• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A101 ürünleri hakkında..

bugün çift kişilik pike geliyomuş.. gidip bakıcam bakalım nasıl.. beğenirsem almak istiyorum.. çekyatlarımın üstüne sericem benimkiler açık renk küçük cocukla zor oluyo.. normal koltuk örtüleri çok kayıyo pike okadar kaymaz diye düşündüm..

Son düzenleme:
kızlar, seramik tencere ve tava geliyormuş.
almayı düşünüyorum ama nero' ymuş markası. cem güvencesiyle yazıyo.
nasıl bişey acaba yaa. fiyatı baya uygunmuş.
tencere 26 cm 30 tl.
tava 26 cm 20 tl.

bu seramik tenceresinden bende düşünüyorum bakalım yetişebilirsem alayım diyorum , ben a101i seviyorum kaliteli ürünler geliyor ,çalışanlarıda gayet samimi hiç bir sorun çıkartmıyorlar

bu seramik tenceresinden bende düşünüyorum bakalım yetişebilirsem alayım diyorum , ben a101i seviyorum kaliteli ürünler geliyor ,çalışanlarıda gayet samimi hiç bir sorun çıkartmıyorlar

seramik tencerelerden alan varmı

kızlar biz bugün eşimle gittik, tencereleri havada kapıyorlardı :))
son iki tencere ve tava kalmıştı. bizde aldık birer tane.
birde büyük boy çelik çöp kovası vardı bir tane onuda aldık.
akşam iftar yemeğini yaparken tenceresini kullandım.
ben çok beğendim ama daha yeni olduğu için ileride nasıl olacağını şimdiden bilemeyiz.
şimdilik memnun kaldım yani..

geçen hafta nanomatik gelmişti alan kullanan var mı?
bir yakınım almış memnun kalmış,ama komşum memnun kalmadı ilginç...
ben de kararsız kaldım.

kızlar, yarın çay bardağı seti ve meşrubat bardakları geliyo.
bir önceki gelişinde görümcem almıştı, geçen çay içtik çok zarifler.
bende yarın bi çıkacam. çay bardağıyla su bardaklarını alcam inşallah. set olsun :)
çoktan araştırıyordum zaten.

geçen hafta nanomatik gelmişti alan kullanan var mı?
bir yakınım almış memnun kalmış,ama komşum memnun kalmadı ilginç...
ben de kararsız kaldım.

nihayet aldım ve memnun kaldım.
almak isteyenlere tavsiye ederim.sağlığınız ve dünyanın kirletilmemesi adına güzel bir buluş ...

çmaşırlarınız çok kirli ise beşte bir oranında deterjan ilave edilebiliyor.

buraya kimsecikler uğramıyo sanırım :44:

bugün 101'e çıktım, çay bardaklarını inceledim.
bardaklar güzel altın sarısı tuğra var üzerilerinde ama altlığını siyah yapmışlar uymamış,
o yüzden çay bardağı almadım....
ama meşrubat bardaklarını aldım 8 adet çok güzellerrrr

Son düzenleme:
ha birde iki katlı kurabiyelik vardı onuda aldım çoook hoşmuş.
altın sarısı rengini aldım
akşam iftarda çay yanına kullandım bileeee :37:

metal süzgeç de aldım memnun kaldım,bir de anneme aldım :)
toz şeker de çok uygundu.5 kilosu 11.90
2 paket aldım.

bizden başka 101'den bişey alan yok anlaşılan :)))
o süzgeçten bende aldım delikleri kiraz şeklinde :)))
birde akşam iftardan sonra bebişime mama almaya çıktım son 3 meşrubat bardağı kalmıştı onlarıda aldım.. yazık garibanlar bayrama market selesinde girmesinler dedim :37:

bugün yine 101'deydim :37:

metal bulaşıklık aldım.
çok güzel, tam da ihtiyacım vardı, iyi oldu.
başka kampanyalı ürünler nedense yoktu, kasiyere sordum bayram dolayısıyla gecikiyo ama gelecek dedi.
iş telkifi bile aldım.. evde küçücük bebişim var gelemem dedim :31:

ben bugün kirli sepetiyle çamaşır sepeti aldım beyazlardan a101 den uzun süredir almak istiyodum hem çok uygun fiyatı kitli sepeti 14.95 diğeri de 8.95 galiba yanlış hatırlamıyosam :32:

bende varım kızlar a101 evimin hemen yanında genelde alışverişimi oradan yapıyorum perşembe günlerinide kaçırmamaya çalışıyorum , aktüel ürünleri gerçekten çok güzel kaliteli de ben beğeniyorum

bende varım kızlar a101 evimin hemen yanında genelde alışverişimi oradan yapıyorum perşembe günlerinide kaçırmamaya çalışıyorum , aktüel ürünleri gerçekten çok güzel kaliteli de ben beğeniyorum

evet canım, gerçekten güzel ürünler getiriyorlar.
ben en son metal bulaşıklık aldım, eltim de beğendi onada aldık ama çamaşır sepeti gelir gelmez hemen bitmiş göremedik bile :26:

evet canım, gerçekten güzel ürünler getiriyorlar.
ben en son metal bulaşıklık aldım, eltim de beğendi onada aldık ama çamaşır sepeti gelir gelmez hemen bitmiş göremedik bile :26:

annem sabahın köründe gitmiş 1 tane beyazlardan kalmış onları almış biz de akşam gittik kahverengi ve krem rengi olanlardan vardı:34:
kızlar nefista böreklerden deneyen oldu mu güzel mi? ben almak istiyorum ama cesaret edemiyorum deneyen varsa söyleyebilir mi?

annem sabahın köründe gitmiş 1 tane beyazlardan kalmış onları almış biz de akşam gittik kahverengi ve krem rengi olanlardan vardı:34:
kızlar nefista böreklerden deneyen oldu mu güzel mi? ben almak istiyorum ama cesaret edemiyorum deneyen varsa söyleyebilir mi?

ben hiç denemedim canım

ben de boy boy çeik tencere aldım.üçlü olandan minik.30 liraymış.ellerinde kalmış 20ye düşmüş.bazen öyle şeyler yapıyorlar tabi denk gelmek lazım.ben de o böreği merak ediyorum ama almadım daha.

Back
X