Abim ve evlilik dışı ilişkisi

benim anlamadım şey şu bu kız iş yerinden filan çıkmasaydı nişanlısına söylmeyecek miydiniz sıkıntı olmayacak mıydı

Aynı zamanda ahlaksız abinizin çocuğu oluyor yalnız.
Biz yiğen diye kabul etmiyoruz malesef :)
Abimin ahlaksızlığıyla ilgili lafım yok.

benim anlamadım şey şu bu kız iş yerinden filan çıkmasaydı nişanlısına söylmeyecek miydiniz sıkıntı olmayacak mıydı
Her türlü haberi olacaktı merak etmeyin.

:olamaz: konu sahibi muhasebe konusunda kendini ispatlamak için o kadar çok ayrıntı vermişsin ki kim olduğunuzu anlayanlar bile olmuştur diye düşünüyorum. Ayrıca ben bu sitedeki hemcinslerimi korumalıyım hezeyanını anlayamıyorum. Sanki bütün kadınlar melek, sanki bütün kadınlar suçsuz. Ah zavallı iki çocuklu kadıncağız abin nasıl da kandırmış nasıl da kullanıyor, hatta kadının rızası bile yoktur o melek kadın bile isteye öyle birşey yapmaz değil mi hanımlar?

Benim gözümde aynı işi birlikte yaptıkları için ahlaksızlıkları eşit. Ama kadının evlilik bağı gibi daha ciddi bir bağının ve sorumluluğunun olması, üstüne iki küçük çocuğun annesi olması tabi ki daha suçlu yapıyor. Bunu nasıl göz ardı ediyorsunuz anlamıyorum -_-
Çünkü alttan alttan yalancı muamelesi yapılıyor ve bende bildiğimi kanıtladım bu yani. Diğer konuda da size katılıyorum malesef öyle.

Babana söyle canım gizli baban gereğini yapar
Annem durumdan haberdar canım. O söyleyecek.

kadın biraz cingöz göründü bana, ben evliyim zaten ben korunuyorum deyip korunmamış olabilir. Zaten gebe kalsa kocasından bilinecek o ara kitlerse abine hayatı kurtulur işte.
Abimde saf sanırım,kendini tehlikeye atmasa bari. gerçekten düşünemiyorum o kadının bizim ailemize geleceğini,çıldırırım herhalde.

Abimde saf sanırım,kendini tehlikeye atmasa bari. gerçekten düşünemiyorum o kadının bizim ailemize geleceğini,çıldırırım herhalde.

ilk sayfaları yeni okudum. Kadının kocası biliyor zaten ben diyim.

Yeni işe girmiş kadın, hemen il dışına gidecek, akşamları abinizle görüşecek adamda iq 70 olsa bile bunları çözer heralde

ilk sayfaları yeni okudum. Kadının kocası biliyor zaten ben diyim.

Yeni işe girmiş kadın, hemen il dışına gidecek, akşamları abinizle görüşecek adamda iq 70 olsa bile bunları çözer heralde
Kadının kocasını tanımıyorum ama bakalım altından ne çıkacak.
Annem babama söyleyecek kredi kartlarını iptal ettirelim sıkıştıralım onu diyor.

Yaşlar doğruysa kız 21yaşında iki çocuk sahibiyse demek ki eğitimli değil.abim de zengin ve eğitimli diyorsun.kadının karakter de ortada.buradan ve tecrübelerimden edindiğim sonuç erkekler güzel,işveli cilveli kadına dayanamıyor isterse çöp olsun/. Bu modelden bir tane de benim iş yerimde vardı.hayatı bana zindan etti.bunlara bişeycik de olmuyor.

Yaşlar doğruysa kız 21yaşında iki çocuk sahibiyse demek ki eğitimli değil.abim de zengin ve eğitimli diyorsun.kadının karakter de ortada.buradan ve tecrübelerimden edindiğim sonuç erkekler güzel,işveli cilveli kadına dayanamıyor isterse çöp olsun/. Bu modelden bir tane de benim iş yerimde vardı.hayatı bana zindan etti.bunlara bişeycik de olmuyor.
Yaşı 21 kadının
3 yaşında kızı var hamilelikle 4 desek 21-4=17 yaşında evlenmiş kadından eğitim beklemiyorum,evet erkekler işveli cilveli hatuna dayanamıyor. Abimin kız arkadaşı da güzel ama uzaktaz ayakları yere sağlam sağlam basan bir kadın. Abimde gitti bu ezik karakterli kadınla beraber.

