Abim ve evlilik dışı ilişkisi

Abinizin nisanlisina durumu soyleyin, o kizcagizi pek sallamiyorsunuz ama Allah'in adaleti hiç şaşmaz , sizin de nisanliniz, sevgiliniz varsa ayni kazigi yersiniz o feleginiz oyle bir şaşar ki , neye ugradiginizi anlamazsiniz. Benden uyarması , alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Mazlum bilmese de durumu Allah biliyor unutmayin, ondan söyleyin ki kimsenin hakkına girmeyin.

Bu arada abinizin kız arkadaşı varken başka kızlarla takılması normal geliyorsa size(evli olmasa sorun yok gibi yazmissiniz)umarim sizin nisanliniz da başka kızlarla takiliyordur, nasılsa normal size göre. Ha kendi nisanlinizin başka kızlarla takilmasi fikri hoşunuza gitmiyorsa yanlış geliyorsa , söz konusu abiniz de olsa ona tepkinizi koymanız gerekir. Aksi halde başkalarina yapılsın ama bana yapılmasın şeklinde dusunuyorsunuz demektir. Bir hareket yanlışsa konu baba da olsa abi de olsa yanlıştır. Öylesine takıldığı kızlardan biri diye normal karsilamaniz olayın başında ,çok acayip. Empati kurun azıcık. Bugün abinizin nisanlisina yarin size.

Zaten yaşanan diğer ahlaksizliklara deginmiyorum bile iki tarafta birbirini bulmuş. Abinizin nisanlisina üzüldüm sadece umarım Allah onu tez zamanda kurtarır, sadık biriyle karşılaştırır.

Konu sahibinin yorumlarını okumadım.
Bellli ki çirkin birşeyler söylemiş,ban yemiş.
Ama asıl anlamadığım şu 21 yaşunda evli iki çocuklu kadının kocasını aldatışı nasıl ikinci plana düştü.
Kadın diye mi?
Hani sadakat yemini eden kişi?
Hani evli olan daha suçluydu?
O erkek olunca mı geçerli acaba?
Suçlu veya ahlaksızı yarıştıracak değiliz elbet al birini vur ötekine,ikisi de yanlış yolda zaten.
Ama bu kadına karşı yapılan pozitif ayrımcılık bazen mide bulandırıcı oluyor sahiden.
Burada pek sık rastlanıyor bu duruma.
Tek üzüldüğüm o pis kadının çocukları,kocası ve elbette ağabey kişisinin sevgilisi.
Bu ahlaksızlığın ortasında en masumları...
Umarım haberdar olurlar.

Bu arada yorumları okumamistim yeni okudum, abi de kadın da tamamen suçlu. Evli kadın , ya da sevgilisi olan adam birine sevgi bağı ile bağlı olan kişiler sadık olmak zorunda. Aldatılmak kimseye reva olan bir şey değildir. Kadın da , abi de tamamen suçlu ikisi de cezasını çekmeli. Sadece kadının kocasına ve abinin nisanlisina üzüldüm yazık günah ya bu insanlar aldatılmak için birilerini sevmiyor.Tabi en masum çocukları demiyorum bile. Lütfen abinin nişanlısını haberdar edin , bence kadinin kocasini da haberdar edin ama abinize zarar da verebilir o durum da var.

