Aynen ayrıldıktan sonra ya da araları sogudugunda ancak çıkarsınlar çünkü yasaklar engeller aşkı besler bırakın birbirlerini tanısınlarİşten çıkarmak çözüm değil ki. Niyet aynı olduktan sonra dışarıda da daha rahat buluşma ortamı oluşabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ayrıldıktan sonra ya da araları sogudugunda ancak çıkarsınlar çünkü yasaklar engeller aşkı besler bırakın birbirlerini tanısınlarİşten çıkarmak çözüm değil ki. Niyet aynı olduktan sonra dışarıda da daha rahat buluşma ortamı oluşabilir
Orada daha çok cosmaz miAskere mi yollasak :)
hayırlısı, belki sizin için böylesi daha iyi olur ( yani islerin size devredilmesi)O manada anlamamıştım ben,evet haklısınız alışmış kudurmuştan beterdir. Belki yeniden bir metres bulacak ama bu işyerinde de bayansız olmuyor olmaz yani. Anneme izlettim babama söyleyecek belki babam abimi buradan kendi yanına alır ama burası ne olacak bilmiyorum işler bana kalmasın da
Kadın olarak birbirimizi bu konularda savunabiliriz.Kadınlar ne zaman suçlu olacak peki?
Burada kadının biri konu açıyor, kocam beni aldatıyor diye, o can yanmasıyla kadına da saydırıyor;
Genelimiz ne diyoruz? Evli olan kocan. Evet kadının yaptığı da ahlaksızlık ama evlilik bağı olan, sözü olan kocan.. baba olan kocan vs...
Eee? Şimdi tam tersi olmuş.. adam bekar...
Kadın hem evli hem de anne. İkisinin yaptığı ahlaksızlık, ama kadının yaptığı daha büyük bir kabahat degil mi?
Tamam kadına pozitif ayrımcılık da suyunu da çıkarmayalım bir zahmet
Miaelle
Gidin annenle kadının evine akşam saati.
Kapısını çalın. Kocasının yanında bir üç buçuk atsın.
Tehdit edin. Anneniz abinize onunla olduğu takdirde 5 kuruş vermeyeceklerini söylesin. Kadını herkese, ailesine, kocasına, çocuklarına rezil edeceğinizi söyleyin. İşten ayrılsın defolsun gitsin.
Babanıza da durumu anlatın.
O da abinize kadının kocası öğrendi, artık orada duramazsın diyip çıkarsın şirketten.
Parayı pulu da kessin.
Sürünsün bir müddet.
Bakalım kara kaşına kara gözüne kimi bulacak...
Duygularınızı belirtin en cok o işe yarıyor buna da sen aracılık et annen ilk konuşsun sonra abine annenin cok üzüldüğünü tansiyonunun yükseldiğini senin çok etkilendiğini söyle yani hemen işi elinden alacağız deseniz yemez çünkü yapmazsınız dıygu sömürüsü değil bu zaten gercekten cok üzülecek herkes bilsin salak ya bu erkekler ne düzgün kızlar var böylelerinin peşinden gidiyorlarKadın olarak birbirimizi bu konularda savunabiliriz.
Ama her zaman değil.
Benim abimnsütten çıkma ak kaşık küçük prens değil.
Benim abimde de hata var.
Ama kadının teki işe girişinin 5.günü gece 12de patronunu ayağına çağırıyorsa ben o kadında art niyet ararım.
Erkekler bu konuda sığ düşünüyor,demekki aranıyor hakkını vereyim diye düşünüyorlar.
Abimde ötle düşünmüştür eminim.
@turuncupijama önerilerin için teşekkür ederim.
Ama kadın acaba gerçek adres mi beyan etti işe girerken ya da yanlış mı verdi bunu bilemiyoruz.
O yüzden gidipte eli boş dönmemek adına annem akşam abimi evimize çağırdı "yemekteyim,geleceğim." dedi abim.
Annem önünü almak için önce sakin ve mantıklı konuşmayı düşünüyor.
Çünkü abim inat birisi,biz bir inat yapsak kendisi 10 inat yapacak ve ipler gerilecek.
Annemde dediğin gibi yapmayı düşünüyor,dilden anlamıyorsa kötü dille parasını pulunu almaya çalışacaklar.umarım başarılı olurlar. Eşimde sen bu olaylara hiç karışma diyorlar,düğün öncesi rezillik çıkmasını istemiyoruz çünkü.
Buraya konu açıp açmamak adına çok düşündüm.
Kadının ve abimin linç yiyeceğini biliyorum ama yazacağım içimde kalmasın.
Baştan başlıyorum.
Biz bir aile işletmecisiyiz bir şirketimiz var,buna bağlı 4 işletmemiz var,3ü farklı ilde bir tanesi burada.
Babam yanımızda değil başka şehirde 3 işletmenin olduğu yerde,bölge müdürleriyle birlikte orayı idare ediyor.
Abim ise buradaki işletmenin başında.