Kadının kocasını tanımıyorum ama bakalım altından ne çıkacak.
Annem babama söyleyecek kredi kartlarını iptal ettirelim sıkıştıralım onu diyor.

o ne öyle dizilerdeki gibi. Barış akarsunun bir dizisi vardı, zengin babası parayı kesip dışarı atıyordu. O da gidip Merve Sevinin şoförü oluyordu vs. Abinizi çalışanlara karşı küçük düşürmeden bir çözüm bulmanız gerekiyor. Gerçi olan olmuş. Şirketin başında olduğu sürece kredi kartları olmasa ne olur? Bir şekilde gene alır alacağı parayı. Şirketin başından atarsanız da o zaman tüm aileye karşı çok bilenir. Orta yolu bulmak lazım. Zaten abinizi potansiyel nişanlısına ispiyon edeceksiniz bu ona yeterli ceza olur heralde.

Buraya konu açıp açmamak adına çok düşündüm.
Kadının ve abimin linç yiyeceğini biliyorum ama yazacağım içimde kalmasın.
Baştan başlıyorum.
Biz bir aile işletmecisiyiz bir şirketimiz var,buna bağlı 4 işletmemiz var,3ü farklı ilde bir tanesi burada.
Babam yanımızda değil başka şehirde 3 işletmenin olduğu yerde,bölge müdürleriyle birlikte orayı idare ediyor.
Abim ise buradaki işletmenin başında.
Abim yurdışından geleli 1 sene oldu,babam hemen ona işletme açtı ona hediye (!) olarak.
Ve işin başına geçti.
Olay ise burda başlıyor.
Bu işletmede çalışan bir kadın var. 21 yaşında,benden 1 yaş büyük.
Evli ve biri 3 yaşında diğeri ise 1 yaşında olan 2 evladı var. Ve kız gerçekten çok güzel.
Neyse dün hastaneye gittiğimde dönüşte abim gel bugün bende kal,birlikte yemek yeriz sende işyerine gelip işleri görürsün dedi,bende tamam dedim. Hastaneden dönüşte abime gittim ben yemeği hazırlarken abim duşa girdi,o sırada telefonuna ard arda mesajlar gelmeye başladı,bi bayan whatsapptan abime ard arda fotoğraflar atmış. Bayanı da şirket şubesinin ismiyle kaydetmiş atıyorum ( xxx şirket istanbul bölüm 1) gibi sonunda da adı soyadını yazmış. Herhalde işle ilgili dedim ve girdim,girmemle çıkmam bir oldu. Kadın yatakta yatıyor önünde çerez kasesi ve iç çamaşırlı çıplak bacaklarının ojeli tırnaklarının fotoğrafını çekmiş altına da cinsel içerikli bir mesaj yazmış. Benim aklıma o an abim kız arkadaşı anlamasın diye ismini değiştirdiği takıldığı bir kızdır dedim,bizim çalışanımız olma ihtimali aklımın ucundan geçmedi,çünkü daha önce hiç görmemiştim ve işe yeni başlamış.
Hiçbirşey olmamış gibi devam ettim yemek yedik daha sonra işletmeye gittik. Diğer bir çalışana bir kız ismi sordu abim. Kızın ismi İrem olsun. İrem hanım nerede işe gelmedi mi dedi çalışanda ürünler geldi depoda yerleştirme yapıyor dedi. Abimde ben bir bakayım dedi sırıtarak. Abimle çalışan geldiklerinde 2. Bir şok daha yaşadım,kız meğerse sabahno çıplak fotoğrafları atan kızmış. Tabi benim anımda modum düştü,kızla tanıştık biraz yılışık yılışık benimle sohbet ettikten sonra abimin odasına geçtim,onlarda ürünleri raflara yerleştirmeye başladılar. Abimin odasında kamera sistemi falan var bir yandan da onları izliyorum,kız o kadar yılışık ve samimiyetsiz ki,abime el şakaları falan yapıyor,omzuna beline falan dokunuyor allahım monitörün önünde sinir krizleri geçiriyorum resmen. Daha sonra abimin asistanıyla konuşurken ondan öğreniyorum rezilliklerinin dahasınında olduğunu,olay işletmenin tamamına yayılmış dedikodular almış başını gitmiş,kızı motorla başka ile falan götürmeler,son model arabalarda restorantlara götürmeler,bebek,moda,nişantaşı turları falan.
