Abim ve evlilik dışı ilişkisi

Kadin suçluda abiniz hic mi suclu degil kadini surekli suclamissiniz iki kelamda abinize etseydiniz... evli bi bayanla işi ne ?
Abim suçsuz dedim mi ben? Öyle bişey yazdıysam alıntılar mısınız lütfen?

Annene durumu olduğu gibi anlatman gerekli. Bu kadın çocuk mocuk diyor, niyeti ne bilmiyorum ama size evlilik dışı torun gelebilir de yani. Söylediğin gibiyse yalan da değil.
Annemin haberi var o babama söyleyecek ama babam çok fevri bir insan. Ne olacak bilemiyorum. Eşimde sen karışma diyor.

Tamamen aynisi babam rahatsizlanmisti tum guc kardesimdeydi yaklasik 4 yil gecti bu olayin ustunden buyuk ihtimal su an kizin etkisi altinda annen islesin onu. Ben ofiste iste oldugum icin cok etkileniyordum ben yuz goz olmustum kardesimle daha cok dusun ki kiz benim kendi is yerimde bana surat yapmaya baslamisti ben hicbir sey kiza demiyordum yalniz sogumaya basladiginda basta doldurup sonra kizi isten cikarttik onu da ben yaptim kardesim ayrilmisti fakat kiz duruyordu hala iste cikarmadi ben artik sinir krizi gecirecektim kizi ben isten cikardim ama uc dort ay cektik.
Aynen öyle bu kızlar çok yapışkan oluyorlar ama gelde benim abime anlat şuan bieşy söylesek sen nerden biliyosun onlar boşanıyor diye başımızın etini yiyecek babamda bişey diyemeyecek babamın luan kendi işi başından aşkın o yüzden burayla evimizle abimle ilgilenemiyor ne yazıkki

Annem işleyecek büyük ihtimalle kadının işine de son verecektir.
Bizimde en büyük korkumuz o,ya hamile kalıp abimin balını daha da çok yakarsa diye korkuyoruz,böyle kadınlar aileye gelmemeli.
Iste sans artik hamile kalmaz insallah gecen gun hatta eski telefonumu buldum actim kardesime yazdigim mesajlar yazik ne uzulmusum o da hic beni takmamis kiza bir sey demeyeyim diye idare etmis beni yani erkekler de az degil ama yapacak bir sey yok

Yokluktan mı diyprum çünkü sevgilisi şuan burda değil
Sevgilisini de çok seviyordu ne oldu bilemem
Heyecan arıyor sanırım

Olabilir.
Birde 32 yasinda, insan biraz aklini kullanir ama.
Ya digerine de kiziyorum ama 21 yasinda.
Muhtemelen abinin durumu ,ilgi görmesi hoşuna gtti.
Ama 32 yasinda adam ne biliyim evli kadinla ne isin olur ya

Iste sans artik hamile kalmaz insallah gecen gun hatta eski telefonumu buldum actim kardesime yazdigim mesajlar yazik ne uzulmusum o da hic beni takmamis kiza bir sey demeyeyim diye idare etmis beni yani erkekler de az degil ama yapacak bir sey yok
Yani ama sonuçta bütün şirketin geleceği kardeşimizin abimizin elindeyse vazgeçirmek zorundayız,ailemizin kurduğu şirketi elin çirkefine Yediricez

Son düzenleme:
Olabilir.
Birde 32 yasinda, insan biraz aklini kullanir ama.
Ya digerine de kiziyorum ama 21 yasinda.
Muhtemelen abinin durumu ,ilgi görmesi hoşuna gtti.
Ama 32 yasinda adam ne biliyim evli kadinla ne isin olur ya
Abimdeki genişlik konya ovası.
Kadın her akşam kocasının altında yatıyor abimde aileye gelin diye getiriyor.

Aynen öyle bu kızlar çok yapışkan oluyorlar ama gelde benim abime anlat şuan bieşy söylesek sen nerden biliyosun onlar boşanıyor diye başımızın etini yiyecek babamda bişey diyemeyecek babamın luan kendi işi başından aşkın o yüzden burayla evimizle abimle ilgilenemiyor ne yazıkki
Valla bu olayin olmasi mi kotu abinin o kizla olmasi mi bence senin bildigini bilirse bilsin bence abine mesaj at abi cok uzuluyorum geceleri uyuyamiyorum olayi ogrendim lutfen bu isten vazgec diye bi baslangic yap surekli yaz:) iste de yazik babam duysa kalp krizi gecirir, annem fena olur aile faciasi mi yasatacaksin o kadin esini dusunmuyor evlatlarini seni mi dusunecek boyle baslangic yapabilirsin ask gercekleri yok eder abin su an bir iluzyonu yasiyor gercekleri sen goster

