- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
- Konu Sahibi supurgelicadi
Bende bugun katalog urunu olan 90 li brid bulasik makinesi tableti aldim fosfatsizmis bakalim aksam deniycem umarim iyi cikar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
memnun musun canm nasıllarKizlar bugün gittim lav serisinin ürünlerin den aldim cok guzeller gördünüz mu![]()
fosfatsız olması ne anlama geliyor acaba daha mı iyi kullandınız mı ayrıca tablet nasılBende bugun katalog urunu olan 90 li brid bulasik makinesi tableti aldim fosfatsizmis bakalim aksam deniycem umarim iyi cikar
Zararsiz oluyormus galiba finishle kiyaslandiginda hicte kötü degil memnun kaldim gecenlerde yine gordum bu urunden kucuk paketleri devamli satiliyormuşfosfatsız olması ne anlama geliyor acaba daha mı iyi kullandınız mı ayrıca tablet nasıl
bende alıp deniyim bakıyım bi teşekkür ederimZararsiz oluyormus galiba finishle kiyaslandiginda hicte kötü degil memnun kaldim gecenlerde yine gordum bu urunden kucuk paketleri devamli satiliyormuş
Peki memnun kaldın mı canım yıkama performansı nasıl?Zararsiz oluyormus galiba finishle kiyaslandiginda hicte kötü degil memnun kaldim gecenlerde yine gordum bu urunden kucuk paketleri devamli satiliyormuş
Iyi yikiyor ben normalde finish powerball kullaniyorum annemde denemisti begendiPeki memnun kaldın mı canım yıkama performansı nasıl?
biraz baktım kimi de fransız diyor. bime güvenmiyorum orayıda beğeniyorlarmış. Ben ztn makineye kirli koymam bulaşıkları. Fairy kulandım koku yaptı bir tek finish quantumu beğendim oda çok pahalı diye almak istemiyorum birde brid i deniyim bakalım.Iyi yikiyor ben normalde finish powerball kullaniyorum annemde denemisti begendi
Yinede sen bilirsin turkiyede uretilen bir urun arastir
40 li paketleri var 9 lira civari bi al dene
Çeyiz icin aldim canim kullanmadim daha ama sanırım bulasik mk da yikanmayacak :)memnun musun canm nasıllar
Saklama kaplarında sıkıntı yokta bardaklardaki desenler çıkıyor birde renkli tabakları aşınıyorÇeyiz icin aldim canim kullanmadim daha ama sanırım bulasik mk da yikanmayacak :)
Konuyu hortlatayim. Evet biz de aliyoruz cok guzel ama sadece yemekler icin tuzlu satiliyor