Biz ailecek bu işlere girmedik merak etmeyin. Bizde bir abim böyle bir hata yaptı başka kimse böyle bir hata yapmadı.Anneciğin kıza küfür edeceğine önce biricik oğlucuğuna edep verseydi de bu işlere girmeselerdi ailecek! İnşallah kadın hamiledir de nur topu gibi bi torunu olur elin o.....dan !
Ayrıca istediğim yere istediğim kişiye de cevap veririm, yazarım.
Demekki onlar büyük konuştuğu için mi başlarına gelmiş? Kadına ilk konu açtığından beri etmediği hakaret küfür kalmadı ama abisine hiçbir şey demedi. İşte böyle zihniyetlerin yetiştirdikleri çocuklar yüzünden bu olaylar yaşanıyor.Kiz ne yapsaydı, etkilenmis buyuk konusmayin. Basiniza gelmemis.
Eminim beddua etmemişsindir.Beddua etmiyorum olacakları söylüyorum. Hadi izleyelim bakalım
Çünkğ konu abim değil kadın tatlım. Abimin suçlu olduğunu ben başından beri söylüyorum. Ama sen her zamanki gibi negatifliğini üzerimize yağdırıyorsun. Kimseye büyük konuşmadık merak etme.Demekki onlar büyük konuştuğu için mi başlarına gelmiş? Kadına ilk konu açtığından beri etmediği hakaret küfür kalmadı ama abisine hiçbir şey demedi. İşte böyle zihniyetlerin yetiştirdikleri çocuklar yüzünden bu olaylar yaşanıyor.
Kardesim 31 32 yasindaydi o zaman sonra evlendi bir yil sonra baskasiyla. Ben de anneme soyledim:) annem basta cok kizdi sonra cok ustune gitmeden ara ara soyluyordu ama ofiste hic kizin yuzune gelmedik ben dayanamadigim icin iste mesaj atiyordum kardesime yuzune degil de ya gercekten zor bir durum iste 3 4 ay surdu boyle ayrilinca isten cikar artik dedik cikarmadi kardesim artik ben aralari kotuyken cikardimSizinkini sen vazgeçirmiştin değil mi? Kaç yaşındaydı kardeşin?
Bizimkiyle aynı yaşta ama sanırım bu yaşta çocuklaşıyorlar bunlar.Kardesim 31 32 yasindaydi o zaman sonra evlendi bir yil sonra baskasiyla. Ben de anneme soyledim:) annem basta cok kizdi sonra cok ustune gitmeden ara ara soyluyordu ama ofiste hic kizin yuzune gelmedik ben dayanamadigim icin iste mesaj atiyordum kardesime yuzune degil de ya gercekten zor bir durum iste 3 4 ay surdu boyle ayrilinca isten cikar artik dedik cikarmadi kardesim artik ben aralari kotuyken cikardim
Kız o kadar yüssüz ki,bugün bi konuşma geçti abimle aramızda kızda yanımızdaydı ordan atladı "belki benimde 3.sü erkek olur,beklenmedik yerden" dedi abimde nasıl sırıttı,olayı illaki çözmem gerek ama nasıl babama söylesem abimi de kovar yollar
Annem akşam çağırdı sanırım önce annem konuşacak abimle.abinin tam bir gerizekalı oldugunu düşünüyorum, kusura bakma. bu kadar da belaltı delisi olunmaz
babana söyle
Malesef herşey abimin üzerine olunca atara atar gidere gider yapmasından korkuyoruz.Abinizin yemini suyunu kessin babanız kızdan da kurtulmuş olursunuz.
Malesef insna kardeşini seçemiyor,bizde üzülüyoruz.Ay içim şişti okurken abinde o kadında tam şerefsiz, ahlaksızlığın dibi .
Yemeğine şap atın şap başka türlü iflah olmaz :)Malesef herşey abimin üzerine olunca atara atar gidere gider yapmasından korkuyoruz.
Bunların suçlusu baban aslında neyine gerek acaba hediye olarak işletme açıp vermek! Böylesi salaklar damdan düşer gibi iş para sahibi olunca aziyorlar.Malesef insna kardeşini seçemiyor,bizde üzülüyoruz.
Abinizin sevgilisi aynı şehirde mi. Yazık kıza ona mutlaka haber verin siz yandınız o bari başını yakmasın.Malesef herşey abimin üzerine olunca atara atar gidere gider yapmasından korkuyoruz.
Abim küçüklüğünden beri en ufak işlerden başlayarak çalışmaya başlamıştı babam yurdışında okumaya yolladı ondan sonra geldiğinde de ona bir işyeri açtı başına geçirdi. Klasik baba-oğul yani.Bunların suçlusu baban aslında neyine gerek acaba hediye olarak işletme açıp vermek! Böylesi salaklar damdan düşer gibi iş para sahibi olunca aziyorlar.
O yurtdışında şuanAbinizin sevgilisi aynı şehirde mi. Yazık kıza ona mutlaka haber verin siz yandınız o bari başını yakmasın.
Askere mi yollasak :)Yemeğine şap atın şap başka türlü iflah olmaz :)
İnşallah çaktırmadan takip et ilişkilerini bari annen de ara ara işlesin baban duyacaktır en azından ayrıldıklarında baban çıkarabilir ya muhakkak bi yerde kopar korkmaBizimkiyle aynı yaşta ama sanırım bu yaşta çocuklaşıyorlar bunlar.
Benim keşke çıkartma yetkim olsazben uğraşmadığım için benim çıkartmam abes kaçar diye dokunmuyorum,annemde hiç farketmemiş bu olayları.
Zaten abim bizimle yaşamıyor,evlerimiz ayrı.
Umarım sizinki gibi uzun sürmez hemen başlamadan birbirlerine bağlanmadan biter de uğraşmayız daha fazla.
Abimde nişanlanacaktı bu sene ama kız duyunca neler olur bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?