Valla bu olayin olmasi mi kotu abinin o kizla olmasi mi bence senin bildigini bilirse bilsin bence abine mesaj at abi cok uzuluyorum geceleri uyuyamiyorum olayi ogrendim lutfen bu isten vazgec diye bi baslangic yap surekli yaz:) iste de yazik babam duysa kalp krizi gecirir, annem fena olur aile faciasi mi yasatacaksin o kadin esini dusunmuyor evlatlarini seni mi dusunecek boyle baslangic yapabilirsin ask gercekleri yok eder abin su an bir iluzyonu yasiyor gercekleri sen goster
Sinirden gülüyorum ya :)
Abim sevdiğini mi sanıyoe zavallım o kız onu değil parasını seviyordur.
Birde abimin köpeği var küçük
Shirterrier cinsi.
Kız kucağına alıyo öpüyo falan,dedim hayırdır gece koynunda yatırıyorsun sanırım :)
Bozuldu orda bi :) abim de onun yanında bana kızdı kelimelerine dikkat et diye.
Allahım çıldırıyorum :)

Ben oyle yazdim hakkaten de gercegi oydu agladigimi, uyuyamadigimi olayi duyduktan sonra gozume uyku girmedigini yazdim. Ailemin cok uzulecegini yazdim cok kizamadi cunku hem suclu hem de bizi uzdugunu anladi

Ya bu konu ne pis yere gidiyor ya? Nasıl o.... dersiniz kadına? Siz önce abinizden alın o şirketi yoksa yiyen o.... çok olur! Pes!
Seni ilgilendirmez. Lütfen yorum yapma. Her zaman kendini haklı göstermeye çalışıyorsun,benim yorumlarıma cevap vermiyorsun ama konulara yazdığımı mı takip ediyorsun?

Sinirden gülüyorum ya :)
Abim sevdiğini mi sanıyoe zavallım o kız onu değil parasını seviyordur.
Birde abimin köpeği var küçük
Shirterrier cinsi.
Kız kucağına alıyo öpüyo falan,dedim hayırdır gece koynunda yatırıyorsun sanırım :)
Bozuldu orda bi :) abim de onun yanında bana kızdı kelimelerine dikkat et diye.
Allahım çıldırıyorum :)
Beni az yuz bulsa ofisten kovacakti canim:)

Ya bu konu ne pis yere gidiyor ya? Nasıl o.... dersiniz kadına? Siz önce abinizden alın o şirketi yoksa yiyen o.... çok olur! Pes!
2 çocuğu var.
1i 1 yaşında diğeri 3.
İşe girişinin 5.günü patronunu evinden çağırıyoe gece 12'de?
O kelime az kalır bence annem şuan dünyayı döşüyor kıza yanımda.
Zengin diye adama yapışmasaymış biz napalım.

Beni az yuz bulsa ofisten kovacakti canim:)
Bizimki beni daha yeni yeni tanıyo :)
İlk kez gördüm onu burada. :)
Benim karışmaya çok hakkım olmadığı için susuyorum sadece :)
Ama abimin savunduğu çok belli.
Annemde bir döşedi kıza görsen :)

Seni ilgilendirmez. Lütfen yorum yapma. Her zaman kendini haklı göstermeye çalışıyorsun,benim yorumlarıma cevap vermiyorsun ama konulara yazdığımı mı takip ediyorsun?

2 çocuğu var.
1i 1 yaşında diğeri 3.
İşe girişinin 5.günü patronunu evinden çağırıyoe gece 12'de?
O kelime az kalır bence annem şuan dünyayı döşüyor kıza yanımda.
Zengin diye adama yapışmasaymış biz napalım.
Anneciğin kıza küfür edeceğine önce biricik oğlucuğuna edep verseydi de bu işlere girmeselerdi ailecek! İnşallah kadın hamiledir de nur topu gibi bi torunu olur elin o.....dan !
Ayrıca istediğim yere istediğim kişiye de cevap veririm, yazarım.

Bizimki beni daha yeni yeni tanıyo :)
İlk kez gördüm onu burada. :)
Benim karışmaya çok hakkım olmadığı için susuyorum sadece :)
Ama abimin savunduğu çok belli.
Annemde bir döşedi kıza görsen :)
Iyi yapmis annen arada da sussun ama iyice kadina siginmasin ara ara gercekleri yuzune soyleyin vazgecer o. Heves.

Anneciğin kıza küfür edeceğine önce biricik oğlucuğuna edep verseydi de bu işlere girmeselerdi ailecek! İnşallah kadın hamiledir de nur topu gibi bi torunu olur elin o.....dan !
Ahahah ahklısın canım,biz zaten abimizi savunmuyoruz annemde oğulcuğunu savunmuyor merak etme.
Gerekende yapılacak/yapılıyordur hatta :)
Ne biçim beddualar ediyorsun,döner dolaşır sana gelir.
Umarım sende böyle bir duruma düşersin de görürüz seni. İyi günler.

Kiz ne yapsaydı, etkilenmis buyuk konusmayin. Basiniza gelmemis.

Ahahah ahklısın canım,biz zaten abimizi savunmuyoruz annemde oğulcuğunu savunmuyor merak etme.
Gerekende yapılacak/yapılıyordur hatta :)
Ne biçim beddualar ediyorsun,döner dolaşır sana gelir.
Umarım sende böyle bir duruma düşersin de görürüz seni. İyi günler.
Beddua etmiyorum olacakları söylüyorum. Hadi izleyelim bakalım ;)

Back