Abim evlenmemi istemiyor

pembekuvars30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
1.616
851
Abime evleneceğimi sevgilimin mobilya ustası olduğunu ve işinde gücünde bir adam olduğunu söyledim ve abim istemiyor,garanti işi yok,arabası yok diyor onu nasıl ikna edebilirim
Babam yok vefat etti,abim babam gibi görüyor kendisini

Kız evi naz evi hesabı yapıyordur Belkide sevgilinizle tanıştırın gerçekten iyi biriyse abinizde sever zaten. İşe gelirsek evet maalesef ekonomik güç bu devirde çok önemli. Toz pembe değil hiç bir şey.

Ben abinin kötülüğünü istediğini düşünmüyorum, şuan ki şartlar altında evlilik çok zor ve eğer sabit bir işi yoksa çok zorlanırsınız. Araba bişey olmaz ilerde beraber de alırsınız iki kişi el ele verip neler yapmaz ki bende eşimle evlenirken hiç bişeyimiz yoktu 2 yıl önce araba aldık 6 senelik evliyiz :) herşey zamanla olur önemli olan seni üzmemesi sana sadık kalması , ama iş başka bak bi erkeğin hiç bir şeyi olmasa bile iyi bir işi en azından sabit bir işi olmalı eli ekmek tutacak yani zengin maaşından felan bahsetmiyorum bu arada standart yaşam geçirebilmeniz önemli. Sende kadın olarak ayakların üstünde durman çok önemli tek maaşla da ev geçinilmiyo işi bırakmak zorunda kaldım sağlık sorunlarından dolayı ama gel gör ki finansal olarak berbat yani o yüzden hep ayağınız sağlam basmak zorunda bide kira da oturacaksanız daha çok çaba sarf etmeniz gerekir.

Esnaf, dükkan sahibi olmak zor iş hele ortakları varsa. Sigortalar tam ödenmez. Akrabalarla ortak diye gelen para tam bölünmez, birinin borcu olur ona daha çok verilir. İki kuzen değil üstelik, kuzenleriyle ortak.

Şuan istanbul'da kaç kişi mobilyayı siparişle satın alıyordur, tartışılır. Adamın işi bursa'da olsa, büyük firma olsa şöyle 30-40 yıllık, siparişleri düzeni oturmuş olurdu. Ama bu durum sıkıntı.

Abin haksız gelmedi bana.

İşinde baya iyi dükkan açmayı istiyor evi var

Çalışkan olup olmamasına bağlı. Kuzenleri ile çalışıyor derken nasıl mesela? Ortak mı işçi gibi mi?

Maaşımı kendime harcayacağım söyledim baştan bunu biliyor kabul ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…