Kadın tam bir yiyici yani,e abim patron olduğu için kimse birşey demiyor,kadında işini salak abime güvenerek baya bi savsaklıyor,kendini patron zannedip işletmedekilere "orayı süpür,burayı sil,rafları düzenle" gibi şeyler söylüyormuş. Ve ben acayip kin duyuyorum,abim de tam bir salak ki 3-4 ay sonra nişanlanacağını kadına söylememiş,kadında ben kocamla boşanıyorum beni hergün dövüyor demiş işletmedekilere. Bende kadının iş dosyasından kocasının numaralarını almayı düşünüyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor? Söylemem gerekiyor değil mi? Adama ve 2 çocuğa acıyorum ben. Gerçekten hatun başımıza kalacak gibi. O kadar yılışık ki sürekli odaya para istemeye falan geliyor. Bugünde abimin yanında durucam,abim yarın 4 günlüğüne diğer ile babamın yanına gidecek. Şansa bakar mısınız? Bu kadınında ablası doğum yapmış 5 gün izni varmış!?!?!?!? Abimle aynı gün izne çıkacaklar büyük ihtimalle beraber gidip bir yerde tatil yapacaklar. Kız 15-20 günlük çalışan bu arada. Benim bu durumda ne yapmam gerekir?
Cok benzeri benim başıma geldi. Çocuklu fakat boşanmıs ofise sekreter olarak aldıgimiz kizdi. Bizim de aile sirketi. Baska sehirde babamla kardesim duruyordu kiz benim bulundugum sehirde merkez ofiste sekreterdi. Erkek kardesim isi bahane edip surekli ofisi aramaya kizdan guya isle ilgili bir seyler istemeye baslamisti ardindan surekli bulundugumuz sehre gelmeler. Neyse uzun sure anlamadim kek gibi. Ogrendigim zaman uyuyamadim kiz tam para avcisiydi, baska sevgilileri vardi falan. Hicbir sey diyemedim. Fakat nasil biri oldugunu kardesime anlatmaya basladim. Dinlemiyordu tabi. Fakat zamanla yuzunu gordu kuzi tanidi nefret etti hatta. Kiz hakkinda bilgi edin zaten gerek yok evli diyorsun. Daha ne olsun evli bir kadinin bunlari yapmasinin dogru olmadigini, kadinin ahlaksiz oldugunu abini de ilerde aldatacagini falan filan soyle abine. Ben basinin etini yemistim. Uyuyamiyordum, mesaj atiyordum kardesime:)) sen de surekki bu konulari ac, kotu olma, arkadas gibi kardesini isle. O dinlemez gozukse de artik kiza daha dikkatlj bakmaya baslar. Gormedigi yonlerini gorur. Gazan mubarek olsun:)

o ne öyle dizilerdeki gibi. Barış akarsunun bir dizisi vardı, zengin babası parayı kesip dışarı atıyordu. O da gidip Merve Sevinin şoförü oluyordu vs. Abinizi çalışanlara karşı küçük düşürmeden bir çözüm bulmanız gerekiyor. Gerçi olan olmuş. Şirketin başında olduğu sürece kredi kartları olmasa ne olur? Bir şekilde gene alır alacağı parayı. Şirketin başından atarsanız da o zaman tüm aileye karşı çok bilenir. Orta yolu bulmak lazım. Zaten abinizi potansiyel nişanlısına ispiyon edeceksiniz bu ona yeterli ceza olur heralde.
Kartları iptal ettirelim derken daha fazla para yedirmesin diye.
Abim potansiyel salak olduğu için acaba ne yapsakta vazgeçer bilemiyoruz.

