sık ailesini görmek başkasına gitmekten yeğdir bence..
bence bırak aramayı kendisi ararsa arasın..aynı ortama girince de normal ol güleryüzlü ol ama ilgi bekleme..olabilir herkesin yapısı farklı kimisi samimiyetten hoşlanmıyordur...kensin gibi olmasını bekleme.bir de yemek yenildi mutfağa bulaşık götürüken arkadaşıyla fısır fısırdı ben gelince kestiler demişsin "benim hakkımda konuşuyorlardı" demişsin..kusura bakma canım ama nerden bildin senin hakkında konuştuklarını??fazlasıyla alıngansın..olabilir oğlan nasıl die muhasebe yapılır genç kızlar arasında çok olur bu tarz konuşmalar ya da başka biidir senin duymaman gereken nie üstüne alınıyorsun anlamış değilim....hakikaten çok alıngansın...aynısı geçen yolda giderken oldu yoluma birden sol yoldan 2 komşu hararaetli bişiler konuşuyordu biri beni gördü hemen uyardı "şişşt" diyerek...anında sustular.."aa nasılsın elele"dediler..ne yani şimdi ben benim hakkımda konuşuyorlar mı diyeyim?özel bişiler konuşuyorlardır mutlaka..

kesinlikle katılıyorum.
canım alınganlık yapma. ister istemez kıskançlık olabiliyor ama zamanla geçer bunlar, samimiyet dediğin zamanla olmuyor tabi.
yani evliyken normal bunlar. aynı zamanda fısıltıları kendi üstüne alınmandan anlıyorum ki biraz suart yapmışsındır herhalde kıza.
kızda kötü niyet varsa bir gün ondan çıkarır ALLAH merak etme.
aldırış etme onlara. zamana bırak bakalım nolacak

ALLAH aşkına şu mesajları yazarken konunun açılma tarihine bir bakın,aradan 2 senden fazla zaman geçmiş,artık yeni evli falan değiller,kimsedende birşey beklemiyoruz,sadece kardeş,anne baba olarak sıradan olanı bekledik,hani hepimiz bayramda annemde babamızı arar yanlarına gideriz ya,yada arada evlerine gideriz sadece bu kadar basit ve sıradan şeyleri istedik,sizler evlenince anne babanızı aramazsınız olur biter,yada oğlan tarafını hepten siler sadece kendi ailenizle görüşürsünüz çünkü normal olan bu.hangi kıskançlıktan bahsediyorsunuz?neyi kıskanıcam ben onu anlamadım,abimin beni aramasını istemem yada evime gelmesini beklemem kıskançlıkmı,bu nasıl zihniyet?
eğer karşı taraf eşinin ailesine asla gitmek istemez,sadece kendi ailesinin resimlerini koyup eşinin ailesinin resimlerini evdeki foto albümü dahil koymazsa,çocuğunun doğumgününde bile çocuğunu alıp eşinin ailesinin de çocuğu görmek isteyeceğini yok sayıp kendi ailesine götürüyorsa,kendisine açılan telefonlara bakmıyor ve sonrasında geri dönülmüyorsa bu kötü niyet ve cehalettir.

zaten konuyu 2 sene önce açmışım,insanın konu açtığına açacağına pişman ediyorsunuz,evet bu konuda ben haklıyım,kimseden de bir beklentiye girmiyorum artık,sadece sıradan olanı istiyorum,sizinde abiniz ablanız durduk yere size gelmesin aramasın yada gelin size ve ailenize durduk yere tavır koysun siz ne derdiniz?amannnn bana gelmek zorunda değil,abim beni aramasada olur vs... derdiniz.:ssz:

konuyu kim kapatıyorsa kapatsın lütfen.

Son düzenleme:
Back