- 9 Temmuz 2021
- 2.948
- 5.522
- 28
- Konu Sahibi hemifrithemperi
Kesinlikle bu onerilere uy konu sahibi ,ay ben muhattap olmayayim ay ben kotu olmayayim olmaz .bak cok guzel yazmis .onlar konustukca ailen karsi ciksa bile zamanla islenecektir birilerinin aksini dile getirmesi ve abini yonlendirmesi lazim .o asalak kv asalak oldugunu hem yuzune hem abinize dile getirin .evinizede gelmesin .siz abiniz ve gelinle zaman zmaan bas bas azaman gecirin .yazar cok guzel yazmis ellerine saglik.Bu dediklerim adice gelebilir. Ama öyle saça böyle tarak.
1.Abinizi karşınıza alıp onun için uzuldugunuzu evde 1 adet asalak besledigini giderek onun gibi davrandığıni söyleyeceksiniz. Sürekli abinizi bu kadın hakkında doldurun. Hiç parası yok mu? Niye çalışıp destek olmuyor? O anne de bizimki ne?
2. Bu kadını eve alamayacaksınız. Velev ki aileniz aldı. Siz muhattap olmayacaksınız. Ha kacamadiniz o ortamdan iletisim dilini degistirin. Ortami domine edenin o olmasina izin vermeyin. Hatta siz o birsey demeden neden yıllarca başkasının sırtından geçirdiniz? Şimdi de abime yapistınız, utanın deyin. Ne zaman diger cocuklariniza gideceksiniz diyeceksiniz. Zaten gurursuz. Siz fazla yuz vermissiniz. Abinize sürekli ona acıdığınızi sizin ve annenizin o kadın totosunu yaya yaya yaşadığı hayatın sponsoru olmadığınızı söyleyeceksiniz.
Yapamam demeyin. Burada hepimiz neleri yapmak, nelere dönüşmek zorunda kaldık. Bakin benim kv, esimin ablasi azcık iyi davranın laf sokmaya, kaprise başlardı. Görüştüğümüz son dönemler ipler bendeydi. Ondan anlıyorlar bunlar. Aşağılık kompleksi olan ucuz insanlar. Terbiyesini vereceksin.