- Konu Sahibi yamukprenses
-
peki annen ve babanlara karsı nasıl davranıyor?sana oldugu gıbı ılgısız ve soguk mu
Canım öncelikle şunu belirtmek isterim,sen buraya herkesten fikir almak için konu açtın.Senin bazı yönlerini eleştirenlere de pes diyorum diye cvp vermişsin.Bunu doğru bulmuyorum,buradaki her yoruma açık olamayıp,beni bunun için mi eleştiriyorsunuz,pes diye tepkiler vereceksen konu da açmayacaksın.Herkes seninle aynı fikirde olamaz.Kusura bakma sert olmak için söylemiyorum bunları ama bu tavrını doğru bulmadım
.
canım ben eleştiriye açık birisiyimdir,tabiiki bana katılanda olur katılmayanda.ben eleştirildiğim için pes demedim,yanlış okunup yanlış cevap verilip birde öyle demişim gibi eleştirildiğim için dedim.neyse bu o kadar önemli bir mevzu değil.
İnsan yeri geliyor eşine,sevgilisine,arkadaşına kızınca bir şeyler yazıyor oradan.Şimdi senin abinin hakkında bir şey yazsa oraya,abinle kendisi barışır unuturlar,ama sen o yazıyı unutmazsın.Ayrıca fotoğraflarını paylaşsa abisiyle kendisinin,emin ol arkadaşları bakınca çok tatlısınız diye yorumlar yaparken,karşı tarafın ailesi eleştirecek muhakkak bir şey bulur.
abim ve eşi öyle facede saçma sapan şeyler yazacak insanlar değil,diyelimki yazdılar benim görmemem gerekirde onların arkadaşları,babası,ablaları görünce normalmı oluyor,ne farkımız oluyor.kızın ve abimin facesinde kızın tüm sülalesi ekli,12 yaşında ki yeğen bile,onlar okumayacakmı o yazıları,niye tek taraflı düşünüyorsunuz.
Mutfakta konuşma olayında da alınganlık etmişiniz diye düşünüyorum.Ben olsam arkadaşımla kritik yapardım tabi ki fısır fısır.Nasıllar sence,şöyle mi böyle mi diye bundan daha doğal ne olabilir ki?Ben erkek arkadaşımı kuzenlerimle tanıştırınca kaş göz işaretiyle bile konuşurduk biz,nasıl beğendiniz mi filan diye
ben sanırım bir konu atladım; yemeğe eşimle ben ilk kez kızın evine gittik,abim zaten her hafta sonu kızın evinde kalıyordu,kızın arkadaşıyla hatta onunda erkek arkadaşıyla önceden tanışıyorlar,çok samimiler,her hafta sonu kızın evinde okey oynuyorlar,yani kızın arkadşının abimi ilk kez görme gibi bir olay yok,hatta kızın arkadaşıyla kanka denen tabir varya,aynen öyleler işte.yani kızın evine ilk kez giden ben ve eşim.
diğer yazdığınız görüşlerinizi ise tabiiki dikkate alıcam,bazı konularda hiç öyle düşünmemiştim,belkide fazla alınganım ama şuda yadsınamaz bir gerçekki gelin hanım kızımız bilerek araya mesafe koyuyor ama abimde buna izin veriyor,içimden doğumda bile gidip görmek gelmiyor artık,o dereceye geldim.işte insan yaşamadan bilemiyor,anlatamıyor,neyse dilerim siz mutlu ve adaletli bir evlilik yaşarsınız.
Onun evlenmeden once beynini yikamislardir, "aman sakin gorumcene kaynanana yuz verme, mesafeli ol, onlar kotudur, soyledir boyledir." Ben bile kk'da cook bu tur beyin yikamalar okudum yani.
Bir de karakter meselesi de var tabii. Ne kizlar var evlenip kocasini ailesinden uzaklastirip kendi tarafina yakinlastirmak iseyen. Bunu da bu forumlarda gordum bu arada. Oyle bir tipe de denk gelmis olabilirsiniz. Abinle arani iyi tut yeter madem size yanasmiyor. Bari abinle aran acilmasin.
Gelın hanımın annecıgının evı uzakmıs hıııımmm...o zaman ahanda suraya yazıyorum bebek bı dogsun sıze cok ama cok ısı dusecek haberı yok...bence sızde kendınızı gayeet agırdan satın,adamına gore muamele dıyelım yada..tabıkı saygısızlık yapın demıyorum ama bellı burnu havada antenlerı dıkmıs gelın hanım,tamamen on yargısını kusanmıs,oyle cıkmıs karsınıza..sız cook ama coook haklısınız ama degmez bu tıp ınsanlara,bosuna o guzel kafanızı yormayın..sevgıler
haklısın arkadaşım ama özünde bu tavırların hepsi gelininizin kişiliği ,bence bu saygısız bulduğunuz tavır ve davranışlar abinize sevgisinin ve saygısının az olduğunu gösterir çünkü sevgi en zor durumları bile içine sindirir cadı bir görümce olsaydınız bile size sevdiği adamın kardeşi olarak yaklaşmalıydı samimiyet kurmak zorunda değilde nedemek? ne yanlış yorumlar sizin abinizle evli ve sizin sonradan da olsa akrabanız doğuracağı çocuk sizinle benzer genetikte dna sında sizden izlerde taşıyor eşimin 3 kız kardeşi var onları çok seviyorum gelecekleri hakkında endişeleniyorum onları önemsiyorum çünkü eşimi çok seviyorum ama onlarda sevilesi varlıklar facebook da değil sadece resimleri evimde de en özel köşemde sen küçük şeyleri büyütmüyorsun arkadaşım haklısın
Benceee şöyle ki sen şimdi facebookta bizim resmimiz yok diye abine şikayet etmişsin ya abin de bunu geline söylemiştir o da haklı olarak sana kızmıştır çünkü benim görümcem de böyle birşey dese ben de kızarım kimseyi ilgilendirmez facebookuma kimin ne resmini koyduğum. Ayrıca evlenme teklifi sırasında falan sen biraz fazla aktif olmuşsun bence yani onlar başbaşayken böyle bir teklif olsa daha iyi olurmuş bence. Bundan da rahatsız olmuş olabilir velhasıl ve anlayacağın kız senden çekinmiştir herşeye bu kadar karışmandan dolayı. Bunları seni suçlamak için söylemiyorum iyi niyetinin farkındayım sadece neden böyle davrandığını anlamıyorum demişsin ya işte bence bu nedenlerden dolayı böyle davranıyor. Bence sen de bayram seyran dışında ne abini ne onu arama bir daha çocuk doğunca hayırlı olsuna gidersin o kadar. Kaçan kovalanırmış.İnşallah birgün akılları başlarına gelir. Aranız düzelirse de böyle fazla onların işlerine karışma derim ben.
tamam face olayında haksızım diyelim ama lütfen yazıları dikkatli okuyun,yılbaşında otele peşimize takılan onlar,ben çağırmadımki,yüzüğü almamı isteyen abim,hayır alamam abimi diyeyim,yılbaşı akşamı evlenme teklif etmek isteyen abim,gel animasyoncu bulalım diyende abim,benim aktif olmamla ne alakası var,hayır abi sana yardımcı olamam mı diyeyim.ben mi dedim benim yanımda evlenme teklif et diye,bu benim değil abimin tercihiydi,benimle ne alakası var Allah aşkına.yardım isteyen birisinin ricasını yerine getirmek karışmakmı oluyor,ben neye karıştım anlamadım?lütfen hatalıysam düzeltin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?