- 14 Haziran 2016
- 161
- 454
- 18
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Yarin suraya gidicem isim bitince sana birakirim aksam arabayi dersin. Sonra arabayi degil adami birakirsinişte nasıl geri isticem arabayıben para pul konularında çok çekingen davranırım.
aynen canım ya hepsini ver dedi cüzdanıma bakarakEee yuhn yani.
Bide utanmadan hepsini ver demis
Istemsizce guldum kusura bakma.
Hala ayrilmiyosan sendede bi gariplik var galiba
hahaahah ALLAH DA seni güldürsün e miYarin suraya gidicem isim bitince sana birakirim aksam arabayi dersin. Sonra arabayi degil adami birakirsin
aynen aynen aynen var mıdır benim benzerimArabanı da isteyemezsin şimdi sen
yazık günah aileye yapılmayan şeyler elin adamlarına yapılıyor lütfen azıcık özgüvenli ol ve arabanı hemen yarın geri alyazıklar olsun öyle zoruma gidiyor ki arabayı alması ve tepe tepe kullanması.ben annemlere vermedim onalrın ihtiyacı olduğu halde.
canım para yedirmiş derken onun ağzıyla konuştum ok paramı yedi diyor.boşandıktan sonra ok nafaka tazminat ödemiş.onu diyorum.
ha şöyle de bişey var mesela evlenince senin maaşla kredi çeker araba alırız lüks araba diyor.e aldık diyelim hadi boşandık o arabanında mı yarısı onun olacak?
arabam ok eski ve sıkıntılı bir model canım o yüzden öyle dedi,şaka mı bu
tek kuruşumu bile paylaşırım asma bu kişi ile asla
adam şimdiden açık açık senden geçinirim diyor
ne demek hem arabayı kullan hem benzini sana doldurt
hem ye iç hem öde de
olmaz yaş bu iş
bir de neden size araba alınacak ki sizin zaten var arabanız
bana bunu dese zaten benim arabam var sen kullanıyorsun ya derim
ah güzel kardeşim iyi niyetle verdim ama benzinini o doldurtmalı değil mi? ve ayrıca bana söylemeli onun düşlünmesi gerek diye düşünüyorumyazık günah aileye yapılmayan şeyler elin adamlarına yapılıyor lütfen azıcık özgüvenli ol ve arabanı hemen yarın geri al
arabam ok eski ve sıkıntılı bir model canım o yüzden öyle dedi,
şöyle dedi evlenince senin arabayı satırız ki değeri 8 bin ediyor en fazla.senin maaşının tamamına kredi çeker sana araba alırız dedi.ama ben bunu satmayıp yenisini alacaksınız buna da o binecek anladım
yanlış anladı isem pardon
bence arkanıza bile bakmadan kacin.ben hesabın sürekli bir kişiye yıkılmasına karsıyım ama sizin arabanızı kullanıcak siz yakıt alıcaksınız sigara icecek sizden para isteyecek....bu gercekten ayıp. birde iki çocogu var diyorsunuz bu adam cocuklarına para gonderecek belki eşine nafaka yani evlilikte sizin paranız daha cok kullanılacak gibi.birde evlenince sizin maasinizla kredi çekecek sizin maas krediye adamdan harclık mı isteyeceksiniz.ustelik evlilikte edinilen mallar ortak yani evet adamın cocukları pay sahibi olacak ortak olarak edindiklerinizden.bence dertsiz basiniza dert almayın asik da degilim diyorsanız hele.
canım şöyle.beniyilik yapıyorum ama karşımdaki bunu enayilik olarak algılıyor sanırımİnanılır gibi değil sen hala bu adamla nasıl beraber olursun ? İnsana en büyük kötülüğü kendisi yaparmış ne kadar da doğru
Memursun, araban var
Sen bu işe o adam için mi girdin arabayı o binsin diye mi aldın ?
Aklım almıyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?