Abim yurdışından geleli 1 sene oldu,babam hemen ona işletme açtı ona hediye (!) olarak.
Ve işin başına geçti.
Olay ise burda başlıyor.
Bu işletmede çalışan bir kadın var. 21 yaşında,benden 1 yaş büyük.
Evli ve biri 3 yaşında diğeri ise 1 yaşında olan 2 evladı var. Ve kız gerçekten çok güzel.
Neyse dün hastaneye gittiğimde dönüşte abim gel bugün bende kal,birlikte yemek yeriz sende işyerine gelip işleri görürsün dedi,bende tamam dedim. Hastaneden dönüşte abime gittim ben yemeği hazırlarken abim duşa girdi,o sırada telefonuna ard arda mesajlar gelmeye başladı,bi bayan whatsapptan abime ard arda fotoğraflar atmış. Bayanı da şirket şubesinin ismiyle kaydetmiş atıyorum ( xxx şirket istanbul bölüm 1) gibi sonunda da adı soyadını yazmış. Herhalde işle ilgili dedim ve girdim,girmemle çıkmam bir oldu. Kadın yatakta yatıyor önünde çerez kasesi ve iç çamaşırlı çıplak bacaklarının ojeli tırnaklarının fotoğrafını çekmiş altına da cinsel içerikli bir mesaj yazmış. Benim aklıma o an abim kız arkadaşı anlamasın diye ismini değiştirdiği takıldığı bir kızdır dedim,bizim çalışanımız olma ihtimali aklımın ucundan geçmedi,çünkü daha önce hiç görmemiştim ve işe yeni başlamış.
Hiçbirşey olmamış gibi devam ettim yemek yedik daha sonra işletmeye gittik. Diğer bir çalışana bir kız ismi sordu abim. Kızın ismi İrem olsun. İrem hanım nerede işe gelmedi mi dedi çalışanda ürünler geldi depoda yerleştirme yapıyor dedi. Abimde ben bir bakayım dedi sırıtarak. Abimle çalışan geldiklerinde 2. Bir şok daha yaşadım,kız meğerse sabahno çıplak fotoğrafları atan kızmış. Tabi benim anımda modum düştü,kızla tanıştık biraz yılışık yılışık benimle sohbet ettikten sonra abimin odasına geçtim,onlarda ürünleri raflara yerleştirmeye başladılar. Abimin odasında kamera sistemi falan var bir yandan da onları izliyorum,kız o kadar yılışık ve samimiyetsiz ki,abime el şakaları falan yapıyor,omzuna beline falan dokunuyor allahım monitörün önünde sinir krizleri geçiriyorum resmen. Daha sonra abimin asistanıyla konuşurken ondan öğreniyorum rezilliklerinin dahasınında olduğunu,olay işletmenin tamamına yayılmış dedikodular almış başını gitmiş,kızı motorla başka ile falan götürmeler,son model arabalarda restorantlara götürmeler,bebek,moda,nişantaşı turları falan.
Kadın tam bir yiyici yani,e abim patron olduğu için kimse birşey demiyor,kadında işini salak abime güvenerek baya bi savsaklıyor,kendini patron zannedip işletmedekilere "orayı süpür,burayı sil,rafları düzenle" gibi şeyler söylüyormuş. Ve ben acayip kin duyuyorum,abim de tam bir salak ki 3-4 ay sonra nişanlanacağını kadına söylememiş,kadında ben kocamla boşanıyorum beni hergün dövüyor demiş işletmedekilere. Bende kadının iş dosyasından kocasının numaralarını almayı düşünüyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor? Söylemem gerekiyor değil mi? Adama ve 2 çocuğa acıyorum ben. Gerçekten hatun başımıza kalacak gibi. O kadar yılışık ki sürekli odaya para istemeye falan geliyor. Bugünde abimin yanında durucam,abim yarın 4 günlüğüne diğer ile babamın yanına gidecek. Şansa bakar mısınız? Bu kadınında ablası doğum yapmış 5 gün izni varmış!?!?!?!? Abimle aynı gün izne çıkacaklar büyük ihtimalle beraber gidip bir yerde tatil yapacaklar. Kız 15-20 günlük çalışan bu arada. Benim bu durumda ne yapmam gerekir?
Savunan yok bence ama abisinin de onun kadar suçlu olduğunu söylüyorlar sanki.burda bile şöyle pislik bir kadın savulunuyor şaka gibi
-genç gold diggerlar rahatsız-
Ama orda abim benim suçsuz abim canım abim diye yazdığımı da hatırlamıyorum
Yazdıysam lütfen alıntılayıp gösterin abimi savunduğumu.
Tabiki kadına saydırıcam,abimin sevgili bağı var kadının ise çocuk aile bağı var,hangisi daha ahlaksızca işlere kalkışmış?
Annem geliyor gelince izleteceğim görüntüleri abim muhtemelen inkar edecek
Savunan yok bence ama abisinin de onun kadar suçlu olduğunu söylüyorlar sanki.