• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aaynı durumu yaşayan bayan arkadaşlar bakabilir mi? (nişanlı ve para konusu)

şaka mı bu

tek kuruşumu bile paylaşırım asma bu kişi ile asla

adam şimdiden açık açık senden geçinirim diyor

ne demek hem arabayı kullan hem benzini sana doldurt

hem ye iç hem öde de

olmaz yaş bu iş

bir de neden size araba alınacak ki sizin zaten var arabanız

bana bunu dese zaten benim arabam var sen kullanıyorsun ya derim

yazıklar olsun öyle zoruma gidiyor ki arabayı alması ve tepe tepe kullanması.ben annemlere vermedim onalrın ihtiyacı olduğu halde.
yazık günah aileye yapılmayan şeyler elin adamlarına yapılıyor lütfen azıcık özgüvenli ol ve arabanı hemen yarın geri al

canım para yedirmiş derken onun ağzıyla konuştum ok paramı yedi diyor.boşandıktan sonra ok nafaka tazminat ödemiş.onu diyorum.
ha şöyle de bişey var mesela evlenince senin maaşla kredi çeker araba alırız lüks araba diyor.e aldık diyelim hadi boşandık o arabanında mı yarısı onun olacak?

nafaka ve tazminat ödemiş olması - pek iyi şeylere delalet etmez
1-kusurluydu belki? eşini dövdü, aldattı vs. bilemiyorum yoksa neden tazminat ödesin? kadın durup dururken tazminat almaz ki?
2- nafaka olayı, çocukları zaten adamın annesinde çocuklara iştirak nafakası vermiyor bu durumda. o zaman kadına fakirlik nafakası veriyor sanırım. eşi çalışmıyordu belki. o yüzden şimdi maaşlı hanım arıyor olabilir.
3- veya hakketen kadın şirretti (para yedirdim olarak anlatılacak kadar şirretti) e o zaman da adam saf mıymış salak mıymış 2 çocuk yapana kadar bilememiş mi derim valla. senden bozuk paralara kadar istemeyi biliyor...

"senin maaşla kredi çeker araba alırız lüks araba diyor.e aldık diyelim hadi boşandık o arabanında mı yarısı onun olacak:"

çekişmeli boşanırsanız tam olarak neler olur onu bir hakim bilir ama yasal olarak evet, ne alındıysa yarı yarıya.

şaka mı bu

tek kuruşumu bile paylaşırım asma bu kişi ile asla

adam şimdiden açık açık senden geçinirim diyor

ne demek hem arabayı kullan hem benzini sana doldurt

hem ye iç hem öde de

olmaz yaş bu iş

bir de neden size araba alınacak ki sizin zaten var arabanız

bana bunu dese zaten benim arabam var sen kullanıyorsun ya derim
arabam ok eski ve sıkıntılı bir model canım o yüzden öyle dedi,

yazık günah aileye yapılmayan şeyler elin adamlarına yapılıyor lütfen azıcık özgüvenli ol ve arabanı hemen yarın geri al
ah güzel kardeşim iyi niyetle verdim ama benzinini o doldurtmalı değil mi? ve ayrıca bana söylemeli onun düşlünmesi gerek diye düşünüyorum :( ahh ahh ben çok özgüvensiz bir insanım ve kullanılmaya müsaitim ama iyice gıcık oldum ona :(

bence arkanıza bile bakmadan kacin.ben hesabın sürekli bir kişiye yıkılmasına karsıyım ama sizin arabanızı kullanıcak siz yakıt alıcaksınız sigara icecek sizden para isteyecek....bu gercekten ayıp. birde iki çocogu var diyorsunuz bu adam cocuklarına para gonderecek belki eşine nafaka yani evlilikte sizin paranız daha cok kullanılacak gibi.birde evlenince sizin maasinizla kredi çekecek sizin maas krediye adamdan harclık mı isteyeceksiniz.ustelik evlilikte edinilen mallar ortak yani evet adamın cocukları pay sahibi olacak ortak olarak edindiklerinizden.bence dertsiz basiniza dert almayın asik da degilim diyorsanız hele.

İnanılır gibi değil sen hala bu adamla nasıl beraber olursun ? İnsana en büyük kötülüğü kendisi yaparmış ne kadar da doğru
Memursun, araban var
Sen bu işe o adam için mi girdin arabayı o binsin diye mi aldın ?
Aklım almıyor gerçekten

bence arkanıza bile bakmadan kacin.ben hesabın sürekli bir kişiye yıkılmasına karsıyım ama sizin arabanızı kullanıcak siz yakıt alıcaksınız sigara icecek sizden para isteyecek....bu gercekten ayıp. birde iki çocogu var diyorsunuz bu adam cocuklarına para gonderecek belki eşine nafaka yani evlilikte sizin paranız daha cok kullanılacak gibi.birde evlenince sizin maasinizla kredi çekecek sizin maas krediye adamdan harclık mı isteyeceksiniz.ustelik evlilikte edinilen mallar ortak yani evet adamın cocukları pay sahibi olacak ortak olarak edindiklerinizden.bence dertsiz basiniza dert almayın asik da degilim diyorsanız hele.
:( off bu işe hi başlamamalıydım en kısa zamanda halledip işin içinden sıyrılacağım ama.ALLAH ımın izniyle.

Benim nisanlim issiz kaldigi bi ara masadan kalktiginde kahvaltiyi odeyim dedim. Cok bozuldu. Bir daha yapma boyle dedi. Tabi arada odersin icinden geldigi icin ama senden istemesi ve beklemesi hic normal degil.

İnanılır gibi değil sen hala bu adamla nasıl beraber olursun ? İnsana en büyük kötülüğü kendisi yaparmış ne kadar da doğru
Memursun, araban var
Sen bu işe o adam için mi girdin arabayı o binsin diye mi aldın ?
Aklım almıyor gerçekten
canım şöyle.beniyilik yapıyorum ama karşımdaki bunu enayilik olarak algılıyor sanırım :( kendiliğinden düşünmesi lazım diye düşünüyorum getirip arabayı vermesi.benzinini bana doldurtmaması lazım 4 gün içinde 100 tl benzin parası ödedim :(

Back