Annene durumu olduğu gibi anlatman gerekli. Bu kadın çocuk mocuk diyor, niyeti ne bilmiyorum ama size evlilik dışı torun gelebilir de yani. Söylediğin gibiyse yalan da değil.

Kadin suçluda abiniz hic mi suclu degil kadini surekli suclamissiniz iki kelamda abinize etseydiniz... evli bi bayanla işi ne ?

Cok benzeri benim başıma geldi. Çocuklu fakat boşanmıs ofise sekreter olarak aldıgimiz kizdi. Bizim de aile sirketi. Baska sehirde babamla kardesim duruyordu kiz benim bulundugum sehirde merkez ofiste sekreterdi. Erkek kardesim isi bahane edip surekli ofisi aramaya kizdan guya isle ilgili bir seyler istemeye baslamisti ardindan surekli bulundugumuz sehre gelmeler. Neyse uzun sure anlamadim kek gibi. Ogrendigim zaman uyuyamadim kiz tam para avcisiydi, baska sevgilileri vardi falan. Hicbir sey diyemedim. Fakat nasil biri oldugunu kardesime anlatmaya basladim. Dinlemiyordu tabi. Fakat zamanla yuzunu gordu kuzi tanidi nefret etti hatta. Kiz hakkinda bilgi edin zaten gerek yok evli diyorsun. Daha ne olsun evli bir kadinin bunlari yapmasinin dogru olmadigini, kadinin ahlaksiz oldugunu abini de ilerde aldatacagini falan filan soyle abine. Ben basinin etini yemistim. Uyuyamiyordum, mesaj atiyordum kardesime:)) sen de surekki bu konulari ac, kotu olma, arkadas gibi kardesini isle. O dinlemez gozukse de artik kiza daha dikkatlj bakmaya baslar. Gormedigi yonlerini gorur. Gazan mubarek olsun:)
Bir ara evlenmeyi bile dusunmustu hatta, ben de hamile kalmasindan korkuyordum, babam hastaydi babama soyleyememistim anneme soylemistim pek bir sey yapamamistik erkekler ailelerini ne kadar dinlemez gozukse de etkilenir ailenin ahlaksiz gordugu bir kizi gelin olarak getirmek istemez kizin ne oldugunu surekli soyle

Kadin suçluda abiniz hic mi suclu degil kadini surekli suclamissiniz iki kelamda abinize etseydiniz... evli bi bayanla işi ne ?
Canim kardesine de kiziyordur sucluyordur ama bu isin buyumemesi lazim kurtulmasini istemesi cok normal eminim ki kardesine cok kiziyordur.

Sizde olay nasol bilmiyorum ama hemen hemen çok benzer olaylarımız var.
Abim şirketin başında ve en çok söz sahibi olan kişi,babamdan sonra.
Annem işlesin diyorum ben.
Bana bilenmesin bi de.
Ben şuan anneme anlattım market görüntülerini de gösterdim annem çirkefe bağlayacak büyük ihtimalle :)
İkisine de iyi oldu diyorum ben,annem alıp karşısına konuşsun abimi,şimdi kocasını abimle aldatan,abim kocası olunca da gidip başkasıyla aldatır.
Kadının amacı sizdeki gibi para yiyici bu çok belli yani.

Yaşı 21 kadının
3 yaşında kızı var hamilelikle 4 desek 21-4=17 yaşında evlenmiş kadından eğitim beklemiyorum,evet erkekler işveli cilveli hatuna dayanamıyor. Abimin kız arkadaşı da güzel ama uzaktaz ayakları yere sağlam sağlam basan bir kadın. Abimde gitti bu ezik karakterli kadınla beraber.
Abin sadece şu an eğleniyor onu çeken şey sex tabi ki.nişanlısından vezgeçip bu kadınla olacak değil.evlenecek ama bu kadınl olmaya devam edecek.bu kadın metres ama çok kötü yaptırımlarınız olursa olay inada binerse kadın değerli olur.baban olayı zekice çözsün.abimi diğer işlerin başına göndersin gerekirse bi süre sonra kızı işten çıkarsın.sonra abini evlendirin falan filan.ben herkesten farklı düşünüyorum nişanlıya söyleme bunu

Kartları iptal ettirelim derken daha fazla para yedirmesin diye.
Abim potansiyel salak olduğu için acaba ne yapsakta vazgeçer bilemiyoruz.

