Abim ve evlilik dışı ilişkisi

Anneciğin kıza küfür edeceğine önce biricik oğlucuğuna edep verseydi de bu işlere girmeselerdi ailecek! İnşallah kadın hamiledir de nur topu gibi bi torunu olur elin o.....dan !
Ayrıca istediğim yere istediğim kişiye de cevap veririm, yazarım.
Biz ailecek bu işlere girmedik merak etmeyin. Bizde bir abim böyle bir hata yaptı başka kimse böyle bir hata yapmadı.

Kiz ne yapsaydı, etkilenmis buyuk konusmayin. Basiniza gelmemis.
Demekki onlar büyük konuştuğu için mi başlarına gelmiş? Kadına ilk konu açtığından beri etmediği hakaret küfür kalmadı ama abisine hiçbir şey demedi. İşte böyle zihniyetlerin yetiştirdikleri çocuklar yüzünden bu olaylar yaşanıyor.

Beddua etmiyorum olacakları söylüyorum. Hadi izleyelim bakalım :KK66:
Eminim beddua etmemişsindir.
Sanırım "inşallah hamiledir" beddua ya da dua olmuyor olacakları söylüyorsun.
Hayırdır sizde mi bu işin içindesiniz yoksa sizde mi kadının arkadaşısınız?
Ahlaksız bir kadınla ahlaksız bir erkeğin ilişkisini savunup kadını yüceltiyorsunuz :)

Demekki onlar büyük konuştuğu için mi başlarına gelmiş? Kadına ilk konu açtığından beri etmediği hakaret küfür kalmadı ama abisine hiçbir şey demedi. İşte böyle zihniyetlerin yetiştirdikleri çocuklar yüzünden bu olaylar yaşanıyor.
Çünkğ konu abim değil kadın tatlım. Abimin suçlu olduğunu ben başından beri söylüyorum. Ama sen her zamanki gibi negatifliğini üzerimize yağdırıyorsun. Kimseye büyük konuşmadık merak etme.

Sizinkini sen vazgeçirmiştin değil mi? Kaç yaşındaydı kardeşin?
Kardesim 31 32 yasindaydi o zaman sonra evlendi bir yil sonra baskasiyla. Ben de anneme soyledim:) annem basta cok kizdi sonra cok ustune gitmeden ara ara soyluyordu ama ofiste hic kizin yuzune gelmedik ben dayanamadigim icin iste mesaj atiyordum kardesime yuzune degil de ya gercekten zor bir durum iste 3 4 ay surdu boyle ayrilinca isten cikar artik dedik cikarmadi kardesim artik ben aralari kotuyken cikardim

Kardesim 31 32 yasindaydi o zaman sonra evlendi bir yil sonra baskasiyla. Ben de anneme soyledim:) annem basta cok kizdi sonra cok ustune gitmeden ara ara soyluyordu ama ofiste hic kizin yuzune gelmedik ben dayanamadigim icin iste mesaj atiyordum kardesime yuzune degil de ya gercekten zor bir durum iste 3 4 ay surdu boyle ayrilinca isten cikar artik dedik cikarmadi kardesim artik ben aralari kotuyken cikardim
Bizimkiyle aynı yaşta ama sanırım bu yaşta çocuklaşıyorlar bunlar.
Benim keşke çıkartma yetkim olsazben uğraşmadığım için benim çıkartmam abes kaçar diye dokunmuyorum,annemde hiç farketmemiş bu olayları.
Zaten abim bizimle yaşamıyor,evlerimiz ayrı.
Umarım sizinki gibi uzun sürmez hemen başlamadan birbirlerine bağlanmadan biter de uğraşmayız daha fazla.
Abimde nişanlanacaktı bu sene ama kız duyunca neler olur bilemem.

Kız o kadar yüssüz ki,bugün bi konuşma geçti abimle aramızda kızda yanımızdaydı ordan atladı "belki benimde 3.sü erkek olur,beklenmedik yerden" dedi abimde nasıl sırıttı,olayı illaki çözmem gerek ama nasıl babama söylesem abimi de kovar yollar

abinin tam bir gerizekalı oldugunu düşünüyorum, kusura bakma. bu kadar da belaltı delisi olunmaz
babana söyle

Bunların suçlusu baban aslında neyine gerek acaba hediye olarak işletme açıp vermek! Böylesi salaklar damdan düşer gibi iş para sahibi olunca aziyorlar.
Abim küçüklüğünden beri en ufak işlerden başlayarak çalışmaya başlamıştı babam yurdışında okumaya yolladı ondan sonra geldiğinde de ona bir işyeri açtı başına geçirdi. Klasik baba-oğul yani.

Kadınlar ne zaman suçlu olacak peki?
Burada kadının biri konu açıyor, kocam beni aldatıyor diye, o can yanmasıyla kadına da saydırıyor;
Genelimiz ne diyoruz? Evli olan kocan. Evet kadının yaptığı da ahlaksızlık ama evlilik bağı olan, sözü olan kocan.. baba olan kocan vs...
Eee? Şimdi tam tersi olmuş.. adam bekar...
Kadın hem evli hem de anne. İkisinin yaptığı ahlaksızlık, ama kadının yaptığı daha büyük bir kabahat degil mi?
Tamam kadına pozitif ayrımcılık da suyunu da çıkarmayalım bir zahmet

Miaelle Miaelle
Gidin annenle kadının evine akşam saati.
Kapısını çalın. Kocasının yanında bir üç buçuk atsın.
Tehdit edin. Anneniz abinize onunla olduğu takdirde 5 kuruş vermeyeceklerini söylesin. Kadını herkese, ailesine, kocasına, çocuklarına rezil edeceğinizi söyleyin. İşten ayrılsın defolsun gitsin.
Babanıza da durumu anlatın.
O da abinize kadının kocası öğrendi, artık orada duramazsın diyip çıkarsın şirketten.
Parayı pulu da kessin.
Sürünsün bir müddet.
Bakalım kara kaşına kara gözüne kimi bulacak...

Bizimkiyle aynı yaşta ama sanırım bu yaşta çocuklaşıyorlar bunlar.
Benim keşke çıkartma yetkim olsazben uğraşmadığım için benim çıkartmam abes kaçar diye dokunmuyorum,annemde hiç farketmemiş bu olayları.
Zaten abim bizimle yaşamıyor,evlerimiz ayrı.
Umarım sizinki gibi uzun sürmez hemen başlamadan birbirlerine bağlanmadan biter de uğraşmayız daha fazla.
Abimde nişanlanacaktı bu sene ama kız duyunca neler olur bilemem.
İnşallah çaktırmadan takip et ilişkilerini bari annen de ara ara işlesin baban duyacaktır en azından ayrıldıklarında baban çıkarabilir ya muhakkak bi yerde kopar korkma

Back