aaynı durumu yaşayan bayan arkadaşlar bakabilir mi? (nişanlı ve para konusu)

Ayril demek hic istemedigim birsey ama yazdiginin yarisini okudum ve ayril demem icin yarisini okumam bile yetti.
Ne diye onun kahrini cekeceksin ki? Evlendikten sonrasini dusunemiyorum bile...

hayatina giren bütün kadinlarin hincini sizden cikarmasina izin vermeyeceksiniz degil mi?
lütfen vermeyin.
evlenip ayrılmış bir kadın olarak en ufak bir soru işareti gördüğünuz zaman bırakıp gitmeniz lazim. Yapilan kotu bir evliligin sonuclarinin nereye varacagini egri cetvelden dogru cizgi cikmayacagini biliyorsunuz değil mi artık?
yapmayin kendinize bu kötülüğü.

aynen öyle yapıyor canım benim salaklığım.aptallığıma doymayayım.ama insan iyi niyetli diye karşıdakinin ille de böyle mi davranması gerekiyor?

canım çok teşekkür ederim yorumun için.
tespitim doğru mu sence? sence de geçmişin hıncını benden çıkarmaya çalışmıyor mu?

Adamı sevmiyorsunuz ve adamin sizi sömürdügünü düşünüyorsunuz eee neden birliktesiniz hala? Üstelik ikinci evliliğiniz olacak tecrübesiz de değilsiniz lütfen hayata bir kere geliyoruz hiç bir şeye mecbur değilsiniz sizin hayatınız sizin tercihleriniz istemiyorsanız bırakın

canım çok teşekkür ederim yorumun için.
tespitim doğru mu sence? sence de geçmişin hıncını benden çıkarmaya çalışmıyor mu?
ben teşekkür ederim belli ki çok tatlı bir hanimsiniz. daha oncekiler dis gecirebilecegi insanlar degilmis, kafasinda cefa çektim simdi de sefa sureyim diye düşünüyordur. çok bariz geldi bana hareketlerinden bu düşüncesi. size sevecen merhametli koruyucu bir insan lazim. boşverin yolunuza bakin. herkes biz gibi değil. bunu kabul etmekte zorlanıyoruz. bunu kabul edebilsek neden sevgimizin iyi niyetimizin karşılığını alamadigimizi da anlamis olucaz. Allah yardimciniz olsun icinizden gele gele bol bol dua edin hayırlısı için.

Neden bu adamla hala nişanlısın? Ayrilmak icin milyon sebep var, onu anladik da kalman icin de bir sebebin var mi onu merak ettim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…