Yani canim abin bencede salak.
Insanin sevgilisi varken evli cocuklu kadını niye isterki...
Isve cilve güzellik e bunlar olabilecek seyler bir sürü insanda zaten.
Her gördüğümüze kosarsak ohoooo

Bir ara evlenmeyi bile dusunmustu hatta, ben de hamile kalmasindan korkuyordum, babam hastaydi babama soyleyememistim anneme soylemistim pek bir sey yapamamistik erkekler ailelerini ne kadar dinlemez gozukse de etkilenir ailenin ahlaksiz gordugu bir kizi gelin olarak getirmek istemez kizin ne oldugunu surekli soyle
Annem işleyecek büyük ihtimalle kadının işine de son verecektir.
Bizimde en büyük korkumuz o,ya hamile kalıp abimin balını daha da çok yakarsa diye korkuyoruz,böyle kadınlar aileye gelmemeli.

Yani canim abin bencede salak.
Insanin sevgilisi varken evli cocuklu kadını niye isterki...
Isve cilve güzellik e bunlar olabilecek seyler bir sürü insanda zaten.
Her gördüğümüze kosarsak ohoooo
Yokluktan mı diyprum çünkü sevgilisi şuan burda değil
Sevgilisini de çok seviyordu ne oldu bilemem
Heyecan arıyor sanırım

Abin sadece şu an eğleniyor onu çeken şey sex tabi ki.nişanlısından vezgeçip bu kadınla olacak değil.evlenecek ama bu kadınl olmaya devam edecek.bu kadın metres ama çok kötü yaptırımlarınız olursa olay inada binerse kadın değerli olur.baban olayı zekice çözsün.abimi diğer işlerin başına göndersin gerekirse bi süre sonra kızı işten çıkarsın.sonra abini evlendirin falan filan.ben herkesten farklı düşünüyorum nişanlıya söyleme bunu
Abimin nişanlısı çok dişli bi kadın.
Yani abimi muma çevirdi ama şuan burada değil
Burda olsa böyle şeylere cesaret edemez zaten abim
Ama kıza da yazık bunca yıl emek verdi abim gitti aldattı
Kadında da hata büyük

Sizde olay nasol bilmiyorum ama hemen hemen çok benzer olaylarımız var.
Abim şirketin başında ve en çok söz sahibi olan kişi,babamdan sonra.
Annem işlesin diyorum ben.
Bana bilenmesin bi de.
Ben şuan anneme anlattım market görüntülerini de gösterdim annem çirkefe bağlayacak büyük ihtimalle :)
İkisine de iyi oldu diyorum ben,annem alıp karşısına konuşsun abimi,şimdi kocasını abimle aldatan,abim kocası olunca da gidip başkasıyla aldatır.
Kadının amacı sizdeki gibi para yiyici bu çok belli yani.
Tamamen aynisi babam rahatsizlanmisti tum guc kardesimdeydi yaklasik 4 yil gecti bu olayin ustunden buyuk ihtimal su an kizin etkisi altinda annen islesin onu. Ben ofiste iste oldugum icin cok etkileniyordum ben yuz goz olmustum kardesimle daha cok dusun ki kiz benim kendi is yerimde bana surat yapmaya baslamisti ben hicbir sey kiza demiyordum yalniz sogumaya basladiginda basta doldurup sonra kizi isten cikarttik onu da ben yaptim kardesim ayrilmisti fakat kiz duruyordu hala iste cikarmadi ben artik sinir krizi gecirecektim kizi ben isten cikardim ama uc dort ay cektik.

Back