• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A101 ürünleri hakkında..

Dolap içi rafda iyiymiş ihtiyacım var aslında:21:. Ya hazır tiramisu var onu denediniz mi nasıl :26::26:

birşah yoğurt ve sütünden çok memnunum gerçekten yoğurdu süzme yoğurt gibi tadıda çok güzel önceden itimattan vazgeçemezdim şimdi bundan :8:
baldo princinden çavdar ekmeğindende çok memnunum :34:

$a101 3 kasım.webp $a101.webp

biraz küçük olmuş üzerine tıklayıp büyütebilir ve onunda üzerine sağ tıklayıp resme bak diyebilirsiniz bu şekilde daha net görünecektir.

Son düzenleme:
bu silikon tabanlık ne işe yarıyor ki?

Bazı ayakkabıların tabanları ince oluyor ve rahatsız ediyor.Bu yumuşaşık ayakkabının içini ayağın çok rahat ediyor tabanı.Ama eğer ayakkabının geniş değilse bir eziyet oluyor.Parmak arası için olanlarda ayaktaki kemik çıkıntılarını düzeltmek için

Selamlar kızlar..Ben Bim, A101, Hakmar gibi marketlerin aktüel ürünlerini sürekli takip ediyorum.A101'de bu hafta deri görünümlü tepsiyi ve kahvaltılık tabakları beğendim.Hakmara da paşabahçenin meyve tabakları geliyor, 6 parça 4.95 TL.Sizler de bakın istiyorum.

A101 den çok uygun fiyata "flying mp3 çalar" aldım. Radyosu,ses kaydetme özelliği de var. Hafızası da 2 gb. İyi ki almışım. Hiç bir arızasını görmedim maşallah. Bir kere daha satışa çıkarsa tavsiye ediyorum kaçırmayın :)

A-101 de havuçlu cevizli kek satılıyo dondurulmuş olarak bayıldımmm resmen.sakaryada otururken sürekli alırdım.şimdi yüksekovada oturuyorum lütfen burayada açın mağaza.alamak istiyorum yine.birde frambuazlı cheese kekide harikaydı mmmmmm:)

a101 den hiçbirşey alasım gelmiyor çünkü raf ve kasada fişte gördüğünüz fiyat sık sık farklı çıkıyor, bu çok itici oluyor, ara sıra bunu migros sanal market de yapıyor ama onlar nadir yapıyor, yine de bence herkes sıkı sıkı raf ve fişteki fiyatı birbiriyle kontrol etsin derim.

Yarın 8gb usb bellek geliyor kızlar. Çok uygun fiyata hemde ! Nesfitler de inmiş.. Yarın bize A101 yolu göründü :9:

Back
X