• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A101 ürünleri hakkında..

bikini aldimm :66: 38beden cuk diye oturdu üstüme..en güzeli leopar desenli strapless bikiniydi.cicek desenliler hem model hemde renk olarak basitti.2 çeşit leopar vardi ama birisi acik digeri daha koyu renkteydi.ben acik olanini aldim:92::74:

şekilli tavalardan ablam bana almıştı kışın baya oldu ama. ben kullanmadım ablam izin vermedi yeğenime hediye o dedi bebeğim doğunca krep yapçakmışım onunla:69: kullanışlımı bilmiyorum ama ozaman bayada vardı:53:

bikini aldimm :66: 38beden cuk diye oturdu üstüme..en güzeli leopar desenli strapless bikiniydi.cicek desenliler hem model hemde renk olarak basitti.2 çeşit leopar vardi ama birisi acik digeri daha koyu renkteydi.ben acik olanini aldim:92::74:

bende aldım aynı bikiniden ama benimkide koyusu açık rengi yoktu:97: olsun koyusuda çok güzell:9:

bende bikini aldım çok güzel tam oldu 38 beden siyah aldım ben üstü desenli renkli değil.leopar desenli yoktu bizimkinde ama çok uygfun fiyatı her sene gelse bari:)))

kasanin yanındaki takılar 15 günde bir yenileniyor demislerdi bu hafta gelenleri aktuel ürünlerin icinde mi aricaz afişte yer almazdı aslında n'oldu bu hafta :37:

Back
X