aaynı durumu yaşayan bayan arkadaşlar bakabilir mi? (nişanlı ve para konusu)

Sizin gibi arkadaşı olan art niyetli bir hemcinsiniz, konu komşunuz bile bırakmaz sizi. Gereksiz iyi niyetlisiniz. Tavrınız net olsun. Kimsenin kahrını çekmeyin. Dert sahibi olurda hastalıklarla uğraşırsınız. Adam da hayat bana gūzel der geçer. Valla arkadaşım olsan omuzlarından sarsar ikide tokat akşederdim kendine getirmek için. Lütfen size bunları yazan insanları dinleyin.

Sevmediğin biri için bukadar fedakarlık niye?
Yaşınız benden çok çok büyük tecrübeniz dw var haddim değil ama yanlış bi ilişki
Yalnız kalmamak adına kendinizi kullandırtmayın
Adam da sizi sevmiyor belli ki
Siz sevmediğiniz adama iyilik yapıyosunuz o size kötülük yapıyo sevmesini geçtim banka muamelesi yapıyo tercih sizin

Bunu sorup danisman bile zaman kaybi bence bir an once vurun tekmeyi ondaki kin falan degil belliki sizin paranizi yiyo.zaten sevmiyorsunuz da neyi bekliyrsnz ki
canım eski eşine çok nafaka tazminat ödemiş acısını benden çıkarıyor gibi .bir de yüzsüzce cüzdanımdaki bozuk paraları istiyor ver diyor.sigara alacam.hepsini verdin mi diyor

QUOTE="herseyduzelirmi, post: 47735154, member: 242889"]Evlenmek zorunda misiniz?[/QUOTE]
kesinlikle değilim ve zaten asla o adamla evlenmicem ama adımı çıkarmış oldum nişandan ayrıldı diye neyse sağlık olsun.

Henüz ayrılmadıysanız geçen her dk aleyhinize işliyor. Lütfen geldiğinde arabanızı alın ve anahtarı aldığınız gibi yüzüğünüzü bırakın. Sizin zaten kötü bir tecrübeniz olmuş. Şimdi yoğurdu ufleyerek yemeniz gerekirken bile bile lades diyeceksiniz. Hemcinsimin bu halde olmasına cidden yüreğim yandı.

İnşallah çok mutlu olacağınız biri karşınıza çıkar.

ALLAH razı olsun canım.inşallah iyi biriyle karşılaşırım.yaşım da geçiyor daha öncesinden de boşandım ooff.hayatım parça parça buna şükür.

ALLAH razı olsun canım.inşallah iyi biriyle karşılaşırım.yaşım da geçiyor daha öncesinden de boşandım ooff.hayatım parça parça buna şükür.
Aile yapinizi bilmiyorum ama illa biriyle evlenmek zorunda degilsiniz. Tabiki insan hayatinda ask ister ilgi alaka ister ama kendinize zaman verin. Insanlarin ne dusundugunu de onemsemeyin nisan da atabilirsiniz 10 kere evlenip bosanabilirsiniz de. Hersey insanlar icin

çok doğru söylüyorsun ister 10 kez boşanırım kimseyi alakadar etmez ama sanırım çevre baskısı ve dedikodu olacak düşüncesi beni üzüyor ama yine de bu adamla evlenmeye niyetli değilim

Boşanmak bir kusur değil yaşınızın geçiyor olması bir kusur değil her yaşın güzelliği vardır ama evlenmek için evlenilirseniz hep böyle sıkıntılarla karşılaşırsınız erkek sorumluluklarını bilmeli ve onun sorumluluğunu almamanız lazım bu tip erkeklerden uzak durmalısınız. İlk önce kendinizle Bi Barış'ın hayatla Barış'ın eminim çok güzel özellikleriniz vardır. Bunların farkına varın ve farkındalıkla adım atın acele edip kompleks yaparsanız bu tür insanların hatalarını görmezden gelirsiniz yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın lütfen...

çok doğru söylüyorsun ister 10 kez boşanırım kimseyi alakadar etmez ama sanırım çevre baskısı ve dedikodu olacak düşüncesi beni üzüyor ama yine de bu adamla evlenmeye niyetli değilim
evlenme degmez umudunu kaybetme arabani ve parani seviyor ne mide bulandirici di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…