Ama asıl anlamadığım şu 21 yaşunda evli iki çocuklu kadının kocasını aldatışı nasıl ikinci plana düştü.
Kadın diye mi?
Suçlu veya ahlaksızı yarıştıracak değiliz elbet al birini vur ötekine,ikisi de yanlış yolda zaten.
Ama bu kadına karşı yapılan pozitif ayrımcılık bazen mide bulandırıcı oluyor sahiden.
Tek üzüldüğüm o pis kadının çocukları,kocası ve elbette ağabey kişisinin sevgilisi.
Umarım haberdar olurlar.
aynen okurken bende onu dusundum..cogu konuda evli olan kocan onu sucla kadinin sadakat yemini yok denirdi..benzer bir kinu olunca kadini degil neden abini suclamiyorsun deniliyor. evli olan kadin. tutarli olmak lazim. evli olan kadin da olsa erkek de olsa evli olanim.aldatmasi benim midemi bulandiriyor. hele colugu cocugu varken ona harcanacak vakti gidip gahri mesru ilişkilerde harcamak falan cok itici geliyor bana. burdaki kadının da 3 ve 1 yas gibi iki kendisine cok muhtaç yavrusu varken esini aldatmasi gozardi edilemez. 5 yas ve 8 aylik iki cocugum var. esime vakit ayirmayi birakin kendime vakit ayirmakta zorlaniyorum. kadinin yaptigi rezillik baska birsey degil. abisi de kadini beleş seks icin kulkaniyor iste tek aciklama bu.

aynen okurken bende onu dusundum..cogu konuda evli olan kocan onu sucla kadinin sadakat yemini yok denirdi..benzer bir kinu olunca kadini degil neden abini suclamiyorsun deniliyor. evli olan kadin. tutarli olmak lazim. evli olan kadin da olsa erkek de olsa evli olanim.aldatmasi benim midemi bulandiriyor. hele colugu cocugu varken ona harcanacak vakti gidip gahri mesru ilişkilerde harcamak falan cok itici geliyor bana. burdaki kadının da 3 ve 1 yas gibi iki kendisine cok muhtaç yavrusu varken esini aldatmasi gozardi edilemez. 5 yas ve 8 aylik iki cocugum var. esime vakit ayirmayi birakin kendime vakit ayirmakta zorlaniyorum. kadinin yaptigi rezillik baska birsey degil. abisi de kadini beleş seks icin kulkaniyor iste tek aciklama bu.
Tamamen aynı fikirdeyim.

Abinizde kadında iç ahlaktan yoksun kişiler. 15-20 gün çalıştıkları bir ortamda bu kadar erken kaynaşmaları hem de hayatlarında birileri varken çok garip. Sizin konuşmanız gereken kişiler, babanız, abiniz o kadın bence. Kadının kocasını tanımıyorsunuz. Vereceği tepkiyi bilemezsiniz. Abinizle, karısını öldürürse onlar mezara kendisi hapse düşecek. Olan o iki tane günahsız yavruya olacak.

Kadın diye mi?
Umarım haberdar olurlar.
Ahlaksızı yarıştırmıyor gibi yapıp yarıştırmanız da benim midemi bulandırıyor.

valla abinden çok kadından iğrendim. sen annesin ya anne!
kocanla birlikte yattığın yatakta foto çekip elin adamına nasıl atarsın??
kocasına söyle derdim de kan falan çıkar sen vicdan yaparsın. en iyisi iyice takibe al. abinin telefonundan al görüntüleri mesajları. sonra ikisini bir araya getir tehdit et. seni kocana seni de nişanlına söylerim de.

Ahlaksızı yarıştırmıyor gibi yapıp yarıştırmanız da benim midemi bulandırıyor.
Hani yarıştırmak?
Adamın da sevgilisi var,adam zaten pislik,evli bir kadını kullanıyor.
Bunu tartışmaya gerek bile yok,o mideleri bulandırdı çoktan.
Kadın anne...
İki küçük çocuğu var ve evli.
Evli yani ötesi yok.
Evli ve iki çocuklu halde patronuyla ne işi olabilir?
İkisi de yeterince alçakken birini seçmem.
Seçenler olmuş ama.
Sırf erkek diye.
Abiye yüklenilmiş.
Benim tepkim ona idi.
Oysa konumuzun evli kişisi 21 yaşındaki o genç anne.
Cinsiyetin önemi yok.
Vehamet aynı vehamet.

Midenizin bulantısını gidin o tarafa kusun.

Hani yarıştırmak?
Adamın da sevgilisi var,adam zaten pislik,evli bir kadını kullanıyor.
Bunu tartışmaya gerek bile yok,o mideleri bulandırdı çoktan.
Kadın anne...
İki küçük çocuğu var ve evli.
Evli yani ötesi yok.
Evli ve iki çocuklu halde patronuyla ne işi olabilir?
İkisi de yeterince alçakken birini seçmem.
Seçenler olmuş ama.
Sırf erkek diye.
Abiye yüklenilmiş.
Benim tepkim ona idi.
Oysa konumuzun evli kişisi 21 yaşındaki o genç anne.
Cinsiyetin önemi yok.
Vehamet aynı vehamet.

Midenizin bulantısını gidin o tarafa kusun.
"Hani evli olan daha suçluydu"
Bence gayet net :işsiz::işsiz::işsiz:

Ben öyle bir kadını koruma mesajı okumadım.
Hanımlar daha çok konu sahibinin kadına her lafı yakıştırmayı yapıp ( buna itirazım yok ) abisi içinde ucundan azıcık ben abime iyi demiyorum zaten yorumlarına tepki verildi . Abisi nişanlı ( nişanlısı olan kıza yapılan davranış es geçildi konu sahibince önce sonra tepkiler üzerine ona da üzülüyorum ben oldu ) olduğu halde öylesine takıldığı biridir deyip önemsemedim önce demesi en çok tepkiyi aldı. ama sonra kadın evliymiş de yanlarında çalışıyormuş da tepkisi bunaymış gibi yorumladı konuyu.. abisi içinde hanımlar tepki gösterince zoraki birşeyler dedi.
Kadın korunması olmadı bence hiç bir mesajda ...
Yorumları belirleyen ve yönlendiren konu sahibinin cevapları ve çirkin üslubu oldu aslında...

burdan dizi çıkar abin 3.sayfa haberi olur,kadınla konuş derim abinlede ayrı konuş bildiğini bilsinler edep yahuu edep, evli adam işin içine girerse kötü şeyler olur ,yada kadının yanında abine nişan için neler alyıorsunuz yengem nasıl vs vs de

msnsmiley-20-45-gif.1318392
eee daha daha nollmuşşşşş

Abi iğrenç,kadın iğrenç .Ortada aldatılan bir koca ,2 küçük çocuk ve nişanlı var. Enteresan olan bu ilişkinin 20 günde bu kadar gelişmesi. Onu geçtim şirket çalkalanıyor ama babanın haberi yok. Mutlaka babanın orada gözü,kulağı olan biri vardır. Babaya bunun duyurulmaması şirket kalitesini düşüreceğini düşünen bir aklı selim eleman yok mu? Bu gün şirket çalkalanır yarın piyasa .Milletin ağzı torba değil ki.İllaki duyulur. Kız belliki cahil 21 yaş - 3 yaşında çocuk yaklaşık 1 yıl hamile kalma süresi ortalama evlilik yaşı 17. Güzellik desen zaten var. Abi de az ilgi gösterdi. Bide mutsuzsa evliliğinde zaten cahil olmasa 20 günlük ilişkiden laf bile olsa hamile kalmayı düşünmez.

Eğer bu olay gerçekse olacak şeyler;
Kızı işten çıkaracaklar ,abi hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam edecek.Nişanlısına duyurulmayacak.Kocası haberi yoksa evlilik devam edecek.

Herkes kirlenilmişlik içinde hayatına devam edecek.

biz 100binden baya yüklü miktarda para çektik hiç haber de vermedik, vermiyoruz en fazla beklediğimiz 1 saat. İstanbuldayız bu arada. Ondan demekki. Teşekkürler Milana :KK66:
Evet canım, işlem hacmi büyük olan yerlerdeki şubelerde para rahatça çekilir, mesela Mecidiyeköy, Karaköy, , Beylikdüzü vb. Fakat nispeten küçük bir yerdeyseniz zor. Önceden bankaya haber verilmeli ki beklemeyesiniz.

Back