• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A101 ürünleri hakkında..

Vakumlanmış Ambalaj İçersinde Üçgen Yufkalar Var..
Yağ Çekmiyorlar Kızartırken..
Her Ay Market Alışverişine Çıktığımda Sırf Bu Yufkalardan Almak İçin A101'e Uğrarım..
Sarar Difrize Atarım..
Deneyin, Mutlaka Memnun Kalacaksınız.. :34:

Unutmadan, Paketi Açınca 1 Saat Kadar Bekletin ki, Yufkalar Birbirinden Ayrılsın..
Aksi Halde Yırtılır !!
:31:

Afiyet Olsun..:56:

Seramik kupalardan, neutrogenanın yoğun bakım kreminden,kitaplardan da ''Aşkın Şehidi'' ni kesin almak istiyorum...
Seramik çerezlikleri beğenirsem ve canlı çiçekler de eğer resimde göründükleri kadar güzelse onlardan da almak niyetindeyim...

bugün a101 den tepsi ve çay tabağı aldım aynı desende aypmışlar
çok hoştu
ama şu kupalardan kalmamıştı malesef :(

bende kalpli mumları beğenmedim internettte baktığımdan çok küçüktü almadım

ama kupa ve kitaplardan aldımm çok güzel

kREM aldım..
3 tane kupalardan aldım.
Aşkın Şehidi isimli kitabı aldım.
Çiçekler nette göründüğü gibi değildi ondan almadım ben de...

$2f10751f-db2b-48db-9092-d27edd04927e.webp

işte bu haftanın ürünleri

kızlar 101de satılan doğal sabunlardan aldım üzümlü olanından sıkılastırıcı etki yazıyo miss gibide kokuyo bi sürü çeşidi var kararsız kaldım hanigsini alayım diye ama jher gidişimde değişik değişik alırım artık doğal olamsı ve güzel kokması çok güzel daha önce bu sabunlardan kullanan oldumu

selamlar kızlar
bu sabah gidip haftalık ürünlerden aldım deterjanlar saksılar topraklar çiçek tohumları
domateso dixi ve bingovernel aldım çokkk uyguna geldi haberiniz olsun :34:

Ben sabah açılır açılmaz gidip haftalık aktüel ürünlerinde yastık alezi aldım. Ne zamandır gelmesini bekliyordum iyi oldu...

perşembe gelen ürünlerden çeyizime saklama kaplarını aldım daha önce züccaciyeden en küçüğünü 4 liraya almıştık fena kazık yemişim :) kilimlerde güzeldi annem aldı kaliteli. Bu haftada vakumlu hurçlardan gelecek geçen sene almıştık çok güzeller :34:

Dolap içi rafda iyiymiş ihtiyacım var aslında:21:. Ya hazır tiramisu var onu denediniz mi nasıl :26::26:

cevap çok geç olacak ama o tiramisu çok güzel evde yaptığımdan daha çok seviyorum yalnız üstündeki kakaosunu fazla kaçırmışlar heryere saçılıyor :9: ama tadı görüntüsü yerinde tavsiye ederim :34:

En bilinmeyen markada var en kaliteli ürünlede var.Yelpazesi geniş.Ben beğendim A101'i.Minik kaplarda light yogurt baska hiçbir markette yok misal.Gerçekten ürün çeşitliliği açısından da kalitede açısından da güzel.

bu hafta gelen yastık alezlerinden almaya gittim ama kalmamıştı alamadım.Başka sefere inşallah ne diyeyim...

Ben hayatımda böyle iğrenç bi market görmedim.Ne çeşit var ne birşey.Üstelik Allah mafaza bi ürün değiştirmeye kalkmayın.Kasiyer kendinden geçmiş,ağır kanlı tavırlarıyla ve prosödür gereği sizi ayakta değişim işlemleri için on beş dakika tutarlar..(Bizzat yaşadık)

ben bugün kocama şortlu takımlardan aldım 9.95 di galiba fiyatı baya uygundu bi de konsantre çamaşır yumuşatıcısı 2tl di ondan da aldım 2 tane :24:

2 Kg teneke kutudaki peynirini tavsiye ederim çok beğendim..Ayrıca kaymağınıda sevdim bimdekindendaha güzel eker üretiyor..Kakoulu kekleri güzel aynı ıslak kek gibi..Tatlılarıda fena sayılmaz